سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همه فلش مموري‌ها ساپورت نميشن. بايد سرعت فلش با استاندارد ايكس باكس يكي باشه. من يه فلش اچ پي داشتم كه همين مشكلو داشت در حاليكه بقيه فلش‌هام مثله كينگستون و سيليكون پاور همچين مشكلي نداشتن. در كل خودتو خسته نكن و به فكر يه فلش ديگه باش.

.اقعا؟؟؟

ADATA هست مارکش

پس میگی یه فلش دیگه بگیرم؟؟=((

تشکر از دوستان

بالاخره مایکروسافت هم باید یه حرکتی بزنه دیگه :دی
اصفهان تقریبا الان همه H:R را پچ شده دارن

من تا همین چند روز پیش می تونستم halo را بازی کنم .دستگامم +lt است
ولی بعد از نصب اپدیتی که روی کرایسیس بود دیگه نمی توم اجراش کنم:-s:-s:-s:-s

آقا من کرایسیس 2 رو گذاشم روی دستگاه بعد گفت باید آپدیتش رو نصب کنی نصب کردم دیگه وقتی توی داشبرد روی هر بازی play game رو میزنم یه صفحه سیاه میاد فقط باید چی کار کنم ؟

دوستان این آپدیت بازیه کرایسیس داستانش چیه ؟ :|
من دستگاهم آرکید فت هست و ورژن داشبورت کنسول هم : 2.0.12611.0

برای آپدیت چیکار کنم ؟*

دوستان این آپدیت بازیه کرایسیس داستانش چیه ؟ :|
من دستگاهم آرکید فت هست و ورژن داشبورت کنسول هم : 2.0.12611.0

برای آپدیت چیکار کنم ؟*

داستان نداره رفیق یه اپدیت جدیده داشبورده
اتفاقا دیروز رفیقم هم ورژن داشبوردش همین بود اپدیت کرایسیس رو ریخت

آقا من کرایسیس 2 رو گذاشم روی دستگاه بعد گفت باید آپدیتش رو نصب کنی نصب کردم دیگه وقتی توی داشبرد روی هر بازی play game رو میزنم یه صفحه سیاه میاد فقط باید چی کار کنم ؟
دوست عزیز دستگاه شما اپدیت +lt را داره؟:-??
درسته صفحه سیاه می شه ولی همه ی بازی ها این جور نیست
بازی هایی که این مشکل را دارند عبارتند از:
nfs hot pursite.call of duty 6.7.halo reach.broterhood
فکر کنم چند تا دیگه هم باشه :-s:-s
شما باید نسخه ی پچ شدهی این بازی ها را تهیه کنید

موفق باشیدb-)b-)b-)b-)b-)

برای آپدیت باید کنسول رو با کابل شبکه به اینترنت وصل کنم و از همون پیغام بذارم آپدیت شه دیگه ؟
مایکروسافت نزنه Banمون کنه ! :d
نه تازه تحسینتم میکنه:dچون داری آپ میکنی کنسولشو:d
نه رفیق ربطی به بن شدن نداره فقط دیسک بازی کپی تو دستگات نباشه هنگام وصل شدن به لایو

.اقعا؟؟؟

ADATA هست مارکش

پس میگی یه فلش دیگه بگیرم؟؟=((

تشکر از دوستان

دقيقا...
گفتم كه منم همين مشكلو داشتم كه با عوض كردن فلش حل شد.
ميتوني با فروشنده طي كني كه اگه فلش سازگار نبود بتوني برگردونيش...
من همين كارو كردم

سلام بر همه
من ایکس باکسمو با روش سه اپدیت اپدیت کردم و بازی های AP2.5 مثل اساسین و ... رو به راحتی اجرا کردم حالا Shift 2 و All stars رو که در دستگاه میزارم میگه باید اپدیت کنی اما من میترسم که با اپدیت کردن اون روش سه اپدیت از کار بیفته و دیگه نتونم بازی های AP 2.5 و بقیه رو بازی کنم
ممنون میشم کسی که درباره ای این اپدیت اطلاعاتی داره به ما هم بگه
راستی LT و 2.0.12416.0
کسی نمیدونه این اپدیت برام مشکل ساز میشه یا نه؟

سلام
این کنسول من یکبار دیروز هنگ کرد و یکبار امروز می خواستم بدونم مشکلش چیه؟؟؟

قبلا فقط یکبار اینطوری شده بود.

نه مشکلی نیست !اگر زیاد هنگ نکنه مشکلی نیست و لی اگر تعداد هنگ کردن زیاد باشه قطعه دستگاه مورد داره !
معمولا هنگها بخاطر دیسکهای کپی و موارد کپی بازی در هارد هست !یعنی اگر شما بازیی رو در هارد ریخته باشید و بعد در حال بازی باشید اون نقطه ای که دستگاه نتونه از هارد یا دیسک بخونه باعث مشکل و خرابی و هنگ میشه که موردی نیست !

اما خرابی دیگه که به خرابی دستگاه مربوط هست بر میگرد به GPU و CPU دستگاه که بر اثر گرمای زیاد باعث هنگ کردن دستگاه و خرابی میشه که این مورد اگر اتفاق بیوفته دستگاه رو باید ببرید تعمیر که نادر هست !
نکته دیگه اینکه اگر دستگاتون جاسپر باشه مورد خرابی 2 بسیار کم هست !

نوشته شده توسط RED eYe
سلام بر همه
من ایکس باکسمو با روش سه اپدیت اپدیت کردم و بازی های AP2.5 مثل اساسین و ... رو به راحتی اجرا کردم حالا Shift 2 و All stars رو که در دستگاه میزارم میگه باید اپدیت کنی اما من میترسم که با اپدیت کردن اون روش سه اپدیت از کار بیفته و دیگه نتونم بازی های AP 2.5 و بقیه رو بازی کنم
ممنون میشم کسی که درباره ای این اپدیت اطلاعاتی داره به ما هم بگه
راستی LT و 2.0.12416.0

دوست من اون آبدیت مربوط به همون بازیهای هست که دارای قفل AP2.5 هست که ماکرو در آخرین آبدیتش گذاشته و مورد حساسیت در خصوص بازیهای کالاف جدید و قدیمی هست 5 و 6 و هیلو ریچ هست که با این آبدیت اگر دیسک شما پچ شده باشه مشکلی برای شما به وجود نخواهد آمد اما اگر بازی پچ شده نباشه به مشکل خواهید خورد !

• Like
Reactions: III Ashkan III

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or