سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها يه راهنمايي بكنيد براي رايت بازي ها !!
من يه بازيمو ميخواستم برا يكي از دوستام روي دي وي دي 9 كپي كنم
برا همين ازش يه ايميج گرفتم و همون رو رايت كردم !!
اما نميخونه !
مثل اينكه رايتشون فرق داه با رايت معمولي !!
راهنمايي كنيد لطفا

سلام دوستان
اکثر بازیهای جدیدی که گرفتم مثل Crysis 2 و All Stars اجرا نمیشن و میگن باید آپدیت کنی.
با اینکه تعداد روزهایی که ایکس باکس خریدم از تعداد انگشتان یک دست هم کمتره و به طبع حرفه ای نیستم میدونم این کار به معنای پرپر شدن قابلیت کپی خوری کنسول هست !
حالا دنبال آموزشی ساده برای آپدیت کردن و کپی خور کردن دوباره کنسولم هستم ، خواهشا راهنمایی کنید ، ممنون.

سلام دوستان
اکثر بازیهای جدیدی که گرفتم مثل Crysis 2 و All Stars اجرا نمیشن و میگن باید آپدیت کنی.
با اینکه تعداد روزهایی که ایکس باکس خریدم از تعداد انگشتان یک دست هم کمتره و به طبع حرفه ای نیستم میدونم این کار به معنای پرپر شدن قابلیت کپی خوری کنسول هست !
حالا دنبال آموزشی ساده برای آپدیت کردن و کپی خور کردن دوباره کنسولم هستم ، خواهشا راهنمایی کنید ، ممنون.

خب اول از همه...شما کنسولتون اسلیم هست یا فت ؟؟ مورد بعدی اینکه اطلاع دارید که براتون رو دستگاه LT+ ریخته شده یا خیر؟؟؟؟؟ در ضمن در حال حاضر اپدیت داشبوردتون ورژنش چند هست....

خب اول از همه...شما کنسولتون اسلیم هست یا فت ؟؟ مورد بعدی اینکه اطلاع دارید که براتون رو دستگاه LT+ ریخته شده یا خیر؟؟؟؟؟ در ضمن در حال حاضر اپدیت داشبوردتون ورژنش چند هست....

کنسولم که فت آرکید هست.
خیر اطلاع ندارم !
ورژن آپدیت داشبورد : 2.0.12611.0

• Like
Reactions: koorosh sh
چه قدر از حجم حافظه اشغال شده (256مگ) ؟
بعضی اوقات کمبود فضا موجب اپدیت ناقص داشبورد میشه!
این روال هی تکرار میشه!

اقا منم که تو یه تاپیک دیگه همچین سوالی پرسیدم کسی جواب نداده!!!
ببینم این اپدیت تکراری به خاطر کمبود جا هست؟؟؟!!!اخه من هارد دارم و حداقل 1 گیگ فضای خالی

اقا منم که تو یه تاپیک دیگه همچین سوالی پرسیدم کسی جواب نداده!!!
ببینم این اپدیت تکراری به خاطر کمبود جا هست؟؟؟!!!اخه من هارد دارم و حداقل 1 گیگ فضای خالی
شما یکی از بازیهایی که روی هاردت نصب کردی را پاک کن و دوباره تست کن
ببین جواب میده یا نه ؟!!!

شما یکی از بازیهایی که روی هاردت نصب کردی را پاک کن و دوباره تست کن
ببین جواب میده یا نه ؟!!!

اقا جواب داد!!!!!!خیلی ممنون
واقعا یه پست مفید به این میگن
حیف سیستم اعتبارت غیر فعاله وگرنه یه اعتبار حلالت بود;)

با سلام
من آپدیت بازی need for speed رو نصب کردم و بعد از اون هر کاری میکنم call of duty black رو نمیشه بلزی کرد
در ضمن رو دستگاه lt+ نصب شده
ممنون میشم راهنمایی کنین

با سلام
من آپدیت بازی need for speed رو نصب کردم و بعد از اون هر کاری میکنم call of duty black رو نمیشه بلزی کرد
در ضمن رو دستگاه lt+ نصب شده
ممنون میشم راهنمایی کنین

دوست عزیز اپدیت جدیدی که روی بازی های جدید مثل need for speedیا crysis2هست باعث میشه قفلی که روی بازیهای black ops .hallo.hot pursite.فعال بشه و نمی تونی بازی کنی
ولی برای اجرای این بازی ها می تونی از نسخه ی patch شده ی بازی استفاده کنی .
دیروز شنیدم که call of duti 6.7 را نسخه ی patch شده اش را از امروز نارسیس رایانه می اره
خواستی می تونی تهیه کنی

دوست عزیز اپدیت جدیدی که روی بازی های جدید مثل need for speedیا crysis2هست باعث میشه قفلی که روی بازیهای black ops .hallo.hot pursite.فعال بشه و نمی تونی بازی کنی
ولی برای اجرای این بازی ها می تونی از نسخه ی patch شده ی بازی استفاده کنی .
دیروز شنیدم که call of duti 6.7 را نسخه ی patch شده اش را از امروز نارسیس رایانه می اره
خواستی می تونی تهیه کنی
البته این نکته را اضافه کنم که الزاما باید LT+ هم داشته باشی تا بتونی بازیهای دارای پچ AP2.5 را بازی کنی و نکته دیگه اینکه تمام مغازها الان بازیهاشون پچ ap2.5 داره ولی خوب بهشون بگی من این را پچ شدش را میخوام بهتره

البته این نکته را اضافه کنم که الزاما باید LT+ هم داشته باشی تا بتونی بازیهای دارای پچ AP2.5 را بازی کنی و نکته دیگه اینکه تمام مغازها الان بازیهاشون پچ ap2.5 داره ولی خوب بهشون بگی من این را پچ شدش را میخوام بهتره
دوست عزیز( navid)شما جایی را سراغ دارین که hallo reach را patch شده اش را داشته باشه؟
درسته بازی های که فروشگاه ها دارند پچ ap 2.5 ولی این اپدیت جدید ماکروسافت نمی ذاره بازی کنیم)x)x)x)x

دوست عزیز( navid)شما جایی را سراغ دارین که hallo reach را patch شده اش را داشته باشه؟
درسته بازی های که فروشگاه ها دارند پچ ap 2.5 ولی این اپدیت جدید ماکروسافت نمی ذاره بازی کنیم)x)x)x)x
بالاخره مایکروسافت هم باید یه حرکتی بزنه دیگه :دی
اصفهان تقریبا الان همه H:R را پچ شده دارن

آخرین ورژن آبدیت 2.0.12625.0
هست که شما باید از ورژن داشبرد دستگاه خود اطمینان کامل داشته باشید!
مورد دوم هم آخرین ورژن درایو LT +
و سومین مورد هم بازیهای پچ شده باید باشن که اکثرا هم کل بازیها همه پچ شده هستند !برای اطمینان به فروشنده بگید که بازیها پچ شده باشه تا مشکلی نداشته باشید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or