سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان من اگه داشبورد کنسولم رو برای استفاده از kinect اپدیت کنم ، کنسولم از حالت هک خارج میشه? منظورم اینه که بازی های کپی رو اجرا میکنه?
اگه x360 معمولی داری،نه عزیز ، آپدیت کنسولت رو از حالت کپی خوری خارج نمی کنه!
برو حالش رو ببر!
ولی اگه slime داری نمیدونم :-/

سلام آقا من دستگاهو دادم یه بنده خدایی حواسمم نبود کال اف بلک اوپس رو ندم اونم گذاشته بودو صفحه سیاه اومدو زود خاموش نکرد... حالا هر بازی ای میزاره اوپن ترای میده لطفا بگین چی شده ومن باید چیکار کنم...
ممنون
در ضمن من lt+ نصب داشتم و آپدیت اول home front کسی اگه میدونه لطفا بگه که گیرم... ممنون

سلام
یه سوال دارم. نمیدونم جاش اینجاس یا نه به هر حال.
اگه پروفایلم رو کپی کنم رو فلش بعد اگه پروفایلم رو منتقل کنم به یه 360 دیگه بازم اچیومنت هام میاد؟ یعنی اچیومنت ها رو پروفاله؟ مرسی

سلام
یه سوال دارم. نمیدونم جاش اینجاس یا نه به هر حال.
اگه پروفایلم رو کپی کنم رو فلش بعد اگه پروفایلم رو منتقل کنم به یه 360 دیگه بازم اچیومنت هام میاد؟ یعنی اچیومنت ها رو پروفاله؟ مرسی
آره.........

• Like
Reactions: AdiB DelTa
يه مشكل:بازي هاي Wave 11 مثل Dragon age 2,Homefront رو وقتي روي هارد نصب ميكنم بعد 10 دقيقه بازي ارور The disk is unreadable ميده.ولي وقتي از روي dvd بازي رو اجرا ميكنم مشكلي نيست.حتي روي فلش هم بازي رو نصب كردم بازم مشكلي پيش نيومد.(بازي هاي قديمي تر مثل Bulletstorm-FIFA‌و... رو كه روي هارد نصب ميكنم مشكلي نيست.)
مشكل چيه؟
ممكنه آپديت داخل دي وي دي ناقص نصب شده باشه؟آخه وسط آپديت دستم خورد به دكمه B آپديت كنسل شد بعد دوباره آپديت كردم...

دوستان من پروفایلم رو ریختم روی فلش تست هم کردم سالم بود اما دیروز بردم روی یه دستگاه دیگه دیدم زده corrupted حالا می خواستم ببینم قابل ریکاوری هست؟

سلام دوستان.

کنسولو روشن کردم بعد از چند لحظه (بدون انجام کاری در کنسول)خاموشش کردم.بعد کینکت رو زدم به برق و کنسولو روشن کردم.هیچ چیزی بالا نیومد و صفحه سیاه موند و کنسولو خاموش کردم.بعد که دوباره روشن کردم با کینکت همه چیز عادی بود بازی هم راحت اجرا شد.

حالا نگرانی من از اونه که چرا کنسول بار اول چیزی نیوورد بالا؟

لطفا سریع جواب دهید.

سلام
2 روزه کنسول رو مانیتورم تصویر نمیده در حالی که روی tv تصویر میده(با همون کابل)و ps3 و لپ تاپم هم روی مانیتور تصویر میدن(باز با همون کابل).
قبلا اصلا مشکلی نداشتم.نمیدونم مشکل از چیه!!!
در ضمن از HDMI استفاده میکنم-مدل مانیتور lg-w2261vp و مدل tv sony-ex700.
ممنون میشم کمک کنید.
کسی نیست کمک کنه؟:-/

من امروز داشتم بازی میکردم یک یهو سفحه سیا ه شد و دوباره برگشت ! واسه حدود 5 ثانیه سیاه شد و دوباره برگشت! ولی در روند بازی بازی مشکلی پیش نیومد یعنی بازی هنگ نکرد! البته تو یه بازی دیگه هم امتحان کردم و تو انم همین مشکل پیش اومد! بنظرتون از چی میتونه باشه؟

کسی نیست کمک کنه

سلام، دوستان من دقیقا نمی دونم مشکل XBOX ام چیه، وقتی توش بازی می زارم بعضی وقتا می خونه بعضی وقتا نمی خونه ولی هرچی فیلم DVD و آهنگ می زارم راحت می خونه. وقتی توش بازیه می خواد دیسک بخونه تق تق صدا میده ولی وقتی روی هارد می خوام بازی بریزم قشنگ صدا ی کار کردن میده و فن ها کار می کنن!!! مشکل چیه دقیقا؟؟؟
یکی جوابه ما رو میده لطفا!!!!!

سلام بچه ها خسته نباشيد
اقا من بازي هيلو ريچ رو گرفتم و روي كنسولم كه ميذارم بازي رو نميشناسه !
در حالي كه ميذارم روي كنسول خود فروشنده اجرا ميشه !! :(
و بگم كه فقط همين بازي هست كه اين مشكل رو داره !! بقيه بازيام راحت اجرا ميشه
مشكل از كجاست؟
البته گفت بايد اپديت كنيد داشبور رو كه البته اپديته
و اينكه داشبوردم اپديته و كنسول دي وي دي رو ميذارم مينوسه ديسك قابل خواندن نيست
مشكل از كجاست؟

سلام
2 روزه کنسول رو مانیتورم تصویر نمیده در حالی که روی tv تصویر میده(با همون کابل)و ps3 و لپ تاپم هم روی مانیتور تصویر میدن(باز با همون کابل).
قبلا اصلا مشکلی نداشتم.نمیدونم مشکل از چیه!!!
در ضمن از HDMI استفاده میکنم-مدل مانیتور lg-w2261vp و مدل tv sony-ex700.
ممنون میشم کمک کنید.

اول که سلام به همه
رفیق شما یه احتمال هست تنظیمات رزولیشن مانیتورو از طریق تنظیمات کنسول دستکاری کردی طوری که مانیتور تصویر نمیداده اونوقت اوکی زدی سیاه مونده
تنها دلیلش میتونه همین باشه

دوستان سلام...

داستان اين فريمور اصلي دستگاه و dvd key چيه؟

موقع آپديت به lt بايد از تعميركار بگيريم؟

اگه مغازه واست کپی خورش کرده وطرف کاره خودش بوده باشه باید همون موقع میگرفتی و الان فک نکنم دستت به جایی بند باشه

سلام، دوستان من دقیقا نمی دونم مشکل XBOX ام چیه، وقتی توش بازی می زارم بعضی وقتا می خونه بعضی وقتا نمی خونه ولی هرچی فیلم DVD و آهنگ می زارم راحت می خونه. وقتی توش بازیه می خواد دیسک بخونه تق تق صدا میده ولی وقتی روی هارد می خوام بازی بریزم قشنگ صدا ی کار کردن میده و فن ها کار می کنن!!! مشکل چیه دقیقا؟؟؟

میدونی
اگه نمیخونه
یه ارمیچری داره درایو گنسولت که لزنزو جلو عقب میبره احتمالش هست اون خراب شده باشه

سلام آقا من دستگاهو دادم یه بنده خدایی حواسمم نبود کال اف بلک اوپس رو ندم اونم گذاشته بودو صفحه سیاه اومدو زود خاموش نکرد... حالا هر بازی ای میزاره اوپن ترای میده لطفا بگین چی شده ومن باید چیکار کنم...
ممنون

ینی چی چی شده
هیچی نشده
فریمورت قدیمیه و اینکه بازی هایی گرفتی همه قفل جدید روشونه

من امروز داشتم بازی میکردم یک یهو سفحه سیا ه شد و دوباره برگشت ! واسه حدود 5 ثانیه سیاه شد و دوباره برگشت! ولی در روند بازی بازی مشکلی پیش نیومد یعنی بازی هنگ نکرد! البته تو یه بازی دیگه هم امتحان کردم و تو انم همین مشکل پیش اومد! بنظرتون از چی میتونه باشه؟

به احتمال زیاد سیم کابل یا سیم تصویر مانیتور یا کنسولت اتصالی داره که تکون میدی قطع میشه

سلام
دوستان من اگه داشبورد کنسولم رو برای استفاده از kinect اپدیت کنم ، کنسولم از حالت هک خارج میشه? منظورم اینه که بازی های کپی رو اجرا میکنه?

نه خیر به هیچ وجه با اپدیت از حالت هک خارج نمیشه بلکگه شناسایی و بن میشی

يه مشكل:بازي هاي Wave 11 مثل Dragon age 2,Homefront رو وقتي روي هارد نصب ميكنم بعد 10 دقيقه بازي ارور The disk is unreadable ميده.ولي وقتي از روي dvd بازي رو اجرا ميكنم مشكلي نيست.حتي روي فلش هم بازي رو نصب كردم بازم مشكلي پيش نيومد.(بازي هاي قديمي تر مثل Bulletstorm-FIFA‌و... رو كه روي هارد نصب ميكنم مشكلي نيست.)
مشكل چيه؟
ممكنه آپديت داخل دي وي دي ناقص نصب شده باشه؟آخه وسط آپديت دستم خورد به دكمه B آپديت كنسل شد بعد دوباره آپديت كردم...

از اب دیت که نمیتونه باشه
به احتمال زیاد بازی خش داره یا بد رایت شده

دوستان من پروفایلم رو ریختم روی فلش تست هم کردم سالم بود اما دیروز بردم روی یه دستگاه دیگه دیدم زده corrupted حالا می خواستم ببینم قابل ریکاوری هست؟

پروفایلت فقط تو همون کنسول میخونه

سلام دوستان.

کنسولو روشن کردم بعد از چند لحظه (بدون انجام کاری در کنسول)خاموشش کردم.بعد کینکت رو زدم به برق و کنسولو روشن کردم.هیچ چیزی بالا نیومد و صفحه سیاه موند و کنسولو خاموش کردم.بعد که دوباره روشن کردم با کینکت همه چیز عادی بود بازی هم راحت اجرا شد.

حالا نگرانی من از اونه که چرا کنسول بار اول چیزی نیوورد بالا؟

لطفا سریع جواب دهید.

هیچ مشکلی نیست احتمالا یه تکونی به کابل برق زدی کنسول اتصالی کرده
یا یه تکونی به کابل تصویر دادی

سلام
میخاسم بدونم اگه بازی رو بریزیم رو هارد اکستر نال راحت اجرا میشه؟؟یعنی مشگلی از نظر سرعت و اینا نداره؟؟

اگه هاردت فرمت فت باشه اره

سلام بچه ها خسته نباشيد
اقا من بازي هيلو ريچ رو گرفتم و روي كنسولم كه ميذارم بازي رو نميشناسه !
در حالي كه ميذارم روي كنسول خود فروشنده اجرا ميشه !! :(
و بگم كه فقط همين بازي هست كه اين مشكل رو داره !! بقيه بازيام راحت اجرا ميشه
مشكل از كجاست؟
البته گفت بايد اپديت كنيد داشبور رو كه البته اپديته
و اينكه داشبوردم اپديته و كنسول دي وي دي رو ميذارم مينوسه ديسك قابل خواندن نيست
مشكل از كجاست؟

وقتی میگه دیسک قابل خواندن نیست یا دیسک خش داره یا دیسک با اون اب دیتی که تو کردی سازگار نیست

• Like
Reactions: ahp4
اخه از اول اينو نميگه !!
مثلا تا 60% ميره بعد ميگه !!
الان ميدوني چي شده؟
من همه بازيامو قبلا ريخته بودم رو هارد
الان پاك كردم همون قبليا رو هم باز ميخوام بريزم تا يه درصدي ميره باز همون ارور رو ميده
#:-s
عجيبه يهو اينطوري شده !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or