سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا اولي رو فهميدم
اون مثلا يعني اينكه باتري اخراشه !!! :d
----------------
دومي هم ممكنه به خاطر اپديت داشبورد باشه؟
احتياجي هست دوباره اپديت رو بريزم؟

سلام
دوستان دستم به دامنتون من جدیدا یه هارد اکستنال گرفتم روز اول وصل کردم به 360 توش بازی ریختم خوبم کار میکرد بعد یه بار فرمت کردم الانم جدیدا 60گیگ توش فیلم ریختم با فرمت mkv هر چقد وصل میکن به 360 اصلا usbرو قبول نمیکنه!!!!میدونم mkv هم نشون نمیده ولی میخام از طریق لایو کدک بگیرم

اگه بخام فرمت کنم اون 60گیگ فیلمو چی کار کنم؟؟هارد pc جا نداره:d

عزیزه دل باید فت فرمت میکردی که اینکار رو نکردی احتمالا

اقا من يكي دو روزه به يه مشكلي خوردم
اونم اينه كه كنترل شماره رو وقتي روشن ميكنم خيلي صحيح و سالم كار ميكنه اما اين چراغ ها كه نشون ميده كدوم كنترلر هست همش خاموش روشن ميشه جفت جفت
يعني كنترل شماره ي دو چراغش روي 2 فيكسه اما كنترل يك چراغ مشخص كننده ي شماره ي دسته همش بين 1و4 و 2و3 چشمك ميزنه بعد از چند ثانيه دوباره فكيس ميشه روي شماره يك دوباره بعد از چند ثانيه چشمك ميزنه و همينطوري تا وقتي روشنه ادامه ميده !!
دوباره دسته هارو از اول re connect كردم
اما فرقي نكرد !!
چش شده؟

سوال دوم هم مربوط به قبله كه بازم به يه سر نخهاي جديد رسيدم :d
اقا من پرسيده بودم كه بعضي وقتا بازيا رو نميشه رو هارد كپي كرد !!
من ديروز يك سري بازي هايي كه قبلا ريخته بودم رو دوباره اومدم بريزم ارور داد كه نميتونه ديسك رو بخونه
باز امروز دو سه تا بازي كه قبلا اين ارور رو ميداد ريخت خيلي راحت !!
در واقعا متغيره، يه وقت دلش ميخواد ميريزه يه وقت نميريزه !!
مشكلش از چيه واقعا؟
البته اينم بگم كه بازي هارو مثل هلو از روي ديسك ميخونه و اجرا ميكنه
بنابراين فكر نكنم لنز مورد داشته باشه
با مشکل اول که زیاد سرو کله نزن چون موردی نداره
در مورد دومی هم که اصلا ریختن روی هارد ربطی به مثل هلو اجرا کردن بازی نداره
و احتمال میدم بازم لنز دستگاه گرد یا شایدم مو گرفته

اقا اولي رو فهميدم
اون مثلا يعني اينكه باتري اخراشه !!! :d
----------------
دومي هم ممكنه به خاطر اپديت داشبورد باشه؟
احتياجي هست دوباره اپديت رو بريزم؟

رفیق اون اولی اگه چراغ دسته باشه واسه باطری هستش
دومی هم ربطی به ابدیت فک نکنم داشته باشه

سلام . من کنسولم ماله ساله 2007 هست . فکر میکنم زفیر باشه ! ریجن دستگاه J هست و بعضی از بازی ها رو هم نمیتونه اجرا کنه چون pal هستند . میشه رجین رو عوض کرد ؟

دوستان یکی نیست آموزش کامل پچ کردن بازیهای ap25 مثل : cod 7-6 و halo و رایت اونها روی DVD9 رو بزاره یا لینک این آموزشو بده.

ممنون خیلی ضروریه

دوستان یکی نیست آموزش کامل پچ کردن بازیهای ap25 مثل : cod 7-6 و halo و رایت اونها روی DVD9 رو بزاره یا لینک این آموزشو بده.

ممنون خیلی ضروریه

باید بری بخش لایو 360 مطالعه بفرمایی

سلام . من کنسولم ماله ساله 2007 هست . فکر میکنم زفیر باشه ! ریجن دستگاه J هست و بعضی از بازی ها رو هم نمیتونه اجرا کنه چون pal هستند . میشه رجین رو عوض کرد ؟

امکانش هسته یه سر باید بری نکس جن

هیچ راهی نیست تصویرو از hdmi بگیرم بزنم به مانیتور وصدارم از اون خروجی بقل hdmi بگیرم آخه چسبیدن به هم نمیشه هیچ کاریش کرد بابا 100 رحمت به ps3 با هم فاصله دارن

سلام
من xbox رو اپدیتLT+کردم و مشکلی هم نداشتم ولی الان که میخوام بازی های قدیمی تر مثل assassin brotherhood.black ops.need for speed hot persutرو اجرا کنم وقتی میره تو بازی صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد جز خاموش کردن کنسول
مشکل چیه؟
خواهشا کمک کنید
مدل ایکس باکس هم arcadeهست

سلام
من xbox رو اپدیتLT+کردم و مشکلی هم نداشتم ولی الان که میخوام بازی های قدیمی تر مثل assassin brotherhood.black ops.need for speed hot persutرو اجرا کنم وقتی میره تو بازی صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد جز خاموش کردن کنسول
مشکل چیه؟
خواهشا کمک کنید
مدل ایکس باکس هم arcadeهست

اگه ال تی پلاس کردی مشکل از پچ دیسکاتون هستش که یا باید ایمیج بگیری و پچ رو بندازی روش یا مناسب با ال تی پلاس دوباره بخری

آقا من وقتی cd تو دستگاه بود تکونش دادم بعد یه صدای خیلی ناجوری داد.دیگه هرچی بازی می ذارم نمی خونه.می خواستم ببینم میشه با تنظیم لنز درستش کرد؟؟درایو هم samsung ه

رفیق اگه ترای میده و وقتی دیسکو میزاری دو سه بار یه تق تق میکنه ارمیچرش گیر کرده
یه دیسک دی وی دی دیگه بزار ببین چی میگه
آخه دقیقا بعد از اون که صفجه سیاه شد اینجوری شده... هر چی دی وی وی بازی هم میزارم همین شده...

آقا من یه هارد 20 گیگ خریدم ، فروشنده تو مغازه تستش کرد کار کرد ، بعد اوردمش خونه وصل کردن به ایکس باکس ارور E68 میده و یه چراغش هم قرمز میشه ، مشکل از کجاست و چیکار باید بکنم ، خیلی ممنون .

سامولیک؛

یه مشکل، یه بازی جدید گذاشتم تو کنسول و آپدیت کرد، از اون موقع یه سری بازیها رو که قبلش اجرا میکرد رو دیگه اجرانمیکنه ولی مثلا Dead Space 2 رو که جدید هم هست رو اجرا میکنه.

من از AP 2.5 و اینا سر در نمیارم، مشکل سر اینه؟ کنسول من iXtreme ـه ولی یادم نیست 1.5 بود یا 1.7. کنسولم هم NTSC/UC ـه.

الان باید چه خاکی روش بریزم یا گلی به سرش بگیرم؟

فقط سر راست واسم توضیح بدین، چند وقته از این کارا دور بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or