سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من تو لایو بودم زدم دشبورد بعد دیسک رو در آوردم دوباره گذاشتم داخل دیدم ارور Disk is not readable داد .
2 3 بار امتحان کردم و دیدم همینطوره . از لایو اومدم بیرون دیسک فیفا 11 رو گذاشتم دیدم اونم هی Open tray میده و میره تو بازی 10 ثانیه میگزره Disk is not readable میده . مشکل از چیه ؟!

دوستان من تو لایو بودم زدم دشبورد بعد دیسک رو در آوردم دوباره گذاشتم داخل دیدم ارور Disk is not readable داد .
2 3 بار امتحان کردم و دیدم همینطوره . از لایو اومدم بیرون دیسک فیفا 11 رو گذاشتم دیدم اونم هی Open tray میده و میره تو بازی 10 ثانیه میگزره Disk is not readable میده . مشکل از چیه ؟!
آقا کارم لنگ مونده جان من جواب بدید دیگه !

من مشكلاتم تمام مربوط به تنظيم نبودن لنز دي وي دي درايو بود كه امروز در يك فروشگاه خيلي خوب درايو رو عوض كردم و الان هيچ مشكلي ندارم !!

مرسي از همه دوستان به ويژه Ston Cold :)

سلام دوستان...
اگه دستگاهمو به اپدیت جدید(2.0.12625.0)اپدیت کنم هک دستگاهم از بین نمیره یعنی میتونم بازیهای کپی رو اجرا کنم بجز Need For Speed Hot Pursuit و Call of Duty: Black Ops و...؟(LT رو دستگاهم هست)

ممنونم :|
دوستان ممکنه درایو کج شده باشه ؟! آخه من دکمه Eject رو هر از گاهی دستی میزنم دستم میگیره به درایو . آخه لنز سالم ِ سالم داشت کار میکرد ! یهو اینطوری شد .

ممنونم :|
دوستان ممکنه درایو کج شده باشه ؟! آخه من دکمه Eject رو هر از گاهی دستی میزنم دستم میگیره به درایو . آخه لنز سالم ِ سالم داشت کار میکرد ! یهو اینطوری شد .

نه دوست من !درایو کج نشده!
شما یک بار کل دستگاه رو از برق بکش و رابطها و کابلهای متصل به تلوزیون رو هم در بیار و دوباره دستگاه رو راه بنداز و ترجیحا از دیسکهای مرغوب استفاده کن !باید راه بیوفته !

سلام دوستان...
اگه دستگاهمو به اپدیت جدید(2.0.12625.0)اپدیت کنم هک دستگاهم از بین نمیره یعنی میتونم بازیهای کپی رو اجرا کنم بجز Need For Speed Hot Pursuit و Call of Duty: Black Ops و...؟(LT رو دستگاهم هست)
نه دوست من ربطی به هک نداره !هک x360 مربوط به درایو هست و با داشبرد کاری نداره !فقط همون بازیهایی که گفتید اجرا نمیشن و باید بازها رو به صورت پچ شده داشته باشید و تهیه کنید!

من مشكلاتم تمام مربوط به تنظيم نبودن لنز دي وي دي درايو بود كه امروز در يك فروشگاه خيلي خوب درايو رو عوض كردم و الان هيچ مشكلي ندارم !!
امکان داره که این موضوع درست باشه و شما با تنظیم لنز دستگاه بهره بهتری از دستگاه ببرید اما همیشه این استان open tray و نخواندن دیسک توسط دستگاه مربوط به تنظیم لنز و خرابی یا ضعیف بودن درایو نیست !و بخشی از این داستان هم مربوط به فرمور ها هم هست 1!در همون اوایل lt و داستان ویو ها که توسط ماکر منتشر شد چند بار فرمور ها منتشر شد که همهشون ضعف داشتن و یکی از ضعفها هم همین داستان دیسکها بود و هر نوع دیسکی توسط این فرمورها خوانده نمیشد !بنا بر این همیشه از یک نوع دیسک مشخص و مارک خوب و مرغوب استفاده کنیئ میبینید که مشکلی نخواهید داشت !خیلی از دوستان که دستکاههاشون رو تازه خریده بودن این مشکل رو داشتن 1!که با تعویض فرمور دستگاها به خوبیدیسکها رو میخوندن !خرابی درایو به این سادگیها نیست !بازاریها هم همیشه کار سبک رو میپسندند و به جزئیات علمی هیچ توجهی ندارن !مثلا دستگاه دوست من درایوش بعد 2 سال کار کردن زمانی که دکمه اجکت رو میزد درایو کنسول بیرو نمی اومد و گیر میکرد !برده بو بازار واسش کل درایو رو باز کرده بودن و چنتا قسمت میکانیکی درایو رو عوض کرده بودن و بعد از 1 روز دوباره همون مشکل بود !بعدها فهمید که مشکل از تسمه بوده و تسمه مقداریشل شده بوده و جا باز کرده بوده !

آخرین ویرایش:
نه دوست من !درایو کج نشده!
شما یک بار کل دستگاه رو از برق بکش و رابطها و کابلهای متصل به تلوزیون رو هم در بیار و دوباره دستگاه رو راه بنداز و ترجیحا از دیسکهای مرغوب استفاده کن !باید راه بیوفته !
دیسکای من مرغوبن مشکلی ندارن .
الان اینکاری که شما گفتین کردم . اما دستگاه تو حالت نشسته دیسک نمیخونه وایساده که میزارمش میخونه . فک کنم مشکل باید از یه چیز درایو باشه .

Edit : وایساده هم که میزارمش بعد یه مدت ارور میده دیسکو نمیخونه .

آخرین ویرایش:
سلام اساتید لطف کنن بگن ما از کجا باید بفهمیم 9504 هستیم یا 0225؟؟؟

شما باید کنسول رو باز کنید و روی لیبل درایو ببینید 9504 نوشته شده یا 0225!
این هم آموزش باز کردن کنسول اسلیم که اصلا هم آسون نیست :

Code:
http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=61651

• Like
Reactions: darth revan
منظورم بازیهای بعد از اینا بود که تو پست اول این تاپیک هستن، مثله Crysis 2 که AP2.5 نیستن.

نه نیازی نیست فقط با اخرین اپدیت داشبورد بدون داشتن فریمور LT+ نمیتونید اون 6 عنوان:

COD MW2 / COD BO / Fable 3 / NFS HP / Halo Reach / Assa B.H

اجرا کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or