سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان.يك سوال مهم داشتم.ممنون ميشم جواب بدين.

در ضمن اگه تكراري بود به بزرگي خودتون ببخشيد.چون نتونستم با سرچ كردن پيدا كنم!!!!!!

وقتي ديسك رو داخل كنسول ميگذارم،اجرا نميشه!؟مشكل چيه و چجوري بايد حل بشه؟؟؟
:(:(:(

سلام دوستان.يك سوال مهم داشتم.ممنون ميشم جواب بدين.

در ضمن اگه تكراري بود به بزرگي خودتون ببخشيد.چون نتونستم با سرچ كردن پيدا كنم!!!!!!

وقتي ديسك رو داخل كنسول ميگذارم،اجرا نميشه!؟مشكل چيه و چجوري بايد حل بشه؟؟؟
:(:(:(

عجب سوال سختی
خل چه اروری میده
ورژن ابدیتت چیه
دیسکهات چه طوری پچ شدن؟

اخه از اول اينو نميگه !!
مثلا تا 60% ميره بعد ميگه !!
الان ميدوني چي شده؟
من همه بازيامو قبلا ريخته بودم رو هارد
الان پاك كردم همون قبليا رو هم باز ميخوام بريزم تا يه درصدي ميره باز همون ارور رو ميده
#:-s
عجيبه يهو اينطوري شده !!

خب اینکه برمیگرده با هاردت
شاید پره

مگه من گفتم سوال سختيه؟؟؟
اگه ارور ميداد كه ميگفتم!!! فقط ميگه ديسك در بياد!!!
چه طوري بايد بفهمم چه ورژنيه؟
منظورت از سوال اخر رو نفهميدم!!!

نه هارد جا داره !!
ميدوني اخه برا اين عجيبه كه گيرز او وار رو ريخته بودم قبلا پاك كردم
الان باز ميخوام بريزم اين مشكل هست !!
برا اين برام عجيبه

ینی چی چی شده
هیچی نشده
فریمورت قدیمیه و اینکه بازی هایی گرفتی همه قفل جدید روشونه
چه عجب یکی جواب داد... نه دوست عزیز قدیمی نیست... ال تی + نصبه منتها تا قبل از اینکه این رفیقم بلک اوپس رو بزاره همون بازی ها اجرا میشدن... من یه سری پرسو جو کردم گفتن شاید لنزت ضعیف شده ولی من تازه درایو لایت آن نو انداختم روش... حالا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه... الان هر بازی میزارم اوپن تری میده بعد از اینکه بلک اوپس رو گذاشتم و صحفه سیاه شد... ممنون میشم...

آهاااااااااااااااا:d:d:d

از سرزمين رايانه گرفتم.

اونجارو اطلاعی ندارم

چه عجب یکی جواب داد... نه دوست عزیز قدیمی نیست... ال تی + نصبه منتها تا قبل از اینکه این رفیقم بلک اوپس رو بزاره همون بازی ها اجرا میشدن... من یه سری پرسو جو کردم گفتن شاید لنزت ضعیف شده ولی من تازه درایو لایت آن نو انداختم روش... حالا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه... الان هر بازی میزارم اوپن تری میده بعد از اینکه بلک اوپس رو گذاشتم و صحفه سیاه شد... ممنون میشم...

رفیق اگه ترای میده و وقتی دیسکو میزاری دو سه بار یه تق تق میکنه ارمیچرش گیر کرده
یه دیسک دی وی دی دیگه بزار ببین چی میگه

نه هارد جا داره !!
ميدوني اخه برا اين عجيبه كه گيرز او وار رو ريخته بودم قبلا پاك كردم
الان باز ميخوام بريزم اين مشكل هست !!
برا اين برام عجيبه

اگه کنسولتو دسته دو گرفتی یه امکان هست درایو کنسول خش انداخته باشه یا گرد گرفته باشه
تو محیط بیرون سریع گرد میگیره

سلام
دوستان دستم به دامنتون من جدیدا یه هارد اکستنال گرفتم روز اول وصل کردم به 360 توش بازی ریختم خوبم کار میکرد بعد یه بار فرمت کردم الانم جدیدا 60گیگ توش فیلم ریختم با فرمت mkv هر چقد وصل میکن به 360 اصلا usbرو قبول نمیکنه!!!!میدونم mkv هم نشون نمیده ولی میخام از طریق لایو کدک بگیرم

اگه بخام فرمت کنم اون 60گیگ فیلمو چی کار کنم؟؟هارد pc جا نداره:d

سلام
دوستان دستم به دامنتون من جدیدا یه هارد اکستنال گرفتم روز اول وصل کردم به 360 توش بازی ریختم خوبم کار میکرد بعد یه بار فرمت کردم الانم جدیدا 60گیگ توش فیلم ریختم با فرمت mkv هر چقد وصل میکن به 360 اصلا usbرو قبول نمیکنه!!!!میدونم mkv هم نشون نمیده ولی میخام از طریق لایو کدک بگیرم

اگه بخام فرمت کنم اون 60گیگ فیلمو چی کار کنم؟؟هارد pc جا نداره:d
اگه میخوای فرمت کنی گزینه costumize رو بزن که با فیلمات کار نداشته باشه در ضمن ایکس باکس فرمت mkv پخش نمیکنه لایو هم کمکی نمیتونه بکنه

اقا من يكي دو روزه به يه مشكلي خوردم
اونم اينه كه كنترل شماره رو وقتي روشن ميكنم خيلي صحيح و سالم كار ميكنه اما اين چراغ ها كه نشون ميده كدوم كنترلر هست همش خاموش روشن ميشه جفت جفت
يعني كنترل شماره ي دو چراغش روي 2 فيكسه اما كنترل يك چراغ مشخص كننده ي شماره ي دسته همش بين 1و4 و 2و3 چشمك ميزنه بعد از چند ثانيه دوباره فكيس ميشه روي شماره يك دوباره بعد از چند ثانيه چشمك ميزنه و همينطوري تا وقتي روشنه ادامه ميده !!
دوباره دسته هارو از اول re connect كردم
اما فرقي نكرد !!
چش شده؟

سوال دوم هم مربوط به قبله كه بازم به يه سر نخهاي جديد رسيدم :d
اقا من پرسيده بودم كه بعضي وقتا بازيا رو نميشه رو هارد كپي كرد !!
من ديروز يك سري بازي هايي كه قبلا ريخته بودم رو دوباره اومدم بريزم ارور داد كه نميتونه ديسك رو بخونه
باز امروز دو سه تا بازي كه قبلا اين ارور رو ميداد ريخت خيلي راحت !!
در واقعا متغيره، يه وقت دلش ميخواد ميريزه يه وقت نميريزه !!
مشكلش از چيه واقعا؟
البته اينم بگم كه بازي هارو مثل هلو از روي ديسك ميخونه و اجرا ميكنه
بنابراين فكر نكنم لنز مورد داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or