سلام دوستان.يك سوال مهم داشتم.ممنون ميشم جواب بدين.
در ضمن اگه تكراري بود به بزرگي خودتون ببخشيد.چون نتونستم با سرچ كردن پيدا كنم!!!!!!
وقتي ديسك رو داخل كنسول ميگذارم،اجرا نميشه!؟مشكل چيه و چجوري بايد حل بشه؟؟؟
اخه از اول اينو نميگه !!
مثلا تا 60% ميره بعد ميگه !!
الان ميدوني چي شده؟
من همه بازيامو قبلا ريخته بودم رو هارد
الان پاك كردم همون قبليا رو هم باز ميخوام بريزم تا يه درصدي ميره باز همون ارور رو ميده
#
عجيبه يهو اينطوري شده !!
فريمورت چيه؟؟؟
چه عجب یکی جواب داد... نه دوست عزیز قدیمی نیست... ال تی + نصبه منتها تا قبل از اینکه این رفیقم بلک اوپس رو بزاره همون بازی ها اجرا میشدن... من یه سری پرسو جو کردم گفتن شاید لنزت ضعیف شده ولی من تازه درایو لایت آن نو انداختم روش... حالا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه... الان هر بازی میزارم اوپن تری میده بعد از اینکه بلک اوپس رو گذاشتم و صحفه سیاه شد... ممنون میشم...ینی چی چی شده
هیچی نشده
فریمورت قدیمیه و اینکه بازی هایی گرفتی همه قفل جدید روشونه
آهاااااااااااااااا:d:d:d
از سرزمين رايانه گرفتم.
چه عجب یکی جواب داد... نه دوست عزیز قدیمی نیست... ال تی + نصبه منتها تا قبل از اینکه این رفیقم بلک اوپس رو بزاره همون بازی ها اجرا میشدن... من یه سری پرسو جو کردم گفتن شاید لنزت ضعیف شده ولی من تازه درایو لایت آن نو انداختم روش... حالا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه... الان هر بازی میزارم اوپن تری میده بعد از اینکه بلک اوپس رو گذاشتم و صحفه سیاه شد... ممنون میشم...
نه هارد جا داره !!
ميدوني اخه برا اين عجيبه كه گيرز او وار رو ريخته بودم قبلا پاك كردم
الان باز ميخوام بريزم اين مشكل هست !!
برا اين برام عجيبه
خب اگر گرد گرفته باشه چطوري بايد تميزش كرد؟
اگه میخوای فرمت کنی گزینه costumize رو بزن که با فیلمات کار نداشته باشه در ضمن ایکس باکس فرمت mkv پخش نمیکنه لایو هم کمکی نمیتونه بکنهسلام
دوستان دستم به دامنتون من جدیدا یه هارد اکستنال گرفتم روز اول وصل کردم به 360 توش بازی ریختم خوبم کار میکرد بعد یه بار فرمت کردم الانم جدیدا 60گیگ توش فیلم ریختم با فرمت mkv هر چقد وصل میکن به 360 اصلا usbرو قبول نمیکنه!!!!میدونم mkv هم نشون نمیده ولی میخام از طریق لایو کدک بگیرم
اگه بخام فرمت کنم اون 60گیگ فیلمو چی کار کنم؟؟هارد pc جا نداره:d