سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تفاوت ها:
1.همون طور که در تصویر میبینین کابل اصل قسمت 15 پینش دارای بدنه نقره ای هست اما تقلبی دارای بدنه طلایی هست.
2.کابل اصل دارای رنگ خاکستری تیره است اما تقلبی دارای رنگ طوسی روشن هست.
تفاوت کابل اصل و تقلبی رو تو عکس تو قسمتی که کابل سه تیکه شده ببینید.کابل اصل قسمت سه تیکه اش دارای طول بیشتری است(کابل بالایی) اما کابل تقلبی قسمت سه تیکه اش دارای طول کمتری است(کابل پایینی).
3.کابل اصل قسمت ورودیش که به کنسول می خوره دارای بدنه براق هست اما کابل تقلبی دارای بدنه مات هست و جنس بد.
http://022.img98.net/out.php/i173774_x23are2.JPG[/IMG

آخرین ویرایش:
آقای police_110 من اون آموزش رو خوندم. ولی هیج جاش ننوشته بود که از کجا باید فهمید پچ شده بازی یا نه!!!!
راستی چجور میشه فهمید دستگاه فلگ شده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خلیل جان بی زحمت جواب من رو هم بده

دوستان یه مشکل عجیب برای دستگاهم پیش اومده

من الان 3 ماهه که 360 گرفتم و تا الان هم مشکلی باهاش نداشتم ولی چند روز پیش وقتی میخواستم ایکس باکس رو روشن کنم دیدم چراغ وسطی روشن شده ولی بقیه روشن نمیشه (چراغ های دور تا دور که باید یه بار روشن بشه و بعدش تصویر رو نشون بده ) و تصویر هم هیچی نشون نمیده در ضمن اصلا درایو دستگاهم هم بیرون نمیومد من این کابل HDMI رو چند بار کندم و هی خاموش و روشن کردم درست شد الان هم دوباره به همچین مشکلی بر خوردم و کابل HDMI رو کندم و بجاش کابل VGA رو زدم و دوباره دستگاه به راحتی بالا اومد

مشکل از چیه ؟

تا الان هم دستگاهم چراغ قرمز نداده چه یه چراغه و چه سه چراغه ، مادربرد دستگاه هم جاسپره وهمچنین درایورش لایت آن هست و دستگاهم LT+است

در ضمن من چند وقت پیش کنسول و هاردم رو کاملا فرمت کردم و دوباره سیو ها و DLC ها و بازی های آرکید رو از اول ریختم توی هاردم تقریبا یه هفته میشد که مشکلی نداشتم ولی دوباره الان همین مشکل رو دارم

• Like
Reactions: VahiD_ST
من یه چند وقت هست که وقتی بازی red dead redemption UN رو بازی میکنم تو بعضی صحنه ها یه لحظه افت فریم داره.این افت ها تو هر دفعه بازی تو بعضی محل ها هست اما تو بعضی دیگه نیست.
دلیلش چیه از خود بازی هست یا کنسول.بازی رو هم از رو هارد بازی میکنم.

سلام من دیشب بازی home ferntکه اپدیت روش بود نصب کردم و قبلا lt+براش نصب کرده بودم)x ولی الان می خوام بازی call of duty6-7رو دیگه واسم اجرا نمی کنه فقط تو همین بازی این مشکل دارم اگه میشه جوابم بدید

سلام من دیشب بازی home ferntکه اپدیت روش بود نصب کردم و قبلا lt+براش نصب کرده بودم)x ولی الان می خوام بازی call of duty6-7رو دیگه واسم اجرا نمی کنه فقط تو همین بازی این مشکل دارم اگه میشه جوابم بدید
شما اگهlt+دارید باید codوac:bhوبعضی بازی ها رو به صورت پچ شده بازی کنید

سلام

تو بازی Read Dead Redemption بعضی اوقات چراغی که روی ایکس باکس هستش و وقتی یک دسته روشنه رو چراغ اول روشنه، میره رو چراغ دوم، بعد برمیگرده به چراغ اول.

به بیان دیگه انگار یه دسته دوم وصله به دستگاه و روشن و خاموشش میکنی در حالی که من اصلا دسته دومی ندارم!

سلام
2 روزه کنسول رو مانیتورم تصویر نمیده در حالی که روی tv تصویر میده(با همون کابل)و ps3 و لپ تاپم هم روی مانیتور تصویر میدن(باز با همون کابل).
قبلا اصلا مشکلی نداشتم.نمیدونم مشکل از چیه!!!
در ضمن از HDMI استفاده میکنم-مدل مانیتور lg-w2261vp و مدل tv sony-ex700.
ممنون میشم کمک کنید.

سلام

تو بازی Read Dead Redemption بعضی اوقات چراغی که روی ایکس باکس هستش و وقتی یک دسته روشنه رو چراغ اول روشنه، میره رو چراغ دوم، بعد برمیگرده به چراغ اول.

به بیان دیگه انگار یه دسته دوم وصله به دستگاه و روشن و خاموشش میکنی در حالی که من اصلا دسته دومی ندارم!
این مشکل نیست دوست من . مربوط به بازی خاصی هم نمیشه . تو بازیهای دیگه هم هستش اگه دقت کنی . جابجایی برای اینه که کنسول که نمیدونه تو دستگاهتو عمودی گذاشتی یا افقی ! به همین دلیل هر چند دقیقه جای چراغا عوض میشه تا در هر دو صورت دسته یک خونده بشه

یه سوال من امضا گذاشتم خودم نمیبینیمش جاهایی که پست میدم . شما میبینید ؟

آخرین ویرایش:
سلام، دوستان من دقیقا نمی دونم مشکل XBOX ام چیه، وقتی توش بازی می زارم بعضی وقتا می خونه بعضی وقتا نمی خونه ولی هرچی فیلم DVD و آهنگ می زارم راحت می خونه. وقتی توش بازیه می خواد دیسک بخونه تق تق صدا میده ولی وقتی روی هارد می خوام بازی بریزم قشنگ صدا ی کار کردن میده و فن ها کار می کنن!!! مشکل چیه دقیقا؟؟؟

سلام آقا من دستگاهو دادم یه بنده خدایی حواسمم نبود کال اف بلک اوپس رو ندم اونم گذاشته بودو صفحه سیاه اومدو زود خاموش نکرد... حالا هر بازی ای میزاره اوپن ترای میده لطفا بگین چی شده ومن باید چیکار کنم...
ممنون

من امروز داشتم بازی میکردم یک یهو سفحه سیا ه شد و دوباره برگشت ! واسه حدود 5 ثانیه سیاه شد و دوباره برگشت! ولی در روند بازی بازی مشکلی پیش نیومد یعنی بازی هنگ نکرد! البته تو یه بازی دیگه هم امتحان کردم و تو انم همین مشکل پیش اومد! بنظرتون از چی میتونه باشه؟

سلام آقا من دستگاهو دادم یه بنده خدایی حواسمم نبود کال اف بلک اوپس رو ندم اونم گذاشته بودو صفحه سیاه اومدو زود خاموش نکرد... حالا هر بازی ای میزاره اوپن ترای میده لطفا بگین چی شده ومن باید چیکار کنم...
ممنون
دوستانمن دستگام رو هواس ممنون میشم کمک کنید

سلام
دوستان من اگه داشبورد کنسولم رو برای استفاده از kinect اپدیت کنم ، کنسولم از حالت هک خارج میشه? منظورم اینه که بازی های کپی رو اجرا میکنه?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or