بچه ها من یه مشکل دارم
مشکل گرافیکی
آنتی آلیاسینگ
یعنی خط ها دور اجسام تو بازی خرابه مثل این ها:
میخواستم بدونم مشکل از ایکسباکسمه یا از مانیتورم یا از کابلم یا طبیعیه
لطفا کمک کنید
مدل مانیتورم
LCD
1080p
LG
من خودم یک LCD LG W2261VP دارم و از پورت HDMI تصویر میگریم. تا الان چنین احساسی بهم دست نداده که شما توصیف کردید.
از چه کابلی استفاده میکنید و چقدر خردیدش
لطفا یک نفر سریع به من جواب بده :
بعد از ظهر بازی میکردم که تصویر پر از خطهای سفید شد ولی خود صفحه گیم زیرش پیدا بود . خاموش کردم
شب روشن کردم 4 5 دقیقه شد دوباره همون جوری شد اومدم تو داشبوردم مشکلی نبود ولی توی اواتارم خطهای سفید بود . خاموش کردم وقتی داشت خاموش میشد برای 1 2 ثانیه صفحه مشکی شد و بصورت رندوم مربع های کوچک بای نشون داد هر کدوم یک جای بود.
روشن کردم ارور e74 زد خاموش کردم 20 دقیقه بعد روشن کردم مشکلی نبدو 1 2 دقیقه رفتم داخل بازی خبری نبود . سریع اومدم بیرون .
مشکلی هست ؟
راه حلی داره ؟ نظرتون چیه ؟
بله دیگه، دقیقاً مشکل هست. کنسول شما به حد خودش رسیده و مشکل سخت افزاری پیدا کرده.
خط خطی شدن تصویر بیشتر از همه مربوط به مشکلات GPU هست و بعدش به سایر سخت افزارها مثل HANA و یا RAM کنسول (تو اوج بازی)
کنسول رو کی خردید و تاریخ ساخت مربوط به چه سالی هست و چه مادربوردی؟
اگر میخواید که بازم باهاش بازی کنید، بهتره که روشن ـش نکنید و اون رو به مطئمن ترین فروشگاه و یا تعمیرکاری که میشناسید بدید تا براتون تست ـش کنه.
معلومه که جواب میگیرم :d
امروز وقتی اومدم ایکس باکسم را روشن کنم تا چراغهای سبز روشن شد سرعت فن ها در طی 5 ثانیه اونقدر رفت بالا که چش چشم را نمیدید :d بعدشم 2 چراغ داد و خاموش شد.
در همین حال که در کف بودیم دیدم پاور 360 به صورت عمودی بین زمین هوا معلقه (از روی میز افتاده بوده).
با خودم گفت چه کنم که نگاهم رفت سمت خدابیامرز(360 رفیقم که مشکل e74 داشت) پاور ورداشتم و خدابیامرز را روشن کردم همون اتفاق قبلی بعد از چند ثانیه برا 360 بی جان افتاد .
میخواستم بدونم درست حدس زدم که مشکل از پاوره ؟؟؟
کنسول برد فالکون داره ریجن u هست ولی پاور را همون موقع خریدن با یه پاور 220 عوض کردم البته سه ساله که خریدمش!!!
ویرایش:
کنسول را دیگه روشن نکردم ولی رو همون کنسول خراب که چک میکنم همین جوری میشه (با توجه به اینکه قبلا این اتفاق نمی افتاد)
سه نوع دو چراغ قرمز داریم که مربوط به مشکلات GPU CPU RAM هست...تا الان دو چراغ قرمزای برای PSU کنسول ندیدم.
اگر حالا به پاور شک دارید...یک پاور جور کنید و تست کنید ببینید چه نتیجه ای داره.
P.S
کد دو چراغ قرمز رو میتونید بدست بیارید.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=14734
سلام
من یه مشکلی دارم من الان که میخوام بازی نصب کنم نصب نمیکنه پیغام Unformat میده! ضمن اینکه زدم پروفایلم رو هم پاک کردم:d الانم که میخوام فرمت کنم شماره سریال کنسول رو میخواد از کجا باید پیدا کنم این شماره سریال رو؟!
تو انتهای این مطلب نشون داده شده که شماره سریال نامبر کجاهای کنسول هست
http://www.bazicenter.com/xbox360/platformTechCenters/3
P.S
اون پیغام برای نصب بازی رو تا الان ندیدم!
3 ماه پیش xbox گرفتم. روش non stealth 1.6 هست.
بازی های assassin creed3 . nfs, black ops رو هم اجرا میکنه. ولی وقتی بازی final fantasy orginall که روش بود رو میزارم میگه این دیسک قابل خوندن نیست. یارو گفت با lt+ می خونه. assassin creed3 . nfs, black ops سه تاش ap25 هست دیگه؟ اون وقت می خوام ببینم تو سایت ها زده ap25 چه بازی اجرا شه چه نشه توی دستگاه ذخیره نگه میداره که وقتی می خوای وصل شی به لایو واسه ماکروسافت میفرسته. یعنی اگه من وصل شم به لایو بن میشم یا مشکلی نیست؟؟؟؟؟ firm ware داشبورد هم 2.0.12416.0 هست.
تا اونجا که از مسائل Firmware ها خبر دارم، مشکلی برای اجرای بازی های اصلی ندارند....
ولی Firmware سری non-Stealth 1.6 در درایوهای Lite-On به صورت غیر رسمی و توسط تیم دیگری به غیر از C4eva پخش شده بود...
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27171
عجیبه که کنسول ای که تهیه کردید روش non-Stealth نصب کردند..به سفارش خودتون بودش؟
چون عملاً از لحاظ اجرای بازی تو موارد بررسی Stealth Patch هیچ مشکلی تو iXtreme LT ویا iXtreme LT Plus ها ندارید.
در مورد سه بازی که نام بردید...دارای AP25 هستند..ولی اینکه بازی های شما Patch AP25 شدند یا نــه، باید اون رو توسط برنامه ی abgx360 چک کنید.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=23814
در مورد Ban شدن هم زیاد خودتون رو ناراحت نکنید...چون مشخص نیست که کسانی که با
روش نصب سه آپدیت داشبورد بازی های AP25 رو اجرا کردند چه سر نوشتی تو LIVE دارند.
یه سوال دارم.ممنون میشم جواب بدید:
من وقتی با مانیتور بازی میکنم تصویرم سایه میندازه.مدل مانیتورم 1942 ال جی با کنتراست 8000 و واکنش تصویر 5 ثانیه است.
یکی گفت که ایراد از مانیتوره چون کیفیتش پایین هست اما بعضی از دوستام با مانیتور سی ار تی این مشکل رو نداشتن.
یکی دیگه گفته که ایراد از کابل وی جی ای 360.
میخواسم بدونم ایراد از کدومه؟ایا امکان داره که کابل مارکش خوب نبوده؟
یادم میاد چند سال پیش که بحث های اعضا رو در مورد کابل های VGA دنبال میکردم...بعضی ها از سایه دار بودن تصویر تو بازی ها شاکی بودند...
آخرش به این نتیجه رسیدند که مشکل از کابل های بی کیفیت و ارزان قیمت هست که تو فروشگاه ها اون موقعه به فروش میرسید.
سلام
ازسایت ماکروسافت چند تا دموی wmvدانلود کردم چطوری میتو نم بریزم رو هارد؟؟
میتونید کلیپ رو توی USB Flash که FAT32 هست کپی کنید و بزنید به کنسول و بخش Media اون نگاهش کنید...
فکر نکنم بشه از طریق داشبورد کنسول فایل های صوتی و یا تصویری رو انتقال داد به هارد کنسول (یک بار تست نکردم..دیدم نشد و دیگه بهش گیر ندادم)
+++++++++++++++
دوستان، سوالی اگر جا مونده دوباره نقل کنید. اگر بدونم جواب میدم
حق نگهدار