سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی جواب نمیده؟

داداش اگه از کابل وی جی ای استفاده میکنی امکانش هست جنس خوبی نباشه نویز میده خط دار میشه
اگه چنتا کابلو مصرف کردی و همه یه مشکلو دارن مشکل از خروجی کنسولته شاید ریفرش شده باشه کنسولت بهت انداختن

سلام
بعصی موقغ ها 360 من 1چراغ قرمز میده تو این 6 ماه 2 بار دیدم بدشم چسپره =====بعضی موقع ها روشن میکنم البته 1 بار دیدم صفحه مشکیه ونوشته های چینی داره!!!! البته اون لحضه هارد ردوش نبود ...مشکلش چیه؟؟؟

یه چراغ قرمز رو چه موقه های میده؟

دوستان یه مشکل عجیب برای دستگاهم پیش اومده

من الان 3 ماهه که 360 گرفتم و تا الان هم مشکلی باهاش نداشتم ولی چند روز پیش وقتی میخواستم ایکس باکس رو روشن کنم دیدم چراغ وسطی روشن شده ولی بقیه روشن نمیشه (چراغ های دور تا دور که باید یه بار روشن بشه و بعدش تصویر رو نشون بده ) و تصویر هم هیچی نشون نمیده در ضمن اصلا درایو دستگاهم هم بیرون نمیومد من این کابل HDMI رو چند بار کندم و هی خاموش و روشن کردم درست شد الان هم دوباره به همچین مشکلی بر خوردم و کابل HDMI رو کندم و بجاش کابل VGA رو زدم و دوباره دستگاه به راحتی بالا اومد

مشکل از چیه ؟

تا الان هم دستگاهم چراغ قرمز نداده چه یه چراغه و چه سه چراغه ، مادربرد دستگاه هم جاسپره وهمچنین درایورش لایت آن هست و دستگاهم LT+است

خب عقل سالم میگه مشکل از کابل اچ دی هستش

سلام دوستان تو دستگاه من وقتی تو بازی اچیومنت میده نمینویسه یا حتی موقعی که تو لایو مسیج میاد هم نشون نمیده چه جوری درستش کنم(اچیومنت به من اضافه میشه ولی تو بازی لوگو نمیاد که اچیومنت گرفتی)
خواهشا کمک کنید.

سلام دوستان تو دستگاه من وقتی تو بازی اچیومنت میده نمینویسه یا حتی موقعی که تو لایو مسیج میاد هم نشون نمیده چه جوری درستش کنم(اچیومنت به من اضافه میشه ولی تو بازی لوگو نمیاد که اچیومنت گرفتی)
خواهشا کمک کنید.

عجیبه
من دیده بودم اچیومنت بده ولی به امتیازات اضافه نشه ولی اینو
شاید مربوط به سیتینگ دستگاه بشه

داداش اگه از کابل وی جی ای استفاده میکنی امکانش هست جنس خوبی نباشه نویز میده خط دار میشه
اگه چنتا کابلو مصرف کردی و همه یه مشکلو دارن مشکل از خروجی کنسولته شاید ریفرش شده باشه کنسولت بهت انداختن

یه چراغ قرمز رو چه موقه های میده؟
بعضی موقع ها:d3ماه 1بار:d

چرا موقعی که hard drive رو به کنسول وصل میکنم کنسول ارور e68 (مربوط به برق کم کنسول)میذه و چراغ سمت راست بایین قرمز میشه؟همچنین ذرایو ذستگاه به عنوان یک ذرایو لایتون خیلی صذا میذه.عاذیه؟همچنین موقع بازی کرذن cod و بعذ از رذ کرذن مرحله اول صفحه سفیذ میشه و کنترلر هم کار نمیکنه و مجبور به خاموش کرذن کنسول از رو میشم.چرا؟(doostan bebakhshid post be ham rikhtast va ghalate emlae dare.ba (mobile post midam.vali khaheshan sari javab bedid

چرا موقعی که hard drive رو به کنسول وصل میکنم کنسول ارور e68 (مربوط به برق کم کنسول)میذه و چراغ سمت راست بایین قرمز میشه؟همچنین ذرایو ذستگاه به عنوان یک ذرایو لایتون خیلی صذا میذه.عاذیه؟همچنین موقع بازی کرذن cod و بعذ از رذ کرذن مرحله اول صفحه سفیذ میشه و کنترلر هم کار نمیکنه و مجبور به خاموش کرذن کنسول از رو میشم.چرا؟(doostan bebakhshid post be ham rikhtast va ghalate emlae dare.ba (mobile post midam.vali khaheshan sari javab bedid

موقع ای که دستگاه روشن هاردو بهش وصل میکنیb-)

دوستان یه مشکل عجیب برای دستگاهم پیش اومده

من الان 3 ماهه که 360 گرفتم و تا الان هم مشکلی باهاش نداشتم ولی چند روز پیش وقتی میخواستم ایکس باکس رو روشن کنم دیدم چراغ وسطی روشن شده ولی بقیه روشن نمیشه (چراغ های دور تا دور که باید یه بار روشن بشه و بعدش تصویر رو نشون بده ) و تصویر هم هیچی نشون نمیده در ضمن اصلا درایو دستگاهم هم بیرون نمیومد من این کابل HDMI رو چند بار کندم و هی خاموش و روشن کردم درست شد الان هم دوباره به همچین مشکلی بر خوردم و کابل HDMI رو کندم و بجاش کابل VGA رو زدم و دوباره دستگاه به راحتی بالا اومد

مشکل از چیه ؟

تا الان هم دستگاهم چراغ قرمز نداده چه یه چراغه و چه سه چراغه ، مادربرد دستگاه هم جاسپره وهمچنین درایورش لایت آن هست و دستگاهم LT+است

من وقتی که هنوز تلویزیون رو TV باشه و دستگاه رو روشن کنم اینجوری میشه تا وقتی که از TV برم روی HDMI1 (درگاهی (Port) :d که XBOX بهش وصل هست) بعد چراغهای Xbox روشن میشن

موقع ای که دستگاه روشن هاردو بهش وصل میکنیb-)

این جواب بود یا سوال؟چون در هر دو حالت ارور e68 (مربوط به پایین بودن ولتاژ در کنسول)میده و چراغ پایین سمت راست قرمز میشه برای وصل کردن هارد اصلی به کنسول.دوستان خواهشا جواب این و بقیه ی سوالاتم رو بدین.در ضمن درایو کنسول واقعا زیاد صدا میده و وقتی بازی رو توی کنسول میزارم و قسمت دور درایو رو فشار میدم صدا کمتر میشه اما در اون حالت هم زیاد صدا میده.

اول تشکر میکنم از دوستان که جوابم رو دادن :x :-*

خب عقل سالم میگه مشکل از کابل اچ دی هستش

آره خودم هم همین فکر رو میکردم ولی حتی با تعویض کابل هم درست نشد

تازه وقتی کابل VGA رو وصل میکنم هی خاموش و روشن میشه

وقتی هم که هارد رو میکنم فقط چراغ وسطی روشن میشه و اصلا بالا نمیاد

من وقتی که هنوز تلویزیون رو TV باشه و دستگاه رو روشن کنم اینجوری میشه تا وقتی که از TV برم روی HDMI1 (درگاهی (Port) :d که XBOX بهش وصل هست) بعد چراغهای Xbox روشن میشن

حتی وقتی که میرم روی پورت HDMI هم همین مشکل رو دارم

• Like
Reactions: VahiD_ST
بچه ها من یه مشکل دارم
مشکل گرافیکی
آنتی آلیاسینگ
یعنی خط ها دور اجسام تو بازی خرابه مثل این ها:
anti-allias-1.gif

MART_T2L05_html_79d95d0d.gif

antialias.gif

میخواستم بدونم مشکل از ایکسباکسمه یا از مانیتورم یا از کابلم یا طبیعیه
لطفا کمک کنید
مدل مانیتورم
LCD
1080p
LG

لطفا یک نفر سریع به من جواب بده :
بعد از ظهر بازی میکردم که تصویر پر از خطهای سفید شد ولی خود صفحه گیم زیرش پیدا بود . خاموش کردم
شب روشن کردم 4 5 دقیقه شد دوباره همون جوری شد اومدم تو داشبوردم مشکلی نبود ولی توی اواتارم خطهای سفید بود . خاموش کردم وقتی داشت خاموش میشد برای 1 2 ثانیه صفحه مشکی شد و بصورت رندوم مربع های کوچک بای نشون داد هر کدوم یک جای بود.
روشن کردم ارور e74 زد خاموش کردم 20 دقیقه بعد روشن کردم مشکلی نبدو 1 2 دقیقه رفتم داخل بازی خبری نبود . سریع اومدم بیرون .
مشکلی هست ؟
راه حلی داره ؟ نظرتون چیه ؟

معلومه که جواب میگیرم :d
امروز وقتی اومدم ایکس باکسم را روشن کنم تا چراغهای سبز روشن شد سرعت فن ها در طی 5 ثانیه اونقدر رفت بالا که چش چشم را نمیدید :d بعدشم 2 چراغ داد و خاموش شد.
در همین حال که در کف بودیم دیدم پاور 360 به صورت عمودی بین زمین هوا معلقه (از روی میز افتاده بوده).
با خودم گفت چه کنم که نگاهم رفت سمت خدابیامرز(360 رفیقم که مشکل e74 داشت) پاور ورداشتم و خدابیامرز را روشن کردم همون اتفاق قبلی بعد از چند ثانیه برا 360 بی جان افتاد .
میخواستم بدونم درست حدس زدم که مشکل از پاوره ؟؟؟
کنسول برد فالکون داره ریجن u هست ولی پاور را همون موقع خریدن با یه پاور 220 عوض کردم البته سه ساله که خریدمش!!!
ویرایش:
کنسول را دیگه روشن نکردم ولی رو همون کنسول خراب که چک میکنم همین جوری میشه (با توجه به اینکه قبلا این اتفاق نمی افتاد)

سلام
من یه مشکلی دارم من الان که میخوام بازی نصب کنم نصب نمیکنه پیغام Unformat میده! ضمن اینکه زدم پروفایلم رو هم پاک کردم:d الانم که میخوام فرمت کنم شماره سریال کنسول رو میخواد از کجا باید پیدا کنم این شماره سریال رو؟!

سلام
من یه مشکلی دارم من الان که میخوام بازی نصب کنم نصب نمیکنه پیغام Unformat میده! ضمن اینکه زدم پروفایلم رو هم پاک کردم:d الانم که میخوام فرمت کنم شماره سریال کنسول رو میخواد از کجا باید پیدا کنم این شماره سریال رو؟!
سریال را هم پشت کنسول نوشته هم جلوی کنسول زیر همون دری که usb میخوره و هم تو system info
اگه قاب کنسول را عوض نکردی همون سریالی که پشت دستگاه هست را وارد کن
اگه نه تو داشبورد
برو تو system settings ُبعد console settings بعدش هم system info
اینجا هم توضیح داده شده
http://support.xbox.com/en-us/pages/xbox-360/troubleshoot/kb/xbox-kb.aspx?kbid=907615

چرا کسی جواب منو نمیده :-s؟؟؟ کسی نمیدونه پاور قیمتش چنده :d

• Like
Reactions: Lord Stark

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or