nimajan107
کاربر سایت
سلام دوستان من یه سئوال داشتم و اون اینه که می شه از کارت شبکه بیسیم لینکسیس در xbox360 elite استغاده کرد و نحوه تنظیمات اش چجوریه؟
تنها راهنمایی من اینه که این بازیهایی که این مشکل رو دارن روی یک تلویزیون دیگه حالا هر چی باشه مشکلی نیست حتی مثلا کابل معمولی هم باشه امتحان کنید چون قبلا هم گفتم 360جدید این مشکل رو بهم نمیزنن فقط محض اطلاعتون ارور 74یه کابوس بسیار بده که هر چی دچارش شد از جمله خودم باید با کنسول خدا حافظی کرد ولی در مورد شما باید روی یک تلویزیون دیگه امتحان کنید تر جیحا معمولی باشه یعنی پلاسما نباشه:d
خب شما اسم بازی ها و فریم ویر دستگاهتون رو بگید بعد.سلام
ببخشید نمیدونستم کجا باید سوالم رو مطرح کنم
من یک دستگاه الایت دارم برد جاسپر
جدیدن چند تا بازی جدید گرفتم که هیچ کدوم رو اجرا نمیکنه
میخواستم ببینم
چه کار باید بکنم تا بازی ها اجرا بشه
به قولِ خودت "کلا با دسته غیر از خودش حال نمیکنه"! کلا 360 دو نوع گیم-پد داره که همون بی-سیم و سیم-دار هست که جفتش هم مالِ خودِ مایکروسافته. اگه گیم پد سیم-دار میخوای، باید یه کم بگردی پیدا میشه. قیمتش هم بینِ 30~35 باید باشه.سلام دوستان خسته نباشید من وقتی دسته usb (joystick - gamepad رو به کنسول میزنم اصلا انگار نه انگار که دسته وصله بهش حالا میخوام بدونم مشکل از کنسوله یا کلا با دسته غیر از خودش حال نمیکنه
ممنون میشم زود جواب بدین
لنز دستگاهت دچار مشکل شدهبچه ها 360 من بازی اورجینال نمیخونه
ایرادش چیه؟!؟؟!
فعلا که نمیتونم امتحان کنم ولی میگن کابل های گرون رنگو پخش میکنه ممکنه از اون باشه که تصویر اون طوری میشه ؟ 20 تومن خریدم میگن 10 تومنیش اینطوری نمیشه درسته ؟
مهندس مثٍ کروکدیل بازی کپی اجرا میکنه! فقط یه بازی اوریج اجرا نمیکنه! چه عیبی داره ؟لنز دستگاهت دچار مشکل شده
آخه بازی نکردم که خراب شهشما خودتون میگی فالکون الان دیگه فالکون جواب نمیده الان وقتشه که عوضش کنی.
مال دوستمم این جوری شد 3 بار تعمیر کرد اولین بار 1 ماه کار کرد دومین بار 2هفته سومین بار 1روز بعد یکی دیگش گرفت:d
کسی جواب نمیده؟سلام دوستان . من ایکس باکسمو همین چند وقت پیش خریدم و از همون روز اول هر بازی رو که توش گذاشتم یه خط هایی روی می یومد با هر کابل و تلویزیونی امتحان کردم ولی درست نشد . به نظر شما مشکلش چیه ؟