baris manco
کاربر سایت
سلام برای بار دوم میخام هارد اکستر نال بگیرم یک مدلی رو بگید که xbox 360بشتا ستش یعنی بشه توش بازی ریخت ....تشکر
شما خودتون میگی فالکون الان دیگه فالکون جواب نمیده الان وقتشه که عوضش کنی.قدیما بچه های انجمن چه مرامی داشتن
یه سوال میپرسیدی ده بار جواب میدادن
حالا ده بار یه سوالو میپرسی هیشکی جواب نمیده
سلام دوستان....................
من LT+ ریختم و داشبرد جدید هم ریختم رو کنسولم بعد وصل شدم به لایو و یه چیزی رو دانلود کرد و حوصلم بعد از دانلود سر رفت و یه سری ادرس ایمیل و.............. اینها ساخت دو بار هم خواست یکی رو کامل کردم ولی بعدی رو قبول نکرد تا امروز که یه Black Ops رو گذاشتم و اجرا نشد!!!ولی تا قبل از اون لایو لعنتی اجرا میشد و بعد یه برادرهود گذاشتم که بازیم اجرا نشد..........
حالا چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟چش شده؟؟؟؟
می خواستم بدونم مشکل LT+ با بازی هایی مثل Halo reach و ... که با آخرین آپدیت به وجود میاد حل شده یعنی با AGBX می شه پچ روشون ریخت و بازی کرد ؟
درایوم لایت ان هستش
یه سوال دیگه هم دارم الان با ریختن ال تی پلاس بازی های پچ نشده هم اجرا میشن یعنی اونایی که استیلث پچ نشدن
مشکل کجاست تصویر سیاه میشه یا ارور میده؟!!
بازیتو پچ کردی؟
خیلی ممنون.
پس من یا باید از خیر Bulletstorm بگذرم فعلا یا از بازی های ap داراگه پچشون کنی اره.
اونایی که ap 2.5 دارن نه حتما باید پچ شه!
مگه ریختن +LT چقدر زمان میبره؟پس من یا باید از خیر Bulletstorm بگذرم فعلا یا از بازی های ap دار
اگه اپدیت کنم که دیگه Ap دارها میپره اگرم Lt+ بریزم که نان استیلث ها میپره
راهی نیست مثله همون فیرمویر 1.6 نان استیلث الان
واقعا یکی نیست جوابه مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دو روز پیش من یه سوالی پرسیدم که من دستگام هر بازی رو که میزارم داخلش همش مینویسه play DVD و اجرا نمیکنه چیکار کنم مشکلش چیه؟؟؟؟
یکی نیست جواب بده؟