سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام:offtopic:
من یه هارد 1TB وسترن دیجیتال(WD)خریدم ولی روی XBOX 360 کار نمیکنه.........:sniper:
چون فقط به NTFS و exFAT فرمت میشه...............:sniper:
ولی XBOX 360 فقط FAT 32 روش کار میکنه................:sniper:
خواهشا کمک کنید................:sniper:
اگه نمیدونید منظورم چیه لطفا روش فرمت کردن NTFS به FAT32 رو با نرم افزار توضیح بدین..........

دوستان >:d<
بزرگواران >:d<
من اومدم سیو های بازیهام رو به همراه پروفایلم روی کامپیوترم ریختم

اون فلش مموری م رو هم فرمت کردم حالا اون سیوها و پروفایلهامو وقتی میریزم روی فلش مموری و به کنسول میزنم
کنسول اونا رو نمیشناسه :(( :((( کلا توی این حالت فلش مموری رو به صورتی میشناسه که تازه باید از طریق کنسول فرمت بشه :-/)

میشه بزرگواری کنیین بگین چیکار کنم [-o<

شما باید اول فلش مموری رو توی خود دستگاه فرمت کنید. بعدش بزنیدش به کامپیوتر و با برنامه USBXTAFGUI توی کامپیوتر بازش کنید و فایلها رو کپی کنید روش.

سلام ، من چند وقت پیش اینترنت رو به ایکس باکس وصل کردم و یه آپدیت جدید رو دانلود کرد ، بعد از دانلود وقتی میخوام 3 بازی Halo : Reach , Modern Warfare 2 و Black Ops رو اجرا کنم اجرا نمیشن ! اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید

درود
درايو كنسول من سامسونگ MS28 هستش ولي مثل اينكه LT+ براي درايو سامسونگ منتشر نشده!!!
چه كاري بايد انجام بدم و اينكه بازيهاي جديد رو ميتونم اجرا كنم يا خير؟

سلام ، من چند وقت پیش اینترنت رو به ایکس باکس وصل کردم و یه آپدیت جدید رو دانلود کرد ، بعد از دانلود وقتی میخوام 3 بازی Halo : Reach , Modern Warfare 2 و Black Ops رو اجرا کنم اجرا نمیشن ! اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید

image این 3 بازیرو با برنامه ABGX به صورت انلاین بده پچ کنه! (اخرین ورژن)

درود
درايو كنسول من سامسونگ MS28 هستش ولي مثل اينكه LT+ براي درايو سامسونگ منتشر نشده!!!
چه كاري بايد انجام بدم و اينكه بازيهاي جديد رو ميتونم اجرا كنم يا خير؟

تا اونجایی که من میدونم درایوهایه Hitachi با Samsung با بازی های جدید (قفل AP 2.5 دارن)
مشکلی نداره!

• Like
Reactions: genaveh
image
تا اونجایی که من میدونم درایوهایه Hitachi با Samsung با بازی های جدید (قفل AP 2.5 دارن)
مشکلی نداره!

دو ورژن آخر درایوهای هیتاچی 78/79 دارای قابلیت ساپورت AP25 هستند...که برای اجرای بازی جدید نیاز به LT+ دارند. ولی سایر درایوهای هیتاچی از ورژن 59 به پایین، نیازی به آپدیت ندارند و بازی های AP25 رو میتونند بدون آپدیت به LT+ اجرا کنند. ولی تیم C4eva فریمور LT+ رو برای تمامی 9 ورژن درایو هیتاچی عرضه کرد.

آقا این کنسول من در حالت ایستاده درایوش نمیاد بیرون! ولی وقتی میخوابونمش میاد بیرون.میخواستم ببینم مشکلش از کجاس و آیا میشه درستش کرد؟

آقا این کنسول من در حالت ایستاده درایوش نمیاد بیرون! ولی وقتی میخوابونمش میاد بیرون.میخواستم ببینم مشکلش از کجاس و آیا میشه درستش کرد؟

به مرور زمان از این مشکلات زیاد پیش میاد!
راحلش یه تعویض ساده تسمه دستگاست.
در درایو باز کن با یک وسیله مثله موچین :d تسمه رو خارج و مشابشو کمی کوچیکتر جاگزینش کن.

دورد برهمه:d
میشه هارد اکسترنال خوب معرفی کنید برای 360 ؟؟ میخام فیلم هایی را که mkv هستنو تبدیل کنم به wmv-hd بریزم تو اکسترنال وصل کنم به 360 نگاه کنم؟؟اصلا نشون میده؟

توی اکسترنال میتونم بازی بریزم؟؟

سلام
XBOX رو بعد یک مدت روشن کردم دیدم سه چراغ شده الکی
یه چند بار خاموش روشن کردم درست شد ولی بعضی وقتا وسط بازی فریز میشد
یک هفته ای بازی کردم کار میکرد الان بعد دو هفته روشن میکنم یا سه چراغ یا تو لوگوی اول فریز میشه
کد هم بهم نمیده
درایو در حالت ایستاده بیرون نمیاد

به نظر شما مشکلش چیه
مگه میشه بازی نکنیو سه چراغ شه؟

حیف شد تازه میخاستم کینکت بگیرم

درضمن دستگامم آرکید فالکونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or