سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. دوستان می خواستم یه 360 بگیرم که قابلیت J-tag شدن رو داشته باشه. اما نمی دونم باید دنبال چه کنسولی باشم. پس خواهشن تمام شرایطی که یک کنسول برای J-tag شدن باید داشته باشه رو بگید و چند تا سوال هم دارم :
1) با انجام این کار مشکلی پیش نمیاد واسه داستگاه ؟
2) واسه مشکلات حرارتیش چه کارهایی رو توصیه می کنید ( با توجه به اینکه شنیدم ایکس باکس های خیلی قدیمی با داشبورد های قدیم این قابلیت رو دارند )
3) هزینه ی انجام J-tag بر روی 360 حدودا چقدر هست ؟
4) آیا انجام بازی ها بر روی چنین ایکس باکس هایی به راحتی امکان پذیر است ؟ یعنی فقط کافی بازی ها رو روی هارد اکسترنال بریزم ؟
5) برای انجام بازی های جدید مشکلی نیست ؟
6) آیا ایکس باکس هایی با برد Jasper پیدا میشن برای J-tag شدن ؟
شرمنده سوالات زیاد شد ولی خیلی واجب که جواب هاشون رو بدونم؛ پس پیشاپیش ممنونم واسه جواب هایی که میدید.;)

سلام. دوستان می خواستم یه 360 بگیرم که قابلیت J-tag شدن رو داشته باشه. اما نمی دونم باید دنبال چه کنسولی باشم. پس خواهشن تمام شرایطی که یک کنسول برای J-tag شدن باید داشته باشه رو بگید و چند تا سوال هم دارم :
1) با انجام این کار مشکلی پیش نمیاد واسه داستگاه ؟
2) واسه مشکلات حرارتیش چه کارهایی رو توصیه می کنید ( با توجه به اینکه شنیدم ایکس باکس های خیلی قدیمی با داشبورد های قدیم این قابلیت رو دارند )
3) هزینه ی انجام J-tag بر روی 360 حدودا چقدر هست ؟
4) آیا انجام بازی ها بر روی چنین ایکس باکس هایی به راحتی امکان پذیر است ؟ یعنی فقط کافی بازی ها رو روی هارد اکسترنال بریزم ؟
5) برای انجام بازی های جدید مشکلی نیست ؟
6) آیا ایکس باکس هایی با برد Jasper پیدا میشن برای J-tag شدن ؟
شرمنده سوالات زیاد شد ولی خیلی واجب که جواب هاشون رو بدونم؛ پس پیشاپیش ممنونم واسه جواب هایی که میدید.;)

اول این آموزش رو بخونید، نوشته که چه دستگاههایی قابلیت JTAG شدن دارند.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?goto=newpost&t=28276

1. نه
2. دستگاههای قدیمی برای JTAG توصیه نمیشوند، معمولا اون مقاومت که برداشته میشه، دستگاه خیلی داغ میکنه.
3. بسته به انصاف
4. دقیقا
5. خیر، فقط برای بازیهای جدید مثل BulletStorm که Wave10 داره، دایرکتوری SystemUpdate باید پاک بشه.
6. بله
6.

دوست عزیز یعنی یه آرکید که مادربردش جسپر باشه و تاریخ ساختش ما قبل July 2009 باشه و نگارش دشبوردش به صورت 7371 یا 7363 باشه، حتما این قابلیت رو داره ؟
غیر از این 2 شرط ( تاریخ ساخت و دشبورد) نباید شرط دیگه ای داشته باشه ؟ فقط باید دشبوردش 7371 یا 7363 باشه ؟

سلام
XBOX رو بعد یک مدت روشن کردم دیدم سه چراغ شده الکی
یه چند بار خاموش روشن کردم درست شد ولی بعضی وقتا وسط بازی فریز میشد
یک هفته ای بازی کردم کار میکرد الان بعد دو هفته روشن میکنم یا سه چراغ یا تو لوگوی اول فریز میشه
کد هم بهم نمیده
درایو در حالت ایستاده بیرون نمیاد

به نظر شما مشکلش چیه
مگه میشه بازی نکنیو سه چراغ شه؟

حیف شد تازه میخاستم کینکت بگیرم

درضمن دستگامم آرکید فالکونه
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟

یه ماه قبلم که دفه اولش بود نوشتم کسی جوابمو نداد:(

چراغ های سبز دور کلید پاور دستگاه

سلام به دوستان
من حدود شش ماه که یک آرکید جاسبر حافظه 512mb خریدم به +LT و آخرین داشبورد آپدیت کردم و بصورت عمودی قرار دادم حالا مشکل من اینه که وقتی دارم بازهایی نظیر FIFA11 و GTA IV بازی میکنم چراغ های سبز دور کلید پاور دستگاه که مربوطه به دسته هر چند دقیقه به چپ و راست بالا تغییر میکنه ولی دسته روی همون حالت 1 میمونه و کاره میکنه، میخواستم بدونم دستگاه موردی پیدا کرده یا نه؟
یه مودم وایرلس لینکسیس WAG120N نزدیک یک متری دستگاست آیا به اونم ربط پیدا میکنه یا نه؟

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان
من حدود شش ماه که یک آرکید جاسبر حافظه 512mb خریدم به +LT و آخرین داشبورد آپدیت کردم و بصورت عمودی قرار دادم حالا مشکل من اینه که وقتی دارم بازهایی نظیر FIFA11 و GTA IV بازی میکنم چراغ های سبز دور کلید پاور دستگاه که مربوطه به دسته هر چند دقیقه به چپ و راست بالا تغییر میکنه ولی دسته روی همون حالت 1 میمونه و کاره میکنه، میخواستم بدونم دستگاه موردی پیدا کرده یا نه؟
یه مودم وایرلس لینکسیس WAG120N نزدیک یک متری دستگاست آیا به اونم ربط پیدا میکنه یا نه؟

چيزيش نيست :d مال منم همين طوري شد بعد يه مدت درست شد
احتمال داره از سنسورش باشه

سلام

من تازه Xbox 360 مدل آرکید 2009 گرفتم (حافظه 256 مگابایت) و زیاد باهاش آشنایی ندارم. از دوستان میخواستم بپرسم که این قضیه سه چراغ شدن دستگاه کلا چیه؟ دلیل سه چراغ شدن دستگاه چی هست و چجوری باید از سه چراغ شدنش پیشگیری کرد؟
این تم بازی ها رو چجوری باید رو دستگاه ریخت و پشت صفحه اش انداخت؟
و سوال آخر اینکه برای update کردن باید دستگاه کاملا باز بشه و به صورت سخت افزاری انجام بشه یا از طریق فلش usb هم امکان پذیر هست؟

با تشکر

دوستان من Bulletstorm رو الان گرفتم و پیغام داد که برای اجرای بازی به آپدیت احتیاج داره که همون آپدیت 2.0.12625.0 هستش.اما وقتی زدم آپدیت کنه وسط کار Error داد که دیسک کثیفه و متوقف شد (دیسک یه لکه هم روش نیست ، همین الان گرفتم :|) .بعدش که کنسول ریست شد دیدم آواتارم پریده (سفید شده) و دیگه نمیتونم وارد تنظیمات آواتارم بشم.داشبوردم هم 2.0.12611.0 (کینکت) هستش و LT+ هم ریختم.الان باید چیکار کنم؟ باید یه بار دیگه آپدیت کینکت (2.0.12611.0) رو بریزم تا آواتارم برگرده یا اگه از یه جایی همین آپدیت جدید Bulletstorm رو دانلود کنم و با فلش بریزم رو کنسول درست میشه؟ خواهشا کمک کنید

آقا درست شد! آپدیت 2.0.12625.0 رو از سایت رسمی مایکروسافت دانلود کردم و ریختم تو فلش و الانم دارم Bulletstorm می زنم :d

اون ارور هم مربوط به دیسک بازی بود.توجه داشته باشید این آپدیت جدید حجمش 94.7 مگابایته ، متأسفانه آپدیتی که توی دیسک بازی من بود حجمش 72 مگابایت بود که طبیعتا ناقص بود.اگه شما هم به مشکلی مثل مشکل من برخورد کردید از این لینک میتونید آپدیت کامل رو دانلود کنید :

http://www.xbox.com/system-update-usb

من الان مِموریمو زدم به ایکس باکس دوستم,بعد وقتی می خوام پروفایلمو لود کنم,می نویسه corrupted profile ,ولی بقیه پروفایلای توی مموری سالمه و ظهرم داشتم راحت بازی می کردم,اگه میشه یکی راهنمایی کنه....

سلام دوستان
میگم من دستگام هر بازی رو که میزارم داخلش همش مینویسه play DVD و اجرا نمیکنه چیکار کنم مشکلش چیه؟؟؟؟خواهشا یکی کمکم کنه ممنون میشم قربانه شما

آخرین ویرایش:
سلام دوستان....................
من LT+ ریختم و داشبرد جدید هم ریختم رو کنسولم بعد وصل شدم به لایو و یه چیزی رو دانلود کرد و حوصلم بعد از دانلود سر رفت و یه سری ادرس ایمیل و.............. اینها ساخت دو بار هم خواست یکی رو کامل کردم ولی بعدی رو قبول نکرد تا امروز که یه Black Ops رو گذاشتم و اجرا نشد!!!ولی تا قبل از اون لایو لعنتی اجرا میشد و بعد یه برادرهود گذاشتم که بازیم اجرا نشد..........
حالا چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟چش شده؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or