سلام بچه ها من الان xbox م رو 4 روز آپدیت کردم یعنی قبل اون بازیهای 2009 به اونور مثه کال 6 یا 7 و بقیه روش نمیومد بردم یه جا واسم آپگرید کرد 15 تومن گرف یارو گفت دستگاهت خیلی قدیمیه مواظب باش 3 چراغ نشه اینو که گفت خیلی بهش شک کردم درسته دستگاه من قدیمیه و مال سال 2008 هستش ولی الیت بود من کلی باهاش بازی میکردم هر روز و مشکلی نداشت گفتم شاید یارو زده یه جاشو خراب کرده تا 3 چراغ شه بالاخره که من کاری نمیتونستم کنم حرفاشو نشنیده گرفتم و اومدم خونه نشستم بازیهای جدید رو ریختن و بازی کردن امروز صبح همین نیم ساعت پیش پاشدم و بازیه مدرن ورفیر 2 رو داشتم میریختم تو هارد دستگاه کلا 5 مین بیشتر نبود که دستگاه روشن بود یهو دیدم صفحه تی وی داره پرک میزنه و رنگ تو رنگ شده سری از انتقال به هارد درش آوردم و دستگاهمو خاموش کردم بعد که دوباره روشنش کردو دیدم یه چراغ قرمز از پایین سمت راست اون 4 تا روشن خاموش میشه و بالای دستگاه رو یه صفحه ی سیاه به چنتا زبون نوشته که اولیش انگلیسی بود
System eror. contact xbox customer support
پایینشم بزرگ نوشته
E 74
میخواستم بدونم دستگاهم سه چراغ شده؟ اگه سه چراغ شده به نظرتون تقصیر اون یارو که آپدیدش کرد میتونه باشه چون من قبل این 4 روز هیچ مشکلی نداشتم با این که همشم بازی میکردم؟ الان باید چه خاکی تو سرم کنم تو رو خدا یکی کمک کنه خیلی اعصابم داغون شده)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x)x
الان یه جا خوندم:
E74: این مشکل را میتوان هم مشکلی ساده و هم بسیار خطرناک خواند! در روی مادربرد Xbox360 در جلوی سوکت AV دو تراشه به نام ANA و HANAوجود دارند دقیقا روی آنها هم نوشته شده است , ممکن است مشکل از آنها باشد و اگر این دو تراشه بسوزد باید به اعمیر کار مراجعه کرده و حدود 60- 70 هزارتومان برای شما خرج دارد ، ولی مشکل دیگر هم ممکن است از سوختن GPU کنسول باشد و در بعضی مواقع دیگر باید کنسول Xbox360 خود را فراموش کیند ... خطای E74 یکی از بدترین خطا های Xbox360 است شرکت مایکروسافت در رابطه با این موضوع گفته کسانی که کنسول خود را در تاریخ مقعر خریداری کرده اند و برای آنها مشکل E74 پیش آمده میتواند پول خود را پس بگیرند ... امکان این موضوع در ایران محال است !! نوع امیدوار کننده ی این خطا ممکن است ؛ بسیار ساده باشد و شاید به یک ریستارت حل شود ..
منبع:
http://www.xboxworld.ir/showthread.php?124-ارور-ها-ی-xbox360-و-دلایل-انها
یکی کمک کنه