خلیل جان یک سوال داشتم ازت
وجود افت فریمهای بعضا شدید توی کسلوینیا طبیعی هست؟
و از وقتی که اپدیت کینکت کردم توی قسمت رزولوشن گزینه اپتیمالو نمی تونم انتخاب کنم و میگه 50 هرتزو ساپورت نمیکنه کسی می دونه چرا؟و چند وقت هست بازیها روی کنسول افت فریم داره اگر کنسول دوباره کپی خور بشه مشکلش حل میشه؟مرسی
اینکه بگیم کاهش فریم ریت وجود داره، بعضاً در بعضی از بازی های بسیار خاص و عظیم از لحاظ جزئیات در محیط هست، مثلاً بازی GTA4 به طور کلی خود این بازی دارای مشکل در لود کردن جزئیات است. اگر بازی از روی هارد اجرا شود، میزان این اختلاف کمی کمتر میشه و شاهد کاهش زمان لودینگ ها هم هستیم.
ولی به طور کلی اونطوری که فکر میکنید مثلا در PC میتونم شاهد افت فریم ریت باشیم...تو کنسول چنین چیزهایی به اون شکل وجود نداره و من ندیدم.
درباره ی داشبورد کنیکت هم هنوز از نزدیک ندیدم که بتونم نظری بدم. در مورد فریمور کپی خور هم، فقط وظیفه ی خواندن و اجرای بازی کپی رو داره و به اون چیزی که گفتید ارتباطی نداره.
راستی موقعِ آپدیت JF گفت که Key مالِ این درایو نیست! نمیشه از اینجا فهمید که Key رو اشتباهی داده؟
درایو کنسول هم اینقدر سوسول نیست که به دو سه بار کپی خور بخواد خراب بشه.
در مورد بررسی فایل حاوی DVDKey، از روش زیر استفاده کنید.
فایل Firmware ای که از طرف گرفتید رو تو آخرین ورژن برنامه ی JungleFlasher قسمت Source توسط کلید Open Source Firmware باز کنید (پیغام ای که ظاهر میشه رو NO بزنید) بعد گزینه ی Advanced View که وسط بین دو قسمت Source و Target هست رو فعال کنید (تیک بزنید)
در بخش Source به TAB Drive Serial رفته و روی اون کدها یکبار دبل کلیک کنید تا پنجره ی جدیدی باز بشه.
حالا تو این پنجره جدید، 5 تا کد وجود داره. که راحترین اون بارکد Cover هستش که دقیقاً روی برچسب قاب بالای درایو قرار داره. این کدی که توی برنامه نشون داده میشه با اون کدی که روی قاب درایو شما هستش، باید یکی باشه. اگر یکی بود، که میشه گفت فایل مال درایو شما بوده. ولی اگر اینطور نبود و شماره سریال یسکان نبود. فایل متعلق به درایو کنسول دیگه ای هستش.
P.S
البته اگر طرف فایل ها رو دستکاری نکرده باشه و فایل های فابریک باشند.
P.SS
میتونید روی عکس اون بارکدها کلیک کنید تا تصویر واقعی اون توی مروگر باز بشه تا با محل قرار گیری اون کدها هم اشنا بشید و در صورت نیاز اونها رو هم چک کنید.