دقیقا هیچ کاری نکردم {فقط برادر زادم کنترل تلویزیونمون رو پرت کرد نمیدونم خورد به کنسول یا از بغلش رد شد....بعد از اون دیگه کار نکرد, تا 20 دقیقه قبلش کار میکرد....}
واقعیتش من تاحالا Firmware روی کنسول نریختم و الان نمیدونم Firmware روی درایو نصب هست یا نه{نمیدونم چطوری باید بفهمم}
در کل : کلا این داستان ها نیست
یه اتفاقی افتاد کنسول ارور E64 داد. من هم DVDkey رو ندارم Firmware هم نون استیلس بود
داشبورد هم 2.0.8955.0 بود.......درایو هم طبق عکس هایی که دیدم lite on
ممکنه بر اثر ضربه درایو از کار افتاده باشه....؟
اصلا تعمیر میشه...؟
آهـــــــــا، این شد یک جواب خوب. اون چیزهایی که تو پست قبل در مورد Firmware و DVDkey صحبت کردم رو فراموش کنید. چون تمامی اون موارد برای کسانی هست که در حین آپدیت کپی خور، مشکلی رخ داده و اون خطا E64 رو دریافت کردند.
ولی چون شما تو چنین موقعیتی قرار نداشتید، و اون اتفاق هم برای کنسول رخ داده، گزینه ی دومی برای دلیل ظاهر شدن خطای E64 وجود داره و اون هم نقص فنی جزئی در درایو کنسول هستش.
تو منابع موجود یکی از دلیل های خطای E64 رو شل بودن و یا عدم اتصال کامل کابل های برق و SATA درایو کنسول بیان کردند که موقع روشن شدن، این مسئله باعث ظاهر شدن این خطا میشه.
شاید بر اثر اون ضربه همین مورد پیش امده و باید دوباره کابل ها در جای خودشون محکم تر کنید.
اگر بلد هستید کنسول رو باز کنید، در اولین فرصت ممکنه حتماً این موضوع رو چک کنید و دوباره کابل های برق و SATA درایو رو جدا و با دقت بسیار تو جای خودشون جا بزنید (کابل برق درایو بیشتر مهم هستش که باید مطابق شیار خودش در پست درایو جا بشه (تصویر زیر))
P.S
اگر روش صحیح باز کردن کنسول رو بلد نیستند، بگید همین جا تا براتون قرار بدم.