سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دقیقا هیچ کاری نکردم {فقط برادر زادم کنترل تلویزیونمون رو پرت کرد نمیدونم خورد به کنسول یا از بغلش رد شد....بعد از اون دیگه کار نکرد, تا 20 دقیقه قبلش کار میکرد....}
واقعیتش من تاحالا Firmware روی کنسول نریختم و الان نمیدونم Firmware روی درایو نصب هست یا نه{نمیدونم چطوری باید بفهمم}
در کل : کلا این داستان ها نیست
یه اتفاقی افتاد کنسول ارور E64 داد. من هم DVDkey رو ندارم Firmware هم نون استیلس بود
داشبورد هم 2.0.8955.0 بود.......درایو هم طبق عکس هایی که دیدم lite on
ممکنه بر اثر ضربه درایو از کار افتاده باشه....؟
اصلا تعمیر میشه...؟

آهـــــــــا، این شد یک جواب خوب. اون چیزهایی که تو پست قبل در مورد Firmware و DVDkey صحبت کردم رو فراموش کنید. چون تمامی اون موارد برای کسانی هست که در حین آپدیت کپی خور، مشکلی رخ داده و اون خطا E64 رو دریافت کردند.

ولی چون شما تو چنین موقعیتی قرار نداشتید، و اون اتفاق هم برای کنسول رخ داده، گزینه ی دومی برای دلیل ظاهر شدن خطای E64 وجود داره و اون هم نقص فنی جزئی در درایو کنسول هستش.

تو منابع موجود یکی از دلیل های خطای E64 رو شل بودن و یا عدم اتصال کامل کابل های برق و SATA درایو کنسول بیان کردند که موقع روشن شدن، این مسئله باعث ظاهر شدن این خطا میشه.
شاید بر اثر اون ضربه همین مورد پیش امده و باید دوباره کابل ها در جای خودشون محکم تر کنید.

اگر بلد هستید کنسول رو باز کنید، در اولین فرصت ممکنه حتماً این موضوع رو چک کنید و دوباره کابل های برق و SATA درایو رو جدا و با دقت بسیار تو جای خودشون جا بزنید (کابل برق درایو بیشتر مهم هستش که باید مطابق شیار خودش در پست درایو جا بشه (تصویر زیر))

power%20plug%20%28Custom%29.jpg

P.S
اگر روش صحیح باز کردن کنسول رو بلد نیستند، بگید همین جا تا براتون قرار بدم.

• Like
Reactions: M0HAMAD
سلام
خیلی خیلی ممنون
فکر نمیکردم اون ضربه خیلی مهم باشه
1: عکسی که گذاشتی رو متاسفانه نمیتونم ببینم
2:روش صحیح باز کردن رو نیز بلد نیستم
فکر کنم توی انجمن یه تاپیک داشت
ممنون میشم لینک بدید
خیلی خیلی ممنون

سلام
ميخواستم بدونم تمام اين شارژر دسته ها باتريهاشون تقلبيه :-s
مال من زده بود 4100mA كه 5دقيقه هم كار نداد بازش كردم ديدم باتريهاش شارژي نيست:((
حالا فروشنده ازم پسش ميگيره يا نه ؟:(

والا من هم یه دونه کیت شارج گرفتم همین نمونه ایی که شما اشاره کردید یه دسته دارم تاریخ ساختش مال 2007همراه کنسول خدا بیامرز قبلی بود 5دقیقه شارج میشد چراغش سبز میشد بعد 5دقیقه کار میکرد باز دسته خاموش میشد خلاصه رو این دسته اصلا جواب نمیداد تا اینکه یه ایکس باکس جدید گرفتم وتاریخ ساختشم مال اکتبر 2009بود با کمال تعجب دیدم رو این یکی دسته جدیده چراغ قرمز زود سبز نمیشه و3ساعت طول میکشه تا سبز بشه برعکس قبلی که در عرض 5دقیقه چراغ سبز میشد وحالا با هر 2ساعت شارج حدود 5روز روزی 4ساعت کامل جواب میده.
باطریشم 4100mahنوشته.

والا من هم یه دونه کیت شارج گرفتم همین نمونه ایی که شما اشاره کردید یه دسته دارم تاریخ ساختش مال 2007همراه کنسول خدا بیامرز قبلی بود 5دقیقه شارج میشد چراغش سبز میشد بعد 5دقیقه کار میکرد باز دسته خاموش میشد خلاصه رو این دسته اصلا جواب نمیداد تا اینکه یه ایکس باکس جدید گرفتم وتاریخ ساختشم مال اکتبر 2009بود با کمال تعجب دیدم رو این یکی دسته جدیده چراغ قرمز زود سبز نمیشه و3ساعت طول میکشه تا سبز بشه برعکس قبلی که در عرض 5دقیقه چراغ سبز میشد وحالا با هر 2ساعت شارج حدود 5روز روزی 4ساعت کامل جواب میده.
باطریشم 4100mahنوشته.

مال منم 2009 :(
باتري رو باز كردم باتريهاش آلكالين 1.5 ولتي
مگه باتري شارژي 1.2 ولت نيست :-?

مال منم 2009 :(
باتري رو باز كردم باتريهاش آلكالين 1.5 ولتي
مگه باتري شارژي 1.2 ولت نيست :-?

باز کردی؟
چطوری باز کردی مال من از طرف طولی دو برش کاملا پرسه {این طور که من دارم میبینم}تا حالا من ندیده بودم باطری که داخل جعبه کیت شارج باشه باز بشه میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟

در ضمن این نوع باطری ها بیشتر وزنشون یا سنگینیشون تو قسمت پایینی یا تحتانی باطری کاملا احساس میشه وکاملا معلومه که از باطریهای قلمی داخلش استفاده نشده چون اگه استفاده شده بود وزن باطری به طور یکنواخت بود یعنی سر باطری با ته باطری هم وزن بود ویه چیز دیگه این نوع باطری ها کاملا که نمیشه گفت ولی بیشتر قسمتاشون چسبیده به بدنه اصلی وپرس هست

آخرین ویرایش:
پك باتري رو از همونجا كه پرسه با يه تيغ ميتوني باز كني توش دوتا باتري قلمي هست با يه برد كه يك عدد آي سي روشه مال من كه اين طوريه ::d
پرسش محكم نيست با ناخن هم باز ميشه:d

پك باتري رو از همونجا كه پرسه با يه تيغ ميتوني باز كني توش دوتا باتري قلمي هست با يه برد كه يك عدد آي سي روشه مال من كه اين طوريه ::d
پرسش محكم نيست با ناخن هم باز ميشه:d

نه دیگه مطمئن شدم باطری تقلبیه اخه اینی که الان دستمه اولن قسمت پایین باطری سنگینتر از سر باطریه دوما من با پیچ گوشتی دو پخ وچکش هر کاری کردم باز نشد ترسیدم باطری خراب بشه ولش کردم:d:d:d

اگر بلد هستید کنسول رو باز کنید، در اولین فرصت ممکنه حتماً این موضوع رو چک کنید و دوباره کابل های برق و SATA درایو رو جدا و با دقت بسیار تو جای خودشون جا بزنید (کابل برق درایو بیشتر مهم هستش که باید مطابق شیار خودش در پست درایو جا بشه (تصویر زیر))

P.S
اگر روش صحیح باز کردن کنسول رو بلد نیستند، بگید همین جا تا براتون قرار بدم.
خلیل جان دمت گرم
رفتم آموزشت رو بگیرم که دیدم فقط برای پرمیوم هاست
رفتم با یه سرچ ساده نحوه باز کردن رو یاد گرفتم
کنسول رو باز کردم{واقعا دهنم سرویس شد}
سیم ها رو چک کردم
سفت کردم
درست شد
دمت اساسی گرم
پ.ن: منظورم از یه سرچ ساده اینه که این آموزش توی اینترنت به راحتی گیر میاد
البته منکر آموزشات عالی شما با این آموزشها که فقط 2تا عکس هست نمیشم
منظورم اینه که فقط کاربران سایت یه ذره سخت تر میتونند این آموزش رو گیر بیارن ولی گیر میارند
کاش میشد این ها رو برای همه رایگان بذارید

خلیل جان دمت گرم
رفتم آموزشت رو بگیرم که دیدم فقط برای پرمیوم هاست
رفتم با یه سرچ ساده نحوه باز کردن رو یاد گرفتم
کنسول رو باز کردم{واقعا دهنم سرویس شد}
سیم ها رو چک کردم
سفت کردم
درست شد
دمت اساسی گرم
پ.ن: منظورم از یه سرچ ساده اینه که این آموزش توی اینترنت به راحتی گیر میاد
البته منکر آموزشات عالی شما با این آموزشها که فقط 2تا عکس هست نمیشم
منظورم اینه که فقط کاربران سایت یه ذره سخت تر میتونند این آموزش رو گیر بیارن ولی گیر میارند
کاش میشد این ها رو برای همه رایگان بذارید

خوشحال شدم که مشکل ـتون حل شد.

P.S
آموزش باز کردن کنسول ای که نوشتم رو درست یادم نیست ولی فکر کنم با مقدمه ـش 20 صفحه بود.
آموزش ها بعد از نوشتن در اختیار سایت هستش و تا الان تصمیمی برای آزاد شدن فایل ها برای همه ی کاربران گرفته نشده.

آموزش های Xbox 360 خیلی راحت تو سایت ها و فروم های En پیدا میشه، بخصوص تو Youtube که دیگه کلی کلیپ آموزشی هست که واقعاً کار رو راحت کردند. فقط باید دونست که دقیقاً چه عنوانی رو سرچ کرد و مابقی ماجرا.

حق نگهدار

خلیل جان یک سوال داشتم ازت
وجود افت فریمهای بعضا شدید توی کسلوینیا طبیعی هست؟
و از وقتی که اپدیت کینکت کردم توی قسمت رزولوشن گزینه اپتیمالو نمی تونم انتخاب کنم و میگه 50 هرتزو ساپورت نمیکنه کسی می دونه چرا؟و چند وقت هست بازیها روی کنسول افت فریم داره اگر کنسول دوباره کپی خور بشه مشکلش حل میشه؟مرسی

سلام دوستان من یک هارد کپی 120 گیگ خریده بودم که هر وقت به کنسول وصل میکردم بیشتر مواقع کنسول بالا نمیومد رو هر تلویزوینی البته با در اوردن هارد و گذاشتن سر جاش هارد درست میشه من هفتهی پیش زد به سرم هارد رو باز کردم از قابش دراوردم این مشکلی که داشتم حل شد میخوام بپرس اگه تو قاب نباشه واسه هارد مشکلی پیش نمیاد که؟؟؟؟

سلام دوستان من یک هارد کپی 120 گیگ خریده بودم که هر وقت به کنسول وصل میکردم بیشتر مواقع کنسول بالا نمیومد رو هر تلویزوینی البته با در اوردن هارد و گذاشتن سر جاش هارد درست میشه من هفتهی پیش زد به سرم هارد رو باز کردم از قابش دراوردم این مشکلی که داشتم حل شد میخوام بپرس اگه تو قاب نباشه واسه هارد مشکلی پیش نمیاد که؟؟؟؟
گرد و خاک گرفتن و اینا ممکنه مشکلی پیش بیاره. اگه حینِ استفاده تکون بخوره، بازم ممکنه مشکل پیش بیاد.
---
یه سوال هم خودم داشتم: اینکه میگن بوردِ DVD درایو ممکنه ضعیف بشه، حرفِ درستیه؟ اصلاً همچین بحثی وجود داره؟!
ما برا آپدیت به LT+ 1.1 رفتیم DVDKey رو از طرف گرفتیم. موقعِ آپدیت JF پیغام داد که با توجه به بارکدِ درایو، این DVDKey مالِ این درایو نیست. ما هم گفتیم شاید ارور مربوط به KeyDB هست (دیتابیس آنلاین) و زدم درایو رو Reflash کردم با LT+ 1.1. بعدش که امتحان کردم دیدم هر بازی میذارم "Play DVD" میزنه که به احتمالِ زیاد به خاطرِ غلط بودنِ DVDKey هست.
حالا امروز بردیم پیشش اول که گفت سوخته!!! :)) بعد گفتم DVDKey رو اشتباه دادی، دید یه کم واردم، کنسول رو برداشت رفت مغازه ای که تعمیرات انجام میدن. وقتی برگشت بازم همون ارور رو داد، این دفعه گفت چون چند بار درایو رو فلش کردی، قاطی کرده و بوردت ضعیف شده و باید تعویض بشه!!! :)) بازم پیله کردم که همچین چیزی نیست و اینا، گفت برو فردا بیا تا برات درست کنم. حالا دوباره زنگ زده میگه تو که باور نداری بوردت مشکل داره، فردا بیا خودت درایو رو Flash کن و هر کاری خواستی بکن تا مطمئن بشی.
حالا میخواستم بدونم واقعاً چیزی به نامِ "ضعیف شدنِ بوردِ درایو" وجود داره یا طرف میخواد ما رو تیغ بزنه؟! گفت بوردِ درایو رو 25 تومن میده.

آخرین ویرایش:
گرد و خاک گرفتن و اینا ممکنه مشکلی پیش بیاره. اگه حینِ استفاده تکون بخوره، بازم ممکنه مشکل پیش بیاد.
---
یه سوال هم خودم داشتم: اینکه میگن بوردِ DVD درایو ممکنه ضعیف بشه، حرفِ درستیه؟ اصلاً همچین بحثی وجود داره؟!
ما برا آپدیت به LT+ 1.1 رفتیم DVDKey رو از طرف گرفتیم. موقعِ آپدیت JF پیغام داد که با توجه به بارکدِ درایو، این DVDKey مالِ این درایو نیست. ما هم گفتیم شاید ارور مربوط به KeyDB هست (دیتابیس آنلاین) و زدم درایو رو Reflash کردم با LT+ 1.1. بعدش که امتحان کردم دیدم هر بازی میذارم "Play DVD" میزنه که به احتمالِ زیاد به خاطرِ غلط بودنِ DVDKey هست.
حالا امروز بردیم پیشش اول که گفت سوخته!!! :)) بعد گفتم DVDKey رو اشتباه دادی، دید یه کم واردم، کنسول رو برداشت رفت مغازه ای که تعمیرات انجام میدن. وقتی برگشت بازم همون ارور رو داد، این دفعه گفت چون چند بار درایو رو فلش کردی، قاطی کرده و بوردت ضعیف شده و باید تعویض بشه!!! :)) بازم پیله کردم که همچین چیزی نیست و اینا، گفت برو فردا بیا تا برات درست کنم. حالا دوباره زنگ زده میگه تو که باور نداری بوردت مشکل داره، فردا بیا خودت درایو رو Flash کن و هر کاری خواستی بکن تا مطمئن بشی.
حالا میخواستم بدونم واقعاً چیزی به نامِ "ضعیف شدنِ بوردِ درایو" وجود داره یا طرف میخواد ما رو تیغ بزنه؟! گفت بوردِ درایو رو 25 تومن میده.
ما اصلا چیزی به نام برد درایو ضعیف شدن نداریم.
برد درایو یا سالمه.یا نیم سوزه یا کلا سوخته.
سالم باشه که هیچی.
نیم سوز باشه میتونه بهت کی درایو رو بده و فلش هم میشه و میتونی روش فرمور هم بزنی.بعضی موارد بازی رو هم میشناسه واز بازی میپره بیرون و گاهی هم اصلا بازی رو نمیشناسه .
اگر هم تمام سوخته باشه که هیچ کاری باهاش نمیشه کرد.

اگر کسی بهت گفت بردت ضعیف شده حتما منظورش نیم سوز بوده و یا اینکه منظورشو بد رسونده.
ولی اگر منظورش به واقع ضعیف شدن برد هست فقط باید بهش شک کرد که آیا چیزی بلد هست یا نه.
فقط اینو بگم که اگر کیدرایو رو نداشته باشی اون کنسول میشه یه ویدیو پلیر خوشکل.پس هر جوری شده کی درایو رو ازش بگیر.
البته اگر داشته باشه.

ما اصلا چیزی به نام برد درایو ضعیف شدن نداریم.
برد درایو یا سالمه.یا نیم سوزه یا کلا سوخته.
سالم باشه که هیچی.
نیم سوز باشه میتونه بهت کی درایو رو بده و فلش هم میشه و میتونی روش فرمور هم بزنی.بعضی موارد بازی رو هم میشناسه واز بازی میپره بیرون و گاهی هم اصلا بازی رو نمیشناسه .
اگر هم تمام سوخته باشه که هیچ کاری باهاش نمیشه کرد.

اگر کسی بهت گفت بردت ضعیف شده حتما منظورش نیم سوز بوده و یا اینکه منظورشو بد رسونده.
ولی اگر منظورش به واقع ضعیف شدن برد هست فقط باید بهش شک کرد که آیا چیزی بلد هست یا نه.
فقط اینو بگم که اگر کیدرایو رو نداشته باشی اون کنسول میشه یه ویدیو پلیر خوشکل.پس هر جوری شده کی درایو رو ازش بگیر.
البته اگر داشته باشه.
یک دنیا ممنون بابتِ جواب آقا میثم! :x
DVDKey رو مطمئنم داره. چون وقتی کنسول رو خریدم، جلو خودم به LTPlus آپدیت کرد.
امروز گفت که چون زیاد Erase و آپدیت شده، حافظه قاطی کرده و باید بورد عوض بشه. جالبه فقط سه بار درایو Erase و آپدیت شده. بارِ اول از Original به LT و بارِ دوم به LT+. بارِ سوم رو هم خودم کردم که به LT+ 1.1 بود. حالا دو حالت داره به نظرم. یا با این حرفا میخواد هر جوری شده یه چیزی از ما بِکَنه، یا اینکه واقعاً درایو مشکل پیدا کرده. نظرِ خودم رو اولی هست، چون تا جایی که میدونم اگه DVDKey اشتباه باشه، هر بازی روی درایو بذاری مینویسه "Play DVD". خودمم چند تا بازی گذاشتم که Play DVD زد. ای کاش فیلم هم امتحان میکردم که بهتر میشد نظر داد! :(
من متعجبم، یعنی یه درایوِ 20 تومنی (مال PC) دوامش برای Erase و Write روی حافظه اش از یه درایوِ 100 تومنی بیشتره؟! من درایوهای PCـم رو چندین بار فلش کردم، همه خیلی خوب کار میکنن. حالا درایوِ 360 با سه بار Erase و Write مشکل پیدا کرده؟!
راستی موقعِ آپدیت JF گفت که Key مالِ این درایو نیست! نمیشه از اینجا فهمید که Key رو اشتباهی داده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or