pe_pouya
کاربر سایت
دوست عزيز منم همين كارو ميكنم ولي شارژش خيلي زود تموم ميشه
باتري ها رو تازه گرفتي
شايد مال باتري هات باشه
دوست عزيز منم همين كارو ميكنم ولي شارژش خيلي زود تموم ميشه
چیز دیگه ای وصل نکردم فقط هارد. بدون هارد هم مشکلی نداره باهاش چند ساعت دد اسپیس 2 بازی کردم. ولی یعنی این هیکل نمی تونه برق یه هاردو بده؟
ممنون تست می کنم ببینم چی میشه.
من اکس باکسم رو به مغازه کنج توی پایتخت دادم که برام LT+ بریزه
بعد اومدم شهرک غرب جلوی میلاد نور بازی های NFS و Assassins رو خریدم وقتی بازی ها رو توی دستگاه گذاشتم و اجرا کردم صفحه سیاه شد و هیچ اتفاقی نیافتاد!! سیدی ها رو در آوردم و حالم گرفته شد گفتم حتما LT+ نریخته طرف دیده داشبوردمون آپدیته کلاه سرمون گذاشته
فرداش یه دیسک دیگه از NFS پیدا کردم گذاشتم توی دستگاه و بازی بالا اومد بدون هیچ مشکلی (بعد گفتم حتما دیسک ها ایرادی داره)
دیسک ها رو بردم شهرک غرب طرف گذاشت توی اکس باکس خودش جفت بازی ها اجرا شد (داشبوردش هم داشبورد کینکت بود مثل من)
ما هم هیچی نداشتیم به طرف بگیم اومدیم خونه
حالا دیسک ها رو با برنامه abgx360 چک کردم
این ها رو تحویل من میده
AP25 replay sector is blank!
Video CRC does not match!
V0 CRC does not match!
V1 CRC does not match!
PFI CRC does not match!
ولی اون دیسکی که روی دستگاه من اجرا میشه هیچ کدوم از این ایراد ها رو نداره
حالا سوال من اینه که چطوری طرف این بازی رو روی دستگاه خودش اجرا میکنه ولی روی دستگاه من اجرا نمیشه؟ (دستگاهش خاموش بود و جلو چشم من روشنش کرد بازی ها رو تست کرد)
LT ریخته شده مشکلی نداره؟
چطوری به طرف بفهمونم که 10 تومنی که از ما بابت 2 تا بازی که اجرا نمیشه گرفته باید جاش یا بازی درست بهمون بده یا حداقل عوض کنه 2 تا بازی دیگه بده
این رو هم بگم که من به لایو وصل نمیشم اصلا
سلام
دوستان من میخام فیلم hd نگاه کنم فرمت های اکثر شون mkv هست ..میخام رو 360 نگاه کنم باید چی کار کنم؟
بخام فرمتشو عوض کنم کیفیتش مییاد پایین؟
باید چه کار کنم____؟
راستی 360 چه فرمتی پشتیبانی میکنه؟؟
به wmv-hd تبدیل کن. از همه بهتر و راحت ترش با همون Microsoft Expression Endoder هست. avi با کدک تصویر h.264 و صدای aac استریو هم می خونه ولی با مورد 1 راحت تر و سازگارتره.
سلام دوستان.من برای دستگاهم یک کابل vga گرفتم اما تصاویری که تو مانیتورم میگیرم انگار چند تا تصویره که تو هم محو شده باشند لطفا راهنمایی کنید روی چه تنظیماتی بذارم که مشکل رفع بشه مانیتورم ال جی 19 اینچ w1943sb
آموزش دیدن عکسهای Kinect Adventure روی کامپیوترسلام. یه سوال این عکسایی که تو بازیهای کینکت میگیره رو چطور میشه تو کامپیوتر save کرد؟
کنسول x360 با آپدیت هم فرمت MKV رو پخش نمی کنه . با تغییر فرمت توسط برنامه converter می تونی فرمت فایل تصویری رو قابل اجرا کنی مثلا MKV to WMV ولی این رو بدونید که با تغییر فرمت 100% کیفیت فایل تصویری کاهش پیدا می کنه بهتره فرمت فایل اصلی دانلود می کنید WMV یا AVI و یا در نهایت MP4 باشه!میشه 1ذره بیشتر توضیح بدی:dمن نفهمیدم..بالا خره با کدوم بهتره ......با چه برنامه ای میشه بهwmv-hd تبدیل کرد..اگه تبدیل کنم رایت کنم تو dvd بندازم تو 360نشون میده کیفیتش خراب نمیشه؟
در باره ی Microsoft EXPRE.... بیشتر توضیح میدی؟
میشه 1ذره بیشتر توضیح بدی:dمن نفهمیدم..بالا خره با کدوم بهتره ......با چه برنامه ای میشه بهwmv-hd تبدیل کرد..اگه تبدیل کنم رایت کنم تو dvd بندازم تو 360نشون میده کیفیتش خراب نمیشه؟
در باره ی Microsoft EXPRE.... بیشتر توضیح میدی؟
خیلی ساده سرتون کلاه گذاشته مسلکا طرف می دوننسته دلیلش چیه.LT+ را که ریختید,بازی هاتون باید پچ LT+داشته باشید,سی دی هایی که خریدید پچ را نداشتند,روش دومی که این بازی ها را انجام می ده استفاده از باگ آپ تو دیت کینکتیمالز هست که با انجام اون بازی به پچ احتیاج نداره که البته به نظر من اون روش روش بسیار مزخرفی هست.که البته با توجه به اینکه شما آپ تو دیت کینکت را داشتید اصلا امکان پذیر نبود.همین.من اکس باکسم رو به مغازه کنج توی پایتخت دادم که برام LT+ بریزه
بعد اومدم شهرک غرب جلوی میلاد نور بازی های NFS و Assassins رو خریدم وقتی بازی ها رو توی دستگاه گذاشتم و اجرا کردم صفحه سیاه شد و هیچ اتفاقی نیافتاد!! سیدی ها رو در آوردم و حالم گرفته شد گفتم حتما LT+ نریخته طرف دیده داشبوردمون آپدیته کلاه سرمون گذاشته
فرداش یه دیسک دیگه از NFS پیدا کردم گذاشتم توی دستگاه و بازی بالا اومد بدون هیچ مشکلی (بعد گفتم حتما دیسک ها ایرادی داره)
دیسک ها رو بردم شهرک غرب طرف گذاشت توی اکس باکس خودش جفت بازی ها اجرا شد (داشبوردش هم داشبورد کینکت بود مثل من)
ما هم هیچی نداشتیم به طرف بگیم اومدیم خونه
حالا دیسک ها رو با برنامه abgx360 چک کردم
این ها رو تحویل من میده
AP25 replay sector is blank!
Video CRC does not match!
V0 CRC does not match!
V1 CRC does not match!
PFI CRC does not match!
ولی اون دیسکی که روی دستگاه من اجرا میشه هیچ کدوم از این ایراد ها رو نداره
حالا سوال من اینه که چطوری طرف این بازی رو روی دستگاه خودش اجرا میکنه ولی روی دستگاه من اجرا نمیشه؟ (دستگاهش خاموش بود و جلو چشم من روشنش کرد بازی ها رو تست کرد)
LT ریخته شده مشکلی نداره؟
چطوری به طرف بفهمونم که 10 تومنی که از ما بابت 2 تا بازی که اجرا نمیشه گرفته باید جاش یا بازی درست بهمون بده یا حداقل عوض کنه 2 تا بازی دیگه بده
این رو هم بگم که من به لایو وصل نمیشم اصلا
چه اپدیتی؟ چه بازیی؟ چه کرکی ؟ :dمن xbox 360 دارم . آپدیتش کردم ولی بازی های جدید روش نمیاد...کمکم کنید
یکی بهم گفت کرکش کن ..... قضیه کرک چیه ؟ چطور میشه کرک کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟