سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چیز دیگه ای وصل نکردم فقط هارد. بدون هارد هم مشکلی نداره باهاش چند ساعت دد اسپیس 2 بازی کردم. ولی یعنی این هیکل نمی تونه برق یه هاردو بده؟
ممنون تست می کنم ببینم چی میشه.

اين كه ميگي صدا ميده مال موتور هارد هستش يكم بزار كار كنه تا هارد گرم بشه بعد خاموش روشنش كن شايد ديگه ارور نداد و بتوني سيواتو در بياري :-?

من اکس باکسم رو به مغازه کنج توی پایتخت دادم که برام LT+ بریزه
بعد اومدم شهرک غرب جلوی میلاد نور بازی های NFS و Assassins رو خریدم وقتی بازی ها رو توی دستگاه گذاشتم و اجرا کردم صفحه سیاه شد و هیچ اتفاقی نیافتاد!! سیدی ها رو در آوردم و حالم گرفته شد گفتم حتما LT+ نریخته طرف دیده داشبوردمون آپدیته کلاه سرمون گذاشته
فرداش یه دیسک دیگه از NFS پیدا کردم گذاشتم توی دستگاه و بازی بالا اومد بدون هیچ مشکلی (بعد گفتم حتما دیسک ها ایرادی داره)
دیسک ها رو بردم شهرک غرب طرف گذاشت توی اکس باکس خودش جفت بازی ها اجرا شد (داشبوردش هم داشبورد کینکت بود مثل من)

ما هم هیچی نداشتیم به طرف بگیم اومدیم خونه

حالا دیسک ها رو با برنامه abgx360 چک کردم
این ها رو تحویل من میده
AP25 replay sector is blank!

Video CRC does not match!
V0 CRC does not match!
V1 CRC does not match!
PFI CRC does not match!

ولی اون دیسکی که روی دستگاه من اجرا میشه هیچ کدوم از این ایراد ها رو نداره

حالا سوال من اینه که چطوری طرف این بازی رو روی دستگاه خودش اجرا میکنه ولی روی دستگاه من اجرا نمیشه؟ (دستگاهش خاموش بود و جلو چشم من روشنش کرد بازی ها رو تست کرد)

LT ریخته شده مشکلی نداره؟

چطوری به طرف بفهمونم که 10 تومنی که از ما بابت 2 تا بازی که اجرا نمیشه گرفته باید جاش یا بازی درست بهمون بده یا حداقل عوض کنه 2 تا بازی دیگه بده

این رو هم بگم که من به لایو وصل نمیشم اصلا

بعد اومدم شهرک غرب جلوی میلاد نور بازی های NFS و Assassins رو خریدم وقتی بازی ها رو توی دستگاه گذاشتم و اجرا کردم صفحه سیاه شد و هیچ اتفاقی نیافتاد!! سیدی ها رو در آوردم و حالم گرفته شد گفتم حتما LT+ نریخته طرف دیده داشبوردمون آپدیته کلاه سرمون گذاشته
فرداش یه دیسک دیگه از NFS پیدا کردم گذاشتم توی دستگاه و بازی بالا اومد بدون هیچ مشکلی (بعد گفتم حتما دیسک ها ایرادی داره)
دیسک ها رو بردم شهرک غرب طرف گذاشت توی اکس باکس خودش جفت بازی ها اجرا شد (داشبوردش هم داشبورد کینکت بود مثل من)

این ها رو تحویل من میده

V0 CRC does not match!
V1 CRC does not match!
PFI CRC does not match!

حالا سوال من اینه که چطوری طرف این بازی رو روی دستگاه خودش اجرا میکنه ولی روی دستگاه من اجرا نمیشه؟ (دستگاهش خاموش بود و جلو چشم من روشنش کرد بازی ها رو تست کرد)

چطوری به طرف بفهمونم که 10 تومنی که از ما بابت 2 تا بازی که اجرا نمیشه گرفته باید جاش یا بازی درست بهمون بده یا حداقل عوض کنه 2 تا بازی دیگه بده

یکی از دلیل هایی که میشه آورد که روی کنسول شما LT+ نصب هستش، سیاه شدن صفحه TV هنگام اجرای اون بازی هستش.
چون بازی Patch AP2.5 ناقص داشت و در داشبورد کنیکت برروی LT+، بازی اجرا نمیشه و به حالت حافظت وارد میشه (همون تصویر سیاه)

ولی بازی دوم چون موارد امنیتی سالمی داره، به راحتی برروی داشبورد کنیکت و LT+ اجرا شده.

اینکه چرا تو کنسول طرف بازی اجرا شده، دو حالت داره. یکی اینکه درایو و فریمور نصب شده برروی اون کنسول قدیمی هستش و یا طرف از روش نصب چند داشبورد، بازی های ناقص Patch AP 2.5 رو اجرا میکنه.
تاپیک راهنما: http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=35922

در نهایت سعی کنید بازی هاتون رو از فروشگاه های معتبر شهر و یا محله ی خودتون تهیه کنید و به شرط سالم بودن تمامی موارد Stealth Patch اونها رو بخرید، حتی اگر نمیخواید به LIVE وصل بشید، بهتره که همیشه یک بازی سالم رو تهیه کنید که بعداً مشکلی نداشته باشید.

تاپیک های زیر به شما کمک بیشتری برای بررسی دیسک میکنه.
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27815
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=23814&page=33

سلام
دوستان من میخام فیلم hd نگاه کنم فرمت های اکثر شون mkv هست ..میخام رو 360 نگاه کنم باید چی کار کنم؟
بخام فرمتشو عوض کنم کیفیتش مییاد پایین؟
باید چه کار کنم____؟
راستی 360 چه فرمتی پشتیبانی میکنه؟؟

سلام
دوستان من میخام فیلم hd نگاه کنم فرمت های اکثر شون mkv هست ..میخام رو 360 نگاه کنم باید چی کار کنم؟
بخام فرمتشو عوض کنم کیفیتش مییاد پایین؟
باید چه کار کنم____؟
راستی 360 چه فرمتی پشتیبانی میکنه؟؟

به wmv-hd تبدیل کن. از همه بهتر و راحت ترش با همون Microsoft Expression Endoder هست. avi با کدک تصویر h.264 و صدای aac استریو هم می خونه ولی با مورد 1 راحت تر و سازگارتره.

به wmv-hd تبدیل کن. از همه بهتر و راحت ترش با همون Microsoft Expression Endoder هست. avi با کدک تصویر h.264 و صدای aac استریو هم می خونه ولی با مورد 1 راحت تر و سازگارتره.

میشه 1ذره بیشتر توضیح بدی:dمن نفهمیدم..بالا خره با کدوم بهتره ......با چه برنامه ای میشه بهwmv-hd تبدیل کرد..اگه تبدیل کنم رایت کنم تو dvd بندازم تو 360نشون میده کیفیتش خراب نمیشه؟
در باره ی Microsoft EXPRE.... بیشتر توضیح میدی؟

سلام دوستان.من برای دستگاهم یک کابل vga گرفتم اما تصاویری که تو مانیتورم میگیرم انگار چند تا تصویره که تو هم محو شده باشند لطفا راهنمایی کنید روی چه تنظیماتی بذارم که مشکل رفع بشه مانیتورم ال جی 19 اینچ w1943sb

سلام دوستان.من برای دستگاهم یک کابل vga گرفتم اما تصاویری که تو مانیتورم میگیرم انگار چند تا تصویره که تو هم محو شده باشند لطفا راهنمایی کنید روی چه تنظیماتی بذارم که مشکل رفع بشه مانیتورم ال جی 19 اینچ w1943sb

برو توقسمت display setting ایکس باکست ...خروجی تصویر و بذار رو vga و1080_____

سلام. یه سوال این عکسایی که تو بازیهای کینکت میگیره رو چطور میشه تو کامپیوتر save کرد؟
آموزش دیدن عکسهای Kinect Adventure روی کامپیوتر

میشه 1ذره بیشتر توضیح بدی:dمن نفهمیدم..بالا خره با کدوم بهتره ......با چه برنامه ای میشه بهwmv-hd تبدیل کرد..اگه تبدیل کنم رایت کنم تو dvd بندازم تو 360نشون میده کیفیتش خراب نمیشه؟
کنسول x360 با آپدیت هم فرمت MKV رو پخش نمی کنه . با تغییر فرمت توسط برنامه converter می تونی فرمت فایل تصویری رو قابل اجرا کنی مثلا MKV to WMV ولی این رو بدونید که با تغییر فرمت 100% کیفیت فایل تصویری کاهش پیدا می کنه بهتره فرمت فایل اصلی دانلود می کنید WMV یا AVI و یا در نهایت MP4 باشه!

آخرین ویرایش:

Microsoft Expression Encoder یه برنامه ادیت ویدئو که تنظیمات دیفالت برای تبدیل ویدئو به فرمت قابل پخش X360 رو داره و با چند کلیک تبدیل می کنه.
فرمت WMW-HD که همون WMV برای 1080 یا 720 با صدای 5.1 هست رو هم ساپورت می کنه.
سرچ کنید لینک دانلود کرک شده اش باید باشه.
بقیه برنامه های کانورتر هم هستند ولی اون از همه بهتره برای X360.
هم تو DVD هم تو USB نشون می ده.
کیفیت هم می تونین تنظیم کنید. افت کیفیت ناچیزه.

• Like
Reactions: m0jtaba

این ها رو تحویل من میده

V0 CRC does not match!
V1 CRC does not match!
PFI CRC does not match!

خیلی ساده سرتون کلاه گذاشته مسلکا طرف می دوننسته دلیلش چیه.LT+ را که ریختید,بازی هاتون باید پچ LT+داشته باشید,سی دی هایی که خریدید پچ را نداشتند,روش دومی که این بازی ها را انجام می ده استفاده از باگ آپ تو دیت کینکتیمالز هست که با انجام اون بازی به پچ احتیاج نداره که البته به نظر من اون روش روش بسیار مزخرفی هست.که البته با توجه به اینکه شما آپ تو دیت کینکت را داشتید اصلا امکان پذیر نبود.همین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or