soheilbalaaaa
کاربر سایت
آقا سلام خوبید میتونید یه لیست از بازیهای ap 2.5 بزارید بعد شنیدم با آپدیت جدید بازیهای
halo reach
cod modern 2
cod black ops
هم فلگ میکنه
این بازی the sims 3 هم فلگ میکنه
یه سوال دیگه اگه بازی اوریجینال بگیرم فلگ نمیکنه
جایی هست بشه تهیه کرد
ظاهرا اون هایی که بازی اوریجینال میگیرن و کنسولشون هم کپی خور نشده هم مشکل دارن ! :
http://forums.xbox.com/35567876/ShowPost.aspxits nothing to do with modded consoles mine isnt and i have the original disc its the same with mw2 and my kinect none of them work if microsoft dont fix it within 24 hrs i want a refund of my xbox live as i am paying for a service that they cannot provide
...........Mines not modded, just bought it from best buy two weeks ago and now it won't play games.
یعنی میخوای بطور اتوماتیک لاگین بشی و یا اصلا پروفایلت رو نمیتونی ببینی؟
بله میتونی، دوباره سیم های 12 ولت رو قطع میکنند و سرجاشون میزنند.
بله میخواهم بصورت اتوماتیک لاگین بشه ( همیشه میشد ولی دیگه نمیشه )
سلام. من ایکس باکسمو تازه خریدم وهر بازی ایی که توش می زارم بد اجرا میشه و تیک میره مثلا وقتی pes 2011 رو توش میزارم زمانی که گل مزنم و بازیکن ها دور هم جمع مشن صفحه خیلی کند میشه. به نظر شما مشکلش چیه؟
تلویزیونم LCD LG 26 و با کابل HDMI ایکس باکسو بهش وصل میکنم.دوست عزیز
نمایشگر شما و نحوه ارتباط نمایشگر با دستگاه ( نوع کابل ) رو بگید تا راهنمایی کنم
تلویزیونم LCD LG 26 و با کابل HDMI ایکس باکسو بهش وصل میکنم.
من 360 رو به LCD ميزنم بي كيفيت ميشه بايد HDMI بگيرم حتما؟
هيچكس نيست جواب منو بده؟سلام
من شارژر كيت 360 گرفتم از اين 4 كاره هاست.بعد شارژرش USP هستش ميخاستم بدونم بايد تبديل بگيرم يا بايد به PC وصل كنم تا شارژ بشه.بعد من گذاشتم سارژ شد 10 دقيقه بازي كردم شروع كرد به چشمك زدن دسته. چيكار كنم؟
با سلام
من یه xbox new گرفتم از اون مدلهایی که kinect ready هستند الان میخوام اپدیت کنم برای اجرای بازیهایی مثل assassins creed یا need for speed دیسک بازی رو که میزارن بازی رو میشناسه اما میخواد لود کنه میگه دیسک شناخته نمیشه بردم برای اپدیت گفتند برنامه جدیدش نیومده کسی میتونه اطلاعاتی در این باره به من بده
ممنون میشم