سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه ، چون اگه بخوای مستقیم بزنی دستگاه به فنا می ره

:|]چرا به فنا میره؟؟؟؟
آداپتور اون وسط مثلا چی کار میکنه؟؟؟؟
راستی چه جوری میشه صدای فن کم کرد صداش خلی تو مخیه
صدای پلی 3:..........................................
صدای 360:هااااااااااااااااااااا خیخخخخخخخخخخخ

با سلام خدمت دوستان
من امروز بازی Fist of the North Star Kens Rage رو گرفتم وقتی گزاشتم تو کنسول یه لحظه که انگار میخواد وارد بازی بشه تصویر سیاه شده ولی بعد علامت مربود به xbox360 امد و همونجور میمونه و با زدن کلیدها ایکونهای مربوط به قسمت مدیا پلیر رو نشون میده وقتی هم پلی میزنم بازم هیچی نمیشه.
کسی از دوستان میدونه مشکل چیه؟
ممکنه به اپدیت نیاز داشته باشه؟
اصلاً از کجا بدونم نیاز به آپدیت داره؟
[FONT=&quot]
[/FONT]

با سلام خدمت دوستان
من امروز بازی Fist of the North Star Kens Rage رو گرفتم وقتی گزاشتم تو کنسول یه لحظه که انگار میخواد وارد بازی بشه تصویر سیاه شده ولی بعد علامت مربود به xbox360 امد و همونجور میمونه و با زدن کلیدها ایکونهای مربوط به قسمت مدیا پلیر رو نشون میده وقتی هم پلی میزنم بازم هیچی نمیشه.
[FONT=&quot]
[/FONT]

اگه آپدیت نکردید مشکل از اون هست. LT+ بگین بریزن که بتونید همه بازی ها رو اجرا کنید.

:|]چرا به فنا میره؟؟؟؟
آداپتور اون وسط مثلا چی کار میکنه؟؟؟؟
راستی چه جوری میشه صدای فن کم کرد صداش خلی تو مخیه
صدای پلی 3:..........................................
صدای 360:هااااااااااااااااااااا خیخخخخخخخخخخخ

خوب ماکرو که مریض نیست بیاد اون آداپتور رو بسازه که خرج بیشتر کنه مثل این که بگی پاور چی کار میکنه می شه مستقیم بزنم به مادربورد ...
بازی رو بریز رو هارد صداش خیلی کم میشه

اگه آپدیت نکردید مشکل از اون هست. LT+ بگین بریزن که بتونید همه بازی ها رو اجرا کنید.

دوست عزیز LT+ رو از کجا بگیرم؟
در ضماً من بازی Assassin's Creed: Brotherhood رو هم روش انجام دادم.
بعد من حدوداً یک ماه و نیم قبل آپدیتش کردم ممکنه مشکل از بازی باشه؟

آخرین ویرایش:
دوست عزیز LT+ رو از کجا بگیرم؟
در ضماً من بازی Assassin's Creed: Brotherhood رو هم روش انجام دادم.
بعد من حدوداً یک ماه و نیم قبل آپدیتش کردم ممکنه مشکل از بازی باشه؟
باید در کنسول باز بشه بهتره ببری بدی بریزن تا این که خودت باز کنی

با سلام خدمت دوستان
[FONT=&quot]
[/FONT]

منم همین مشکل برام پیش اومد
این مشکل ربطی به اپدیت کتسول نداره اول باید بری به قسمت سیستم مموری بعد باید حافظه سیستم رو فرمت بکنی منظورم حافظه انبورد دستگاه هست سعی کن قبل از فرمت یه کپی از تمام اطلاعات داخل حافظه بگیری بعد فرمت کن دستگاه رو خاموش وروشن کن میبینی که بازی اجرا میشه اگه بازم اجرا نشد مشکل از خود دی وی دی هست

منم همین مشکل برام پیش اومد
این مشکل ربطی به اپدیت کتسول نداره اول باید بری به قسمت سیستم مموری بعد باید حافظه سیستم رو فرمت بکنی منظورم حافظه انبورد دستگاه هست سعی کن قبل از فرمت یه کپی از تمام اطلاعات داخل حافظه بگیری بعد فرمت کن دستگاه رو خاموش وروشن کن میبینی که بازی اجرا میشه اگه بازم اجرا نشد مشکل از خود دی وی دی هست

[FONT=&quot]چطور باید یه کپی بگیرم؟[/FONT]
[FONT=&quot]و اگه کپی نگیرم مشکلی پیش میاد؟[/FONT]
[FONT=&quot]بعد این فرمت کردن مشکلی واسه دستگاه پیش نمیاره؟[/FONT]

[FONT=&quot]چطور باید یه کپی بگیرم؟[/FONT]
[FONT=&quot]و اگه کپی نگیرم مشکلی پیش میاد؟[/FONT]
[FONT=&quot]بعد این فرمت کردن مشکلی واسه دستگاه پیش نمیاره؟[/FONT]

میری داخل سیستم مموریsystem memoryاگر که سیو بازی هات وهمچنین پروفایلت اونجا هست یه کپی ازشون بگیر اگه هارد داری بریز تو هارد کنسول اگه نداری یه فلش مموری گیر بیار با خود کنسول فرمتش کن اطلاعات رو بریز روش بعد شروع به فرمت کردن بکن
اگر یه کپی از سیو بازیات نداشته باشی یا پرو فایلت تمام سیو ها پاک میشه باید ازدوباره یهبازی رو شروع کنی از اولش بری:wallbash::wallbash::wallbash:

دوستان یه سوال داشتم اونم اینه که من امروز اداپتر کنسول رو به برق زدم و به جای اون چراغ نارجی چراغ قرمز شد ولی بعد از اینکه در اوردم از برق و دوباره گزاشتم نارجی شد ؟دلیل این قرمز شدن ممکنه از نوسان برق باشه یا ...؟البته بگم که محافظ برق هم داشتم :-/

سلام
من قبلا 20 تومن دادم روی کنسول فالکونم کولینگ انجام دادند. ودوتا کلمپ X شکل رو هم بهم دادن.مثل اینکه فنها هم 12 ولت شدند یا یه همچین کارهایی انجام شده.
ولی واقعیتش صدای فنها زیاده میتونم بدم دوباره به حالت اول برگردوننش؟

دوستان سلام . من 1 مشکل دارم وقتی xbox روشن میکنم پروفایلم نمیاد . چی کار باید بکنم ؟

یعنی میخوای بطور اتوماتیک لاگین بشی و یا اصلا پروفایلت رو نمیتونی ببینی؟

سلام
من قبلا 20 تومن دادم روی کنسول فالکونم کولینگ انجام دادند. ودوتا کلمپ X شکل رو هم بهم دادن.مثل اینکه فنها هم 12 ولت شدند یا یه همچین کارهایی انجام شده.
ولی واقعیتش صدای فنها زیاده میتونم بدم دوباره به حالت اول برگردوننش؟

بله میتونی، دوباره سیم های 12 ولت رو قطع میکنند و سرجاشون میزنند.

سلام
من یه هارد 500 گیگ خارجی خرید کنسولم فقط تو هنگام شناسایی مثل فلش 16 گیگش رو میشناسه بعد ارور میده و فقط 16 گیگ از 500 گیگ رو شناسایی میکنه هارد هم هیچ مشکلی نداره خالی هم هست به غیر از برنامه های که رو خودشه چیزی روش نریختم مشکل چیست ؟؟؟؟؟؟:d:d

سلام
من یه هارد 500 گیگ خارجی خرید کنسولم فقط تو هنگام شناسایی مثل فلش 16 گیگش رو میشناسه بعد ارور میده و فقط 16 گیگ از 500 گیگ رو شناسایی میکنه هارد هم هیچ مشکلی نداره خالی هم هست به غیر از برنامه های که رو خودشه چیزی روش نریختم مشکل چیست ؟؟؟؟؟؟:d:d
شما اگه هاردِ 2 ترابایت هم بخری، فقط 16 گیگش روی 360 قابلِ استفاده هست. مایکروسافت اینطوری میخواد، هیچ کاریش هم نمیشه کرد! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or