به نکست جن زنگ .دم جوابم کرد شنیدم کد کی درایو تو داشبورد هم هست راهی نیستبا سلام
من داشتم key درایو xbox رو در میاور که برق درایو اتسالی کرد چنتا از ic هاش سوخته بود
key رو هم ندارم امکان تعمیرش هست که حد اقل بشه key رو در آورد
من آبادان زندگی می کنم و تعمیر کار خوب اینجا نیست ایا برای کسی چنین مشکلی
پیش اومده درست میشه ؟ یا حد اقل راهی باشه که key رو استخراخ کرد که درایومو عوض
کنم
اگه تعمیرکاره خوب میشناسید راهنمایی کنید اگه تهرانم باشه میفرستم مشکلی نداره
ممنون
سلام من تلوزیون فول اچدی led دارم ولی ایکس باکس رو که وصل میکنم تا 1080i رو پشتیبانی میکنه و 1080p رو نه ایا اشکال از کابل hd هست و وقتی پلی استیشن 3 رو وصل میکنم 1080 میده ولی تصویر قطع و وصل میشه یعنی هی میره و میاد لطفا راهنمایی کنین
به نکست جن زنگ .دم جوابم کرد شنیدم کد کی درایو تو داشبورد هم هست راهی نیست
بشه از تو اون در آورد
به نکست جن زنگ .دم جوابم کرد شنیدم کد کی درایو تو داشبورد هم هست راهی نیست
بشه از تو اون در آورد
اگه Key رو نداری و فیرمور رو پاک کردی تو فکر یه کنسول جدید باش. جدا از اتصالات سوخته بورد درایو.
پیش می آد دیگه. غصه نخور جونت سلامت!
ولی تجربه نشون می ده که کاری رو که آدم توش تخصص نداره بهتره بده به آدم متخصص و ماهر. ممکنه یکم گرون تر تموم بشه ولی در کل که ببینی خیلی هم به نفعته و ارزون تر تموم می شه.
برو یه کنسول دیگه بخر چون این کنسول اگه هم درست بشه برات مدت زمان زیادی کار نمیکنهبه نکست جن زنگ .دم جوابم کرد شنیدم کد کی درایو تو داشبورد هم هست راهی نیست
بشه از تو اون در آورد
اگه key در بیاد یه درایو دیگه میگیرمبرو یه کنسول دیگه بخر چون این کنسول اگه هم درست بشه برات مدت زمان زیادی کار نمیکنه
یا بازی مشکل دارهسلام
یه مشکلی برا کنسولم پیش اومده.
اول بگم که من از روش 3 آپدیت دارم بازی میکنم. اول یه دی وی دی vanquish گرفتم و تو دستگاه که گذاشتم زد open tray. یعنی دی وی دی رو نخوند. بعد رفتم یه shaun white گرفتم اونم همین مشکل رو داره. ولی همه ی بازی های قدیمیم رو میگیره! بازی دیگه ای نخریدم که ببینم میگیره یا نه. حالا کسی میدونه مشکل از کجاست؟ مشکل از آپدیته؟ یا از دیسکا؟
فقط می تونم بگم دروغ گفته. شما باور کردی؟این توضیحات و دادم چون یه سری ابهامات دارم به من گفت گو پرووو ولی رو کونسول چیزی به نام گو پروو ندیدم رو جعبه زده فسمتی که عربی زده داتا آف پرو داکت 2007 ولیی رو دوجای دستگاه تاریخ های متفاوتی زده
09-01-2009 mfr date
ودر یه جای دیگه کنسول زده
contains approval no:; eta-62/2006
من همنجا ازش پرسیدم اون گفت ماکروسافت به سریای اولش خیلی اطمینان داشت واسه همین جعبه هاشو زیاد زد یا عوض نکرد یه همچین چیزی
شما درمورد گو پرووو پی میدونین رو جعبه دستگاه هم xbox360 خالی زده
راستی من از کجا بدونم ورژن داشپورد یا همون فلش و یاهرچیزه دیگریم چنده من برای آپ دیت که رفت چند جا پرسیدم قیمت های متفاوتی گفتن 2 تا 15 فرقی هم داره یا الکی دولکی میتیقن[/COLOR]