سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من تلوزیون فول اچدی led دارم ولی ایکس باکس رو که وصل میکنم تا 1080i رو پشتیبانی میکنه و 1080p رو نه ایا اشکال از کابل hd هست و وقتی پلی استیشن 3 رو وصل میکنم 1080 میده ولی تصویر قطع و وصل میشه یعنی هی میره و میاد لطفا راهنمایی کنین

با سلام
من داشتم key درایو xbox رو در میاور که برق درایو اتسالی کرد:-s چنتا از ic هاش سوخته بود
key رو هم ندارم امکان تعمیرش هست که حد اقل بشه key رو در آورد
من آبادان زندگی می کنم و تعمیر کار خوب اینجا نیست:(( ایا برای کسی چنین مشکلی
پیش اومده درست میشه ؟ یا حد اقل راهی باشه که key رو استخراخ کرد که درایومو عوض
کنم
اگه تعمیرکاره خوب میشناسید راهنمایی کنید اگه تهرانم باشه میفرستم مشکلی نداره
ممنون
به نکست جن زنگ .دم جوابم کرد شنیدم کد کی درایو تو داشبورد هم هست راهی نیست
بشه از تو اون در آورد :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:-s

سلام من تلوزیون فول اچدی led دارم ولی ایکس باکس رو که وصل میکنم تا 1080i رو پشتیبانی میکنه و 1080p رو نه ایا اشکال از کابل hd هست و وقتی پلی استیشن 3 رو وصل میکنم 1080 میده ولی تصویر قطع و وصل میشه یعنی هی میره و میاد لطفا راهنمایی کنین

دوست عزیز مثل اینکه led شما فقط فرمت های تصویری 60hz رو پشتیبانی میکنه 1080i 60هرتزه ولی 1080p 50
هرتز هست در مورد ps3 هم فقط 1080p رو ساپورت میکنه

دوست عزیز ناراحت نباش میشه یه کاریش کرد
کدوم قسمتها سوخته ایسی اصلی که سالمه همون بزرگه
اگر مغازه ایی تو شهرتون هست که ویدیو و تلویزیون تعمیر میکنه ببر نشونش بده تا قطعات معیوب رو برات عوض کنه واتصالاتی که سوخته رو وصل کنه به احتمال 70درصد درست میشه کی رو هم فقط تو ایکسباکسای جدید فقط از درایو میشه گرفت وگرنه ایکس باکست پریده

آخرین ویرایش:

اگه Key رو نداری و فیرمور رو پاک کردی تو فکر یه کنسول جدید باش.;) جدا از اتصالات سوخته بورد درایو.
پیش می آد دیگه. غصه نخور جونت سلامت!
ولی تجربه نشون می ده که کاری رو که آدم توش تخصص نداره بهتره بده به آدم متخصص و ماهر. ممکنه یکم گرون تر تموم بشه ولی در کل که ببینی خیلی هم به نفعته و ارزون تر تموم می شه.

اگه Key رو نداری و فیرمور رو پاک کردی تو فکر یه کنسول جدید باش.;) جدا از اتصالات سوخته بورد درایو.
پیش می آد دیگه. غصه نخور جونت سلامت!
ولی تجربه نشون می ده که کاری رو که آدم توش تخصص نداره بهتره بده به آدم متخصص و ماهر. ممکنه یکم گرون تر تموم بشه ولی در کل که ببینی خیلی هم به نفعته و ارزون تر تموم می شه.

نه این فکر کنم فریمور رو پاک نکرده فقط کابل برق رو برعکس زده بوده تو بعضی از موارد با تعویض قطعات معیوب و تعمیر برد درایو دوباره سر پا میشه بستگی داره تعمیر کار وارد باشه یا نه توبعضی مواردم چیب اصلی دار فانی رو وداع میگه که همراشم خود کنسولم دار فانی رو وداع میگه ولییییییییییی نهههههههههههههههه دستنگهدار اگرم بردت درست نشد یه درایو دیگه پیدا کن بزار روش میشه یه dvd player در حد تیم ملی ؟؟؟؟
ولی جدا از شوخی دیشب تو سایت ایکسباکس سکنس بودم دیدم یه تیم دارن رو جیتگ جاسپر کار میکنن وموفق هم بودن اگر جاسپرا جی تگ بشن میتونی کی کنسولت رو بدست بیاری جای امیدواری هست.;););)

نه ic اصلی نسوخته key روهم پاک نکردم
از یه تعمیرکار سوال کردم گفت میتونم ic سوخته هارو احیا کنم تو تعمیر مبایل هم تخسسش زیاده
حالا ببینم چکار میکنه . کاشکی سری تر بتونن جاسپر رو جی تگ کنن
به هر حال ممنون که راهنمای .دلداری. نصیحت کردید ممنون ممنون:x

سلام
یه مشکلی برا کنسولم پیش اومده.
اول بگم که من از روش 3 آپدیت دارم بازی میکنم. اول یه دی وی دی vanquish گرفتم و تو دستگاه که گذاشتم زد open tray. یعنی دی وی دی رو نخوند. بعد رفتم یه shaun white گرفتم اونم همین مشکل رو داره. ولی همه ی بازی های قدیمیم رو میگیره! بازی دیگه ای نخریدم که ببینم میگیره یا نه. حالا کسی میدونه مشکل از کجاست؟ مشکل از آپدیته؟ یا از دیسکا؟

سلام
یه مشکلی برا کنسولم پیش اومده.
اول بگم که من از روش 3 آپدیت دارم بازی میکنم. اول یه دی وی دی vanquish گرفتم و تو دستگاه که گذاشتم زد open tray. یعنی دی وی دی رو نخوند. بعد رفتم یه shaun white گرفتم اونم همین مشکل رو داره. ولی همه ی بازی های قدیمیم رو میگیره! بازی دیگه ای نخریدم که ببینم میگیره یا نه. حالا کسی میدونه مشکل از کجاست؟ مشکل از آپدیته؟ یا از دیسکا؟
یا بازی مشکل داره
یا لنز دستگاه رو به فناست!
چون با قدیمی ها مشکل ندارید مورد اول.

دوستان کسی نمی خواد جواب مارو بده

دوستان اساتید ادمین اول قبل از سوال هام از همه و همگی برای تکمیل این سایت وپست ها و تاپیکاتون تشکر می کنم

من 2 ماهی یه 360 با برد جاسپر گرفتم ولی یه مشکل دارم + چندین سوال خیلی ممنون می شدم اگه راهنمایی می کردین

درایو دستگاه من سامسونگ توشیباست من تو شناخت اولیه دی وی دی با دستگاه مشکل دارم البته نه به صورت حاد ینی وقتی یه دی وی دی رو میندازم اجرا میکنه ولی یهخ دی وی دی دی گرو میندازم و بازی می کنم دیگه دی وی دی قبلی رو که بازی می کردم رو نمیشناسه باید یه مدت خاموش بشه و بعد که روشن می کنم حل میشه این ایراد از سخت افزاز دی وی دی رام یا نرم افزار

راستی سامسونگ توشیبا چه جور دی وی دی درایوی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

من این دستگاه رو از یکی از آشناهمون خریدم می گفت مدل گو پرووو
پرووو نه ها گو پرووووو
می گفت 2 ماه کار کرده با هارد 60 گیگ که از اول رو کونسول بود + یه پک شارژ و کابل اچ دی ام آی و فن لبتابی + این که بعدا هم یکی دو سری آپ دیت موفتی برام میزنه 330 گرفتم چه جوری نظرتون چی

در مورد کونسول ظاهرش خیلی تمیزه توشو بازکردم یه زره گردو خاکم نداشت + 12 تا گیم باهاش بازی شده اونتور که تو داشبورد دیدم

این توضیحات و دادم چون یه سری ابهامات دارم به من گفت گو پرووو ولی رو کونسول چیزی به نام گو پروو ندیدم رو جعبه زده فسمتی که عربی زده داتا آف پرو داکت 2007 ولیی رو دوجای دستگاه تاریخ های متفاوتی زده
09-01-2009 mfr date
ودر یه جای دیگه کنسول زده
contains approval no:; eta-62/2006
من همنجا ازش پرسیدم اون گفت ماکروسافت به سریای اولش خیلی اطمینان داشت واسه همین جعبه هاشو زیاد زد یا عوض نکرد یه همچین چیزی

شما درمورد گو پرووو پی میدونین رو جعبه دستگاه هم xbox360 خالی زده
راستی من از کجا بدونم ورژن داشپورد یا همون فلش و یاهرچیزه دیگریم چنده من برای آپ دیت که رفت چند جا پرسیدم قیمت های متفاوتی گفتن 2 تا 15 فرقی هم داره یا الکی دولکی میتیقن

این توضیحات و دادم چون یه سری ابهامات دارم به من گفت گو پرووو ولی رو کونسول چیزی به نام گو پروو ندیدم رو جعبه زده فسمتی که عربی زده داتا آف پرو داکت 2007 ولیی رو دوجای دستگاه تاریخ های متفاوتی زده
09-01-2009 mfr date
ودر یه جای دیگه کنسول زده
contains approval no:; eta-62/2006
من همنجا ازش پرسیدم اون گفت ماکروسافت به سریای اولش خیلی اطمینان داشت واسه همین جعبه هاشو زیاد زد یا عوض نکرد یه همچین چیزی

شما درمورد گو پرووو پی میدونین رو جعبه دستگاه هم xbox360 خالی زده
راستی من از کجا بدونم ورژن داشپورد یا همون فلش و یاهرچیزه دیگریم چنده من برای آپ دیت که رفت چند جا پرسیدم قیمت های متفاوتی گفتن 2 تا 15 فرقی هم داره یا الکی دولکی میتیقن[/COLOR]
فقط می تونم بگم دروغ گفته. شما باور کردی؟
خیلی وقته از تولید Pro می گذره و فقط Arcade و Elite تولید می شه.
این دستگاه احتمالاً چندین سال کار کرده.
اتفاقاً برعکسه. سری های اول همه مشکل گرمایی داشتن و الآن تقریباً همه خراب شدن. دستگاه شما هم اگه جسپر نباشه خیلی باید مواظب باشی که 3 چراغ نشه.
امیدوارم قبلاً 3 چراغ نداده باشه و دستگاه تعمیری نبوده باشه.

آخرین ویرایش:
دوستان ظاهرا فقط من این مشکلو دارم لطفا اگه کسی اطلاعات داره کمک کنه... این کنسولمو از دست گرفتم الیته و قابش و درایوش عوض شدن... درایو فعلی سامسونگه یا هیتاچی چون از روی در درایو فهمیدم... قبلا هم اونطور که پرسیدم درایوش لایت آن بوده... حالا من باید چیکار کنم برای ریختن LT+ ؟ چون شنیدم اگه ال تی برای سامسونگم بیاد بازم من نمیتونم بریزم چون درایو اصلی ساسمونگ نبوده... راه حل دیگه ای به غیر از تعویض درایو هست؟؟ چون درایو نزدیک 60 تومنه نمی ارزه... لطفا کمک کنید...

اق کسی نیست به ما بگه من میتونم به جایه درایو hitachi -lg درایو دیگه ای مثل بنکیو یا سامسونگ بذارم؟در ضمن ریجن دستگاهمم j هستش.یکی منو راهنمایی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or