سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من چند ماه که ایکس باکس گرفتم چندتا سوال دارم که امیدوارم شما بدونید:
1.من یه بازی گیرز او وار 2 گرفتم که روی هاردم نصب نمیشه و توی یک درصد گیر میکنه و میگه دیسک کثیفه و تمیزش کن اما دیسک تمیزه .همین طور با برنامه ایکس باکس بک اپ میخوام ازش ایمیج بگیرم توی 96 درصد گیر میکنه و ایمیج نمیگیره.ایا ایراد ازرایت دیسک بازی هست یا درایوم؟
2.توی تلوزیون ال سی دی وقتی تنظیمات رو روی 1080 یا 720 میزارم صفحه تار میشه و کیفیتش خیلی بد میشه اما روی قسمت Optional
که میزارم کیفیت و شفافیت خوب میشه.ایراد از چیه؟ایا تلوزیون اون رزولوشن رو ساپورت نمیکنه؟
3.تو تنظیمات که روی قسمت مموری میرم و روی هارد ظرفیت هاردمو 107گیگ میزنه؟مگه 120 نیست چرا این طوری میشه؟ایا به خاطر پاک کردن بازی هاست یا نه؟

من چند ماه که ایکس باکس گرفتم چندتا سوال دارم که امیدوارم شما بدونید:
1.من یه بازی گیرز او وار 2 گرفتم که روی هاردم نصب نمیشه و توی یک درصد گیر میکنه و میگه دیسک کثیفه و تمیزش کن اما دیسک تمیزه .همین طور با برنامه ایکس باکس بک اپ میخوام ازش ایمیج بگیرم توی 96 درصد گیر میکنه و ایمیج نمیگیره.ایا ایراد ازرایت دیسک بازی هست یا درایوم؟
2.توی تلوزیون ال سی دی وقتی تنظیمات رو روی 1080 یا 720 میزارم صفحه تار میشه و کیفیتش خیلی بد میشه اما روی قسمت Optional
که میزارم کیفیت و شفافیت خوب میشه.ایراد از چیه؟ایا تلوزیون اون رزولوشن رو ساپورت نمیکنه؟
3.تو تنظیمات که روی قسمت مموری میرم و روی هارد ظرفیت هاردمو 107گیگ میزنه؟مگه 120 نیست چرا این طوری میشه؟ایا به خاطر پاک کردن بازی هاست یا نه؟
1-اون دیسک رو اصلاً نگذارید. دیسک خرابه و به لنز فشار زیادی وارد می کنه و باعث از بین رفتش می شه.
تلویزیونتون FULL HD نیست و Upscaling می شه. احتمالاً رزولیشنش 1360x768 هست. بین 720p و 1080p. همون Optional که بگذارین می ره رو رزولشن اصلی و بهتره.
نه. خود هارد 120 دقیقاً 120 گیگ نیست. 120000000000 بایت هست که کمتر از 120 گیگ می شه. مثل هارد کامپیوترتون. ضمناً چندین گیگ برای کارهای سیستمی خود XBOX هست.

هر كار ميكنم تصوير نمياد اما صدا داره و توي داشبورد هم ميره و فقط تصوير نمياد
داداشم ميگه رفتم تو display يك چيزاييشو دستكاري كردم كنسول RESTART شد و تصوير نيامد
من توي مانيتور با كابل dvi بازي ميكنم
وقتي دستگاه رو به tv با كابل HDMI وصل كردم تصويرش اومد ولي نميدونم چرا روي مانيتور نمياد:(

آخرین ویرایش:
دودکی که میگید چیه؟من اصلا live باز نیستم.اگه نخوام لایو بازی کنم میتونم یه درایو غیر از هیتاچی بندازم؟مثلا بنکیو یا سامسونگ؟
کسی نیست جوابه ما رو بده؟

سلام

دوستان هر کی میتونه کمک کنه ممنون میشم .
میخوام بدونم دستگاه من فلگ شده یا نه ؟

اول از همه شماره داشبورد : 0 -12416- 0- 2

پیغام اجرای دیسکها بعد از گذاشتن تو درایور دستگاه ( که صدای خر و خر هم میده رو بعضی از دیسکهای قدیمی !!! ) :

1- : open tray
play game- 2 که بعد از این پیام با پیغام زیر روبرو میشم :
3- mixed ..... ( انگار که مثلا فیلم گذاشتم !!!!!!!!!! )

unrecognized disc

this disc is unreadable

1- clean the disc with a soft cloth

2- restart the console

for more help visit :
www. xbox.com/suppurt
البته این بازی ها اکثرا برای 1 یا 2 سال پیش اند .

مثل :
Assassin creed 2
ghost recon 2
vanquish
red faction
army of tow
halo wars
fifa 10
,.... هست .

حالا کنسول من فلگ شده یانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا بگید .
یا به خاطر تداخل اپدیت با بازی های قدیمیه .؟ اما Dirt 2 میاد !!!
در ضمن موقع گذاشتن بازی های قدیمی فلشم تو دستگاه بود که تو ی فلش هم جدید ترین اپدیت فریم ویر ایکس باکس بود .

آخرین ویرایش:
دوستان هر کی میتونه کمک کنه ممنون میشم .
میخوام بدونم دستگاه من فلگ شده یا نه ؟

اول از همه شماره داشبورد : 0 -12416- 0- 2

پیغام اجرای دیسکها بعد از گذاشتن تو درایور دستگاه ( که صدای خر و خر هم میده رو بعضی از دیسکهای قدیمی !!! ) :

1- : open tray
play game- 2 که بعد از این پیام با پیغام زیر روبرو میشم :
3- mixed ..... ( انگار که مثلا فیلم گذاشتم !!!!!!!!!! )

unrecognized disc

this disc is unreadable

1- clean the disc with a soft cloth

2- restart the console

for more help visit :
www. xbox.com/suppurt
البته این بازی ها اکثرا برای 1 یا 2 سال پیش اند .

مثل :
Assassin creed 2
ghost recon 2
vanquish
red faction
army of tow
halo wars
fifa 10
,.... هست .

حالا کنسول من فلگ شده یانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا بگید .

یه سوئال ازت داشتم دوست عزیز میدونی فلگ شدن یعنی چی؟؟؟

اره میدونم !! این رو هم برای اطمینان پرسیدم .
چون میخوام به اینترنت وصل شم و هنوز هم LT+ رو نرختم ( اپدیت های قبلیه )

این چیزی که شما اشاره کردی ربطی به به فلگ نداره مشکل یا از دیسک یا ازدرایو که dvd یارو نمیخونه

این چیزی که شما اشاره کردی ربطی به به فلگ نداره مشکل یا از دیسک یا ازدرایو که dvd یارو نمیخونه

خوب منم تو هین موندم !! مگه میشه دستگه من بازی جدید ون کوئیش رو نخونه ( در صورتی که تا قبل از اپدیت جدید تمومش کردم ) و لی بازی دیرت 2 که قدیمی تره رو بخونه و یا مس افکت رو نخونه ! اما بازی قدیمی تر رو بخونه ( و بعضی از قدیمی ها رو هم نمیخونه ) . برای همین پرسیدم .

خوب منم تو هین موندم !! مگه میشه دستگه من بازی جدید ون کوئیش رو نخونه ( در صورتی که تا قبل از اپدیت جدید تمومش کردم ) و لی بازی دیرت 2 که قدیمی تره رو بخونه و یا مس افکت رو نخونه ! اما بازی قدیمی تر رو بخونه ( و بعضی از قدیمی ها رو هم نمیخونه ) . برای همین پرسیدم .

کدوم اپدیت؟؟؟
اگر داشبورد هم اپدیت کرده باشی بازی هایی رو که اشاره کردی اجرا میکنه

کدوم اپدیت؟؟؟
اگر داشبورد هم اپدیت کرده باشی بازی هایی رو که اشاره کردی اجرا میکنه

شماره داشبورد : 0 -12416- 0- 2

جدید ترین اپدیت که برای اجرای اساسین کرید و نید فو اسپید جدید نیاز بود رو دارم.
اما این بازی ها رو اجرا نمیکنه و پیغام پست قبلی رو میده . یعنی بازی رو میزارم و مینویسه PLAY GAME ، اما با زدن دکمه A پیغام پست اول میاد .

خودم فکر مکینم که تداخل اپدیت با بازی های قدیمیه !!

شماره داشبورد : 0 -12416- 0- 2

جدید ترین اپدیت که برای اجرای اساسین کرید و نید فو اسپید جدید نیاز بود رو دارم.
اما این بازی ها رو اجرا نمیکنه و پیغام پست قبلی رو میده . یعنی بازی رو میزارم و مینویسه PLAY GAME ، اما با زدن دکمه A پیغام پست اول میاد .

خودم فکر مکینم که تداخل اپدیت با بازی های قدیمیه !!

ببین دوست عزیز این شماره ...شماره داشبورد کینکت نیست ول اگر حتی شما داشبورد کینکت روی دستگاهت باشه باز هم بغیر بازی های جدیدی که اشاره کردی تمام بازی های قبل از مهر ماه رو اجرا میکنه منبیشتر فکر میکنم لنز دستگاهت کثیف شده یا ضعیف شده یا شاید دیسک بازی ها ایرادی پیدا کرده بد نیست روی یه کامپیوتر دیسکها رو چک کنی سعی کن یه ایمیج از یکیشون بگیری اگر تونستی تمام وکمال ایمیج بگیری کهدرسته وگرنه دیسکت خرابه

ببین دوست عزیز این شماره ...شماره داشبورد کینکت نیست ول اگر حتی شما داشبورد کینکت روی دستگاهت باشه باز هم بغیر بازی های جدیدی که اشاره کردی تمام بازی های قبل از مهر ماه رو اجرا میکنه منبیشتر فکر میکنم لنز دستگاهت کثیف شده یا ضعیف شده یا شاید دیسک بازی ها ایرادی پیدا کرده بد نیست روی یه کامپیوتر دیسکها رو چک کنی سعی کن یه ایمیج از یکیشون بگیری اگر تونستی تمام وکمال ایمیج بگیری کهدرسته وگرنه دیسکت خرابه

از راهنماییت ممنون دوست عزیز .
مطمئن شدم که فلگ نشدم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or