سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من دو تا سوال دارم:
1.از هدست به غیر از لایو دیگه چه استفاده ای میشه کرد؟
2.dlc های بازی ها رو میشه با فلش ریخت؟یعنی بدم برام دانلود کنن و افلاین بریزم؟

سلام
آفا من امروز بعد سه ماه دستگاهو روشن کردم سه چراغ داد بردمم فالکونه
اومدم کدشو پیدا کنم همش صفر نشون میده یه هفت هشت بار که میزنم یه یکی میاد اون وسظاش
بعد جالب اینجاس درایو بیرون نمیاد
حالت کنسولو عتوض کردم درس شد درایو هم اومد بیرون
خاموش روشن کردم تصویر راه راه شدو فریز شد
دوباره امتحان کردم فریز شد و دو باره سه چراغ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یبار دیگه الان تست کردم درست شد ولی درایو بیرون نیومد
دوباره کنسولو افقی گداشتم درایو درست شد کلا درست شد ولی پنج دقیقه بعد فریز شد
وقتایی هم که میاد بالا یکم احساس میکنم دیر میاد بالا
مشکلش چیه؟
:(

سلام دوستان.
من امروز بعد از 3 ماه رفتم لایو و طبق معمول یک دو جین آپدیت رو دانلود کردم. کنسولم از این کنسول های سری اولیه. بوردش هم نمی دونم چیه ولی می دونم از سری های اوله. چهار پنج سال پیش خریدم. خلاصه ، داشت به خوبی و خوشی با داشبورد جدید کار می کرد که بعد از حدود نیم ساعت ، یهو تصویر قاطی پاطی شد و نویز گرفت و چشمتون روز بد نبینه کل تصویر سیاه شد و No signal ...
ولی هنوز صدا داره ! یعنی با دسته که ور میری صدای تعویض منو ها و صدای روشن شدن کنسول از تلویزیون پخش میشه ولی تصویر بی تصویر... کابل ها رو هم چک کردم ، عوض کردم ، ورودیش رو تغییر دادم ولی هیچ فایده ای نکرد... من از تلویزیون hd استفاده می کنم. کابلم هم از ایناست که روش یه سوئیچ AH/HD داره با یه خروجی optic . دارم دیوونه میشم ! چراغاش هم سبزه. توی سایت xbox پرسیدم هیچ کس جواب نداد ! nextgen هم تعطیله !! 10 سانت برف اومده ها ! تنها امیدم همین جاست. لطفاً کمک کنید ..

این کارا رو صد بار کردم :(

ویرایش:
آخرین تیر استفاده از روش قدیمی حوله پیچی بود، نیم ساعت پیش این کار رو کردم و تا الآن داشت خنک میشد. وصلش کردم و دیدم درست شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
دوستان ظاهرا فقط من این مشکلو دارم لطفا اگه کسی اطلاعات داره کمک کنه... این کنسولمو از دست گرفتم الیته و قابش و درایوش عوض شدن... درایو فعلی سامسونگه یا هیتاچی چون از روی در درایو فهمیدم... قبلا هم اونطور که پرسیدم درایوش لایت آن بوده... حالا من باید چیکار کنم برای ریختن LT+ ؟ چون شنیدم اگه ال تی برای سامسونگم بیاد بازم من نمیتونم بریزم چون درایو اصلی ساسمونگ نبوده... راه حل دیگه ای به غیر از تعویض درایو هست؟؟ چون درایو نزدیک 60 تومنه نمی ارزه... لطفا کمک کنید...
آقا کسی نبود بدونه راه حل من چیه؟؟؟

کمک دسته ایکس باکسم خراب شد

سلام داشتم بازی می کردم شارژ دسته تمام شد و پیغام داد که شارژ بشه منم شاژر زدم به دسته و بازی رو ادامه دادم اما کمی بعدش پیغام داد که دسته وصل نیست یعنی اون دکمه وسط دسته در واقع بلوتوثش خاموش شد دیگه هر چقدر فشار دادم بلوتوث روشن نشد چه بلایی سرش اومده

چطوری باید درستش کنم آیا خودش درست میشه؟؟؟؟

سلام داشتم بازی می کردم شارژ دسته تمام شد و پیغام داد که شارژ بشه منم شاژر زدم به دسته و بازی رو ادامه دادم اما کمی بعدش پیغام داد که دسته وصل نیست یعنی اون دکمه وسط دسته در واقع بلوتوثش خاموش شد دیگه هر چقدر فشار دادم بلوتوث روشن نشد چه بلایی سرش اومده

چطوری باید درستش کنم آیا خودش درست میشه؟؟؟؟

باتریش رو عوض کن (از باتری معمولی استفاده کن) شاید مشکل از شارژرت باشه.
اگر درست نشد کلا دسته ات یه مشکل اساسی داره!!
در ضمن نیاز نبود تایپیک باز کنید تو همون مشکلات کنسول xbox360 مطرح می کردید جوابتون داده می شد.!

مطمئنی که ایراد از شارژر و باطری نیست ؟

باتری قلمی معمولی بنداز توش و ببین بازم روشن میشه ؟!

شارژش که نه شارژ کرد ولی باطریشو نمیدونم الان امتحان میکنم میگم

اگه وسط بازی شارژ کنی که مشکلی به باطری نمی زنه؟؟؟؟؟؟

شارژش که نه شارژ کرد ولی باطریشو نمیدونم الان امتحان میکنم میگم

اگه وسط بازی شارژ کنی که مشکلی به باطری نمی زنه؟؟؟؟؟؟
مگه دسته ps3 که وسط بازی شارژ کنی با سیم !!
اگه شارژ باتری تموم شد وسط بازی باتری رو درار یه 2تا دیگه بزار جاش

مگه دسته ps3 که وسط بازی شارژ کنی با سیم !!
اگه شارژ باتری تموم شد وسط بازی باتری رو درار یه 2تا دیگه بزار جاش

مثل همون داره یه سیم یو اس پی میخوره پشت دستگاه و سرش میخوره به دسته شارژ میشه پیشنهاد میکنم اگه ندارین بخرین خیلی خوبه وسط بازیم شارژ میشه

از دوستان دیگه هم تشکر علت این بوده که شارژ سیمی پشت دستگاه شل جا رفته بود اومده بود بیرون منم فکر کرده بودم شارژ ولی دکمه هاش کار نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or