سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام من موقعی که xbox روشن میکنم باید هفت. هشت بار در درایو باز و بسته کنم تا بازیو بخونه اگر کسی میدونه برای چی انجوری شده جواب بده ممنونم میشم.

بابا تو رو خدا یکی کمک کنه
چه طوری میتونم درستش کنم؟
خیلی فوریه
سلام خسته نباشید
امروز دستگاهم بدون هیچ دلیل خاصی ارور E64 داد
اتفاقا دیشب باهاش undead nightmare و Medal و call of duty 6 رو بازی کردم
صبح هم روشنش کردم و فریمویرش رو نگاه کردم
2 ساعت بعد ارور E 64 داد

چه خاکی بر سرش بریزم
بخوام ببرم بیرون هم که پول خون پدرشون رو ازمون میگیرن.....
یه راهنمای تعمیر خونگی نیاز دارم
برادرا.......کمک

با سلام من موقعی که xbox روشن میکنم باید هفت. هشت بار در درایو باز و بسته کنم تا بازیو بخونه اگر کسی میدونه برای چی انجوری شده جواب بده ممنونم میشم.

منم دقیقا مشکل تو رو داشتم. باش DVD نگاه کنی مشکل نداره (البته به میزان خیلی کم وسطاش میپره) ولی واسه بازی باباتو درمیاره تا عکس بازیو بیاره. باید درایوتو عوض کنی. قیمتشم 30 تومنه. اگه با انصاف باشه LT+ هم مجانی میریزه روش. ولی اگه تونستی یه هیتاچی یا سامسونگ بنداز امنیتش تو لایو بیشتره.

من از وقتی داشبورد جدید کینکت رو ریختم تمام اواتار اواردهام پریده ....! کسی میدونه چطوری میتونم درستش کنم؟؟؟؟
البته من بگم که برای اساسینز و NFS اون آپگرید داشبورد مخصوص رو انجام دادم(باگ Kinect Sport(

منم دقیقا مشکل تو رو داشتم. باش DVD نگاه کنی مشکل نداره (البته به میزان خیلی کم وسطاش میپره) ولی واسه بازی باباتو درمیاره تا عکس بازیو بیاره. باید درایوتو عوض کنی. قیمتشم 30 تومنه. اگه با انصاف باشه LT+ هم مجانی میریزه روش. ولی اگه تونستی یه هیتاچی یا سامسونگ بنداز امنیتش تو لایو بیشتره.
چرا کل درایو؟
اگه فقط از لنز باشه که 90 درصد همینه، لنز رو عوض کنی کافیه. به مشکلات عوض کردن درایو در آینده هم نمی خوری.

ارور E71

سلام، مشکلی برام پیش اومده که از دوستان تقاضای کمک دارم، من ایکس باکسم رو با آخرین ورژن
2.0.12611.0 آپدیت کردم، منتها اشتباهی که کردم این بود که نسخه مخصوص سی دی رو درون فلش ریختم و آپدیت کردم، بعد ارور E71 رو داد، وقیت ریست کردم وارد داشبورد شد و آپدیت جدید رو نشون داد ولی آواتارم سفیده وقتی هم دستگاه رو مجدد روشن میکنم وقتی فلش بهش متصله میخواد دوباره آپدیت کنم ، چه طور میشه این اشکال رو برطرف کرد و آواتارم روشن بشه در ضمن بدون فلش علاوه بر خاموش بودن آواتارم تم های دیگه رو هم نشون نمیده. لطفا کمک کنید.

آخرین ویرایش:
یکی می تونه بگه با فریمور ال تی پلاس 1.1 چجوری میشه بازی های ایکس باکس 1 رو بازی کرد؟
میشه یه توضیح خوب بدید.

من یه مشکلی دارم.من یه xbox 360 لانچ 2005 دارم.درایوش lg hitachi درایو هستش که خراب شده.میخواستم بدونم من رویه این مدل فقط باید درایو lg بذارم یا درایوهایه دیگه ای ام میتونم روش بذارم.ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام.
اقا یکی کمکم کنه یه گندی زدم که نمیتونم جمش کنم.
من کابل وی جی ای ام یکی از خارهاش که صدا می ده رفته بود عقب.از یه بلاند گو صدا میومد.من بازش کردم دادمش جلو و بعد برای اینکه عقب نیاد روش از این چسب های قطره ای سفید ریختم.بعد از یک ساعت اومدم امتحان کنم ببینم درست شده زدم به دستگاه درست شده بود اما تصویر نیومده بود.نگو کابل هنوز کامل چسبش خشک نشده بود و یه لایه چسب روی خار ها مونده بوده.
حالا با کابل کمپوزیت هم امتحان میکنم تو تلوزیون تصویر نمیاد اما صدا میاد.
احساس میکنم روی قسمت ورودی تصویر دستگاه چسب هست.
حالا چیکار کنم؟
تورو خدا کمک کنید؟ضد چسبی- چیزی میزی نیستش تا درستش کنم؟

لطفا جواب بدین

دوستان اساتید ادمین اول قبل از سوال هام از همه و همگی برای تکمیل این سایت وپست ها و تاپیکاتون تشکر می کنم

من 2 ماهی یه 360 با برد جاسپر گرفتم ولی یه مشکل دارم + چندین سوال خیلی ممنون می شدم اگه راهنمایی می کردین

درایو دستگاه من سامسونگ توشیباست من تو شناخت اولیه دی وی دی با دستگاه مشکل دارم البته نه به صورت حاد ینی وقتی یه دی وی دی رو میندازم اجرا میکنه ولی یهخ دی وی دی دی گرو میندازم و بازی می کنم دیگه دی وی دی قبلی رو که بازی می کردم رو نمیشناسه باید یه مدت خاموش بشه و بعد که روشن می کنم حل میشه این ایراد از سخت افزاز دی وی دی رام یا نرم افزار

راستی سامسونگ توشیبا چه جور دی وی دی درایوی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف

من این دستگاه رو از یکی از آشناهمون خریدم می گفت مدل گو پرووو
پرووو نه ها گو پرووووو
می گفت 2 ماه کار کرده با هارد 60 گیگ که از اول رو کونسول بود + یه پک شارژ و کابل اچ دی ام آی و فن لبتابی + این که بعدا هم یکی دو سری آپ دیت موفتی برام میزنه 330 گرفتم چه جوری نظرتون چی

در مورد کونسول ظاهرش خیلی تمیزه توشو بازکردم یه زره گردو خاکم نداشت + 12 تا گیم باهاش بازی شده اونتور که تو داشبورد دیدم

این توضیحات و دادم چون یه سری ابهامات دارم به من گفت گو پرووو ولی رو کونسول چیزی به نام گو پروو ندیدم رو جعبه زده فسمتی که عربی زده داتا آف پرو داکت 2007 ولیی رو دوجای دستگاه تاریخ های متفاوتی زده
09-01-2009 mfr date
ودر یه جای دیگه کنسول زده
contains approval no:; eta-62/2006
من همنجا ازش پرسیدم اون گفت ماکروسافت به سریای اولش خیلی اطمینان داشت واسه همین جعبه هاشو زیاد زد یا عوض نکرد یه همچین چیزی

شما درمورد گو پرووو پی میدونین رو جعبه دستگاه هم xbox360 خالی زده
راستی من از کجا بدونم ورژن داشپورد یا همون فلش و یاهرچیزه دیگریم چنده من برای آپ دیت که رفت چند جا پرسیدم قیمت های متفاوتی گفتن 2 تا 15 فرقی هم داره یا الکی دولکی میتیقن

من یه مشکلی دارم.من یه xbox 360 لانچ 2005 دارم.درایوش lg hitachi درایو هستش که خراب شده.میخواستم بدونم من رویه این مدل فقط باید درایو lg بذارم یا درایوهایه دیگه ای ام میتونم روش بذارم.ممنون میشم راهنماییم کنید
می تونی هر درایوی نصب کنی بشرطی که دودی کی رو داشته باشی
ولی برای رفتن توی لایو باید درایو هیتاچی نصب کنی تا بن نشی البته اگه نشده باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or