سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب اگه بازیnfs.hpرو اجرا نمیکنه...خوب معلومه فریورشlt+نیست دیگه :(متاسفانه
دوست عزیز ممنون که سعی داشتی کمک کنی ولی اینو که خودم میدونم چون درایوم سامسونگه عزیز و هنوز فریم ورش نیومده... دوستان دیگه اگه کسی اطلاعی داره لطفا کمک کنه...

دوستان یه 2 هفته هست که lt رو نصب شده بر روی 360ام و بازی های جدید اجرا میشه مثل ac و nfs ولی امروز متوجه شدم در داشبوردم فقط گزینه ی my xbox هست یعنی اون منوی xbox live و اینا رو نداره میخواستم بدونم داشبورد جدید اینطوری شده یا lt بد نصب شده یا اصلا مثل داشبورد قبلی این گزینه ها رو نداره؟

سلام
من وقتی بازی Fifa 11 رو بازی میکنم توی بازی به مدت 1 یا 2 ثانیه گیر میکنه و بعد دوباره بازی رو ادامه میده.بعضی مواقع پشت سرهم اتفاق میافته و بعضی مواقع هم 2 یا 3 بار در هر بازی 5 دقیقه ای.
من بازی های دیگه مثلCastelvania و cod:Black ops و ............این مشکل وجود نداره.
حالا مشکل از چی هست؟البته اینم بگم از وقتی اپدیت 1 و 2 داشبورد که روی LT ریختم اینجوری شد.
با تشکر

سلام
من وقتی بازی Fifa 11 رو بازی میکنم توی بازی به مدت 1 یا 2 ثانیه گیر میکنه و بعد دوباره بازی رو ادامه میده.بعضی مواقع پشت سرهم اتفاق میافته و بعضی مواقع هم 2 یا 3 بار در هر بازی 5 دقیقه ای.
من بازی های دیگه مثلCastelvania و cod:Black ops و ............این مشکل وجود نداره.
حالا مشکل از چی هست؟البته اینم بگم از وقتی اپدیت 1 و 2 داشبورد که روی LT ریختم اینجوری شد.
با تشکر

احتمالا از دیسکته برایه من تو AC:B اینجوری میشد یدونه
با سرعت پایین زدم حل شد!

دوستان من یه بار تو بازی AC: brotherhood گیرد یه جورایی هنگ کرد اصلاً نمیشد از طریق دسته خاموشش کرد، کسی میدونه مشکل از کجاست؟
و یه چیزه دیگه موقعی که کنسول رو خاموش میکنم سیم رو هم از برق بکشم یا نیازی نیست؟

سلام خسته نباشید
امروز دستگاهم بدون هیچ دلیل خاصی ارور E64 داد
اتفاقا دیشب باهاش undead nightmare و Medal و call of duty 6 رو بازی کردم
صبح هم روشنش کردم و فریمویرش رو نگاه کردم
2 ساعت بعد ارور E 64 داد

چه خاکی بر سرش بریزم
بخوام ببرم بیرون هم که پول خون پدرشون رو ازمون میگیرن.....
یه راهنمای تعمیر خونگی نیاز دارم
بابا تو رو خدا یکی کمک کنه
چه طوری میتونم درستش کنم؟
خیلی فوریه

سلام دوستان
یه مشکل برام پیش اومده
چند روزیه درایو دستگام دیسکارو نمیخونه
باید چند دفه باز وبسته کنم یا کنسولو خاموش روشن کنم تا بخونه
مشکل چیه

سلام دوستان
یه مشکل برام پیش اومده
چند روزیه درایو دستگام دیسکارو نمیخونه
باید چند دفه باز وبسته کنم یا کنسولو خاموش روشن کنم تا بخونه
مشکل چیه

به احتمال خیلی زیاد اشکال از تحرک optical روی ریل یا قسمت ضامن ساوییده شده باید درایوتون توسط یه تعمیر کار بازدید بشه
یا یه احتمالی هم میشه داد که اگر خودتون میتونید درایو کنسول رو باز کنید اول تسمه رو چک کنید اگر در درایو برای باز بسته شدن مشکلی نداشت به سراغ اپتیک برو واون رو بادستت به جلو وعقب فشار بده اگه پیچ ضامن شل بود اون رو سفت کن اگر بازم درست نشد حتما باید درایو رو ببری پیش یه تعمیر کار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or