سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
خسته نباشيد
آقايون اين دستكاه ما يك ماه قبل خود به خود ارور E64 داد
ما هم قرار شد بعد امتحانها تعميرش كنيم كه شنيدم اكه dvd key رو نداشته باشي تعمير نميشه
فريم ويرش نون استيلث هست و داشبوردش هم قديميه
حالا ميخوام بدونم قابل تعميره؟
آخه دي وي دي كي رو ندارم
هزينه تعميرش حدودا جقدر ميشه؟
خيلي ممنون

سلام دوستان یه سوال:
چند وقته tray درایو ایکس باکس می به سختی بیرون میاد یعنی موقعی که دکمه eject رو میزنم نمیاد بیرون باید چند بار بزنم تا tray باز شه. مشکل از چیه؟ چجوری میتونم حلش کنم؟
در ضمن درایوم liteon هست.
ممنوم میشه یه جوونمردی کمک کنه:d

سلام دوستان یه سوال:
چند وقته tray درایو ایکس باکس می به سختی بیرون میاد یعنی موقعی که دکمه eject رو میزنم نمیاد بیرون باید چند بار بزنم تا tray باز شه. مشکل از چیه؟ چجوری میتونم حلش کنم؟
در ضمن درایوم liteon هست.
ممنوم میشه یه جوونمردی کمک کنه:d

این یه چیز طبیعیه مثله درایوای PC سعی کن همیشه یه دیسک داخلش بذاری بمونه و به حالت خوابیده باشه .
اپتیکش که ضعیف نشده؟

نه خدارو شکر مشکل اپتیک نداره. ولی این قضیه اش خیلی داره میره رو مخ.
یعنی هیچ راهی نداره درستش کنم؟
البته درایو معمولی با تعویض تسمه جلوش تا مدتی درست میشه اینارو تست نکردم!

• Like
Reactions: ArianUndead
این یه چیز طبیعیه مثله درایوای PC سعی کن همیشه یه دیسک داخلش بذاری بمونه و به حالت خوابیده باشه .
اپتیکش که ضعیف نشده؟
نه خدارو شکر مشکل اپتیک نداره. ولی این قضیه اش خیلی داره میره رو مخ.:d
یعنی هیچ راهی نداره درستش کنم؟

به یک فروشگاه مطمئن ببرید تسمه شو عوض میکنند از منم همین طوری شده liteon هست

من یه راه بهتر بهتون میگم، توی یک فنجان به اندازه یک بند انگشت آب جوش بریزید و تسمه را بندازید توش. بذارید اینقدر بمونه که آب قشنگ سرد بشه، بعدش درش بیارید و خشکش کنید و جا بندازیدش. مشکل حل میشه.

من یه راه بهتر بهتون میگم، توی یک فنجان به اندازه یک بند انگشت آب جوش بریزید و تسمه را بندازید توش. بذارید اینقدر بمونه که آب قشنگ سرد بشه، بعدش درش بیارید و خشکش کنید و جا بندازیدش. مشکل حل میشه.
ممنون حالا میشه بگین چجوری ایمن تسمه رو دربیارم؟

فکر می کنم دره درایو باز بشه می تونی با یه خودکار یا یه چیز نوک تیز درش بیاری
بعد که در آوردی ببر این خدمات کامپیوتری ها هم اندازش رو بگیر بعد جا بنداز
هر کاری می کنی بکن ولی فروشگاه نبر اگه نمی خوای پول مفت بدی به اینا چون واسه همین کار بسیار جزیی کمه کم 20-30 تومن الکی ازت می گیرن
تسمش هم به راحتی پیدا می شه ولی باید خودش رو ببری که هم اندازش بگیری

فکر می کنم دره درایو باز بشه می تونی با یه خودکار یا یه چیز نوک تیز درش بیاری
بعد که در آوردی ببر این خدمات کامپیوتری ها هم اندازش رو بگیر بعد جا بنداز
هر کاری می کنی بکن ولی فروشگاه نبر اگه نمی خوای پول مفت بدی به اینا چون واسه همین کار بسیار جزیی کمه کم 20-30 تومن الکی ازت می گیرن
تسمش هم به راحتی پیدا می شه ولی باید خودش رو ببری که هم اندازش بگیری
باشه امتحان میکنم مرسی
من اصلا به فروشگاها اطمینان ندارم:d

سلام
خسته نباشيد
ما هم قرار شد بعد امتحانها تعميرش كنيم كه شنيدم اكه dvd key رو نداشته باشي تعمير نميشه
آخه دي وي دي كي رو ندارم
خيلي ممنون
برادرا لطف كنند و بكن درست ميشه يا نه؟

لینک زیر همون چیزی هست که هومن جان گفتند
http://xbox-experts.com/tutorial/fix-stuck-tray-issue-error

چطوری این تسمه رو دربیاد، اول باید کنسول رو باز کنید، درایو رو کامل خارج کنید از کنسول، زیر قاب داریو، چندتا پیچ هستش که با باز کردن اونها قاب درایو برداشته میشه و میتونید بقیه ـش رو از راهنمای بالا برید.

اگر هم بخواید تسمه رو بخرید، چون تسمه ها سایزهای مختلفی دارید. باید به فروشگاه لوازم الکترونیکی (الکتریکی نـــه ها) برید و بهش بدید تا هم سایزش رو بهتون بده.

P.S
البته میشه بدون باز کردن کنسول هم تسمه رو خارج کرد که باید کنسول رو روشن کنید و Eject بزنید (بعدش میشه برق کنسول رو قطع کرد) و با یک چراغ قوه ی گوشی و یک موچین، تسمه رو خارج کنید که کمی حوصله و صبر میخواد که تسمه پرت نشه داخل درایو. (سوار کردنش هم به همین ترتیب هستش)
P.SS
این چیزی رو که گفتم، هیچ وقت خودم انجام ندادم و همینطوری به ذهن ام رسید، چون برای PC چنین کارهایی رو کردم

سلام
خسته نباشيد
آخه دي وي دي كي رو ندارم
خيلي ممنون

دقیقاً چی کار کردید که خطای E64 داد...و اینکه الان Firmware روی درایو نصب هست یا نــه
مثلاً اگر ورژن Firmware یک درایو دیگه رو اشتباهاً رو درایو نصب کنید (حتی با درست بودن DVDKey) کنسول موقع روشن شدن خطای E64 رو میده.

اگر الان فقط تو دادن Firmware به داریو اشتباه کردید ولی شماره سریال درست هستش، میتونید Firmware رو از درایو استخراج کنید و DVDKey رو به فایل صحیح LT+ بددید و رایت کنید روی درایو...

اگر هم کلاً تمام این داستانها نیست و DVDKey حتی روی درایو ذخیره نشده، کار بسیار سخت میشه. اینکه میگید داشبورد کنسول قدیمی هستش دقیقاً چه ورژنی نصب هستش.

فعلاً تا همین جا کافی هستش و نمیخوام زیاد پیچیدش کنم.

آخرین ویرایش:
سلام
ميخواستم بدونم تمام اين شارژر دسته ها باتريهاشون تقلبيه :-s
مال من زده بود 4100mA كه 5دقيقه هم كار نداد بازش كردم ديدم باتريهاش شارژي نيست:((
حالا فروشنده ازم پسش ميگيره يا نه ؟:(

سلام
ميخواستم بدونم تمام اين شارژر دسته ها باتريهاشون تقلبيه :-s
مال من زده بود 4100mA كه 5دقيقه هم كار نداد بازش كردم ديدم باتريهاش شارژي نيست:((
حالا فروشنده ازم پسش ميگيره يا نه ؟:(

99 درصد تقلبی اند.
من چند وقت پیش دنبال اصلش بودم هر چی گشتم پیدا نکردم!!!
یا از باتری قلمی شارژی استفاده کنید، یا از این دسته های جدید نقره‌ای که خودش Play & Charge داره بگیرید. اونا فعلاً تقلبی ندارند.

99 درصد تقلبی اند.
من چند وقت پیش دنبال اصلش بودم هر چی گشتم پیدا نکردم!!!
یا از باتری قلمی شارژی استفاده کنید، یا از این دسته های جدید نقره‌ای که خودش Play & Charge داره بگیرید. اونا فعلاً تقلبی ندارند.

فروشنده پس ميگيره ؟

يه چيز ديگه در جعبه شارژر هم باز بود كه فروشنده گفت ما باز ميكنيم كه باتريهاشون رو چك كني:-/م

Last edited by a moderator:
دقیقاً چی کار کردید که خطای E64 داد...و اینکه الان Firmware روی درایو نصب هست یا نــه
مثلاً اگر ورژن Firmware یک درایو دیگه رو اشتباهاً رو درایو نصب کنید (حتی با درست بودن DVDKey) کنسول موقع روشن شدن خطای E64 رو میده.

اگر الان فقط تو دادن Firmware به داریو اشتباه کردید ولی شماره سریال درست هستش، میتونید Firmware رو از درایو استخراج کنید و DVDKey رو به فایل صحیح LT+ بددید و رایت کنید روی درایو...

اگر هم کلاً تمام این داستانها نیست و DVDKey حتی روی درایو ذخیره نشده، کار بسیار سخت میشه. اینکه میگید داشبورد کنسول قدیمی هستش دقیقاً چه ورژنی نصب هستش.

فعلاً تا همین جا کافی هستش و نمیخوام زیاد پیچیدش کنم.
دقیقا هیچ کاری نکردم {فقط برادر زادم کنترل تلویزیونمون رو پرت کرد نمیدونم خورد به کنسول یا از بغلش رد شد....بعد از اون دیگه کار نکرد, تا 20 دقیقه قبلش کار میکرد....}
واقعیتش من تاحالا Firmware روی کنسول نریختم و الان نمیدونم Firmware روی درایو نصب هست یا نه{نمیدونم چطوری باید بفهمم}
در کل : کلا این داستان ها نیست
یه اتفاقی افتاد کنسول ارور E64 داد. من هم DVDkey رو ندارم Firmware هم نون استیلس بود
داشبورد هم 2.0.8955.0 بود.......درایو هم طبق عکس هایی که دیدم lite on
ممکنه بر اثر ضربه درایو از کار افتاده باشه....؟
اصلا تعمیر میشه...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or