amin_sh
کاربر سایت
سلام دوستان
من تازه کنسول گرفتم و از رو کنجکاوی یه هارد اکسترنال داشتتم وصل کردم که ببینم روش بازی نصب میشه و یا فقط هارد خودش کنسول باشه؟ و بازی رو هارد نصب شد .2 تا بازی رو نصب کردم و خوشحال از این موضوع ولی وقتی هارد رو به کامپیوتر فایل های قبلی رو که روش رو نشون نمیده و فقط فایل بازی رو نشون میده و وقتی میزنی به کنسول فضا خالی که با نصب بازی باقی مونده رو نشون میده.
به نظر شما دستگاه هارد رو فرمت کرده؟
اگه فرمت کرده پس چرا فضای یه هارد500 رو 6 گیگ خالی نشون میده؟
اگه کسی نظری داره ممنون میشم.
با تشکر
دوست عزیز هارد اکسترنال در آخرین آبدیت ماکرو برای 360 تعریف شد به این صورت که شما میتونید بازیها رو در هارد کپی کرده و بازی کنید !نکته مهم اینجاست که شما اجازه استفاده از 16 گیگ رو برای کپی بازیها دارید نه بیشتر !از مقدار فضای باقی هم شم میتونید تو هارد فیلم و اهنگ بریزید و از هاردتون استفاده کنید ! که البته در زمان فرمت و شناسایی هارد از شما دو سئوال میپرسه که دقیقا الان یادم نمیاد !در کل شما فقط میتونید 2 بازی در هارد اکسترنال بریزید نه بیشتر !
مشکل خیلی جالبه :-o من که تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم ! نمیدونم خیلی جالبه شما یک بار در طول صبح دستگاه رو خاموش کن مراقب باش که دستهای کنسول زیر دست پا نباشن چون با کوچکترین اشاره به دسته کنسول روشن میشه بعد تست کن ببین کی دستگاه روشن میشه !مشکل جالبی برای من پیش اومده
دیشب خواستم بخوابم یه صدا مثل صدا فن تو گوشم بود اهمیت ندادم ولی یه 1 ساعت بعد که دقت کردم دیدم X360 روشنه!!
خاموشش کردم صبح که بلند شدم بازم دیدم روشنه:-o
یا جن های اتاقم داشتن فیفا میزدن یا X360 من ...
مشکل چیه؟؟همش برقشو قطع میکنم
آخه همون بازیهایی رو الآن نمیخونه که قدیما راحت میخوند!
یک بار واسه من هم همین دقیقا همین مشکل پیش اومد ولی بعد ریختن آخرین فرمور مشکل حل شد !و دیگه مشکل نداشتم !