سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من کنسولم فکر کنم لنزش خراب شده باشه، فقط بازیهای 1 یا دو مغازه رو که خیلی خوب رایت شده باشن میخونه و بقیه رو اصلا نمیخونه، بعضی وقت ها هم کلا میزنه به اون در یک صدای تیک- تیک میکنه و هیچ بازی رو تا وقتی کلی تکون بدم کنسول رو نمیخونه! :((

و یک چیز دیگه، من آپدیت خوندن فرمت های تصویری رو میریزم، وقتی کنسول خاموش و روشن میشه، دیگه نمیخونه فرمت ها رو! چه کنم!؟

دوستان من کنسولم فکر کنم لنزش خراب شده باشه، فقط بازیهای 1 یا دو مغازه رو که خیلی خوب رایت شده باشن میخونه و بقیه رو اصلا نمیخونه، بعضی وقت ها هم کلا میزنه به اون در یک صدای تیک- تیک میکنه و هیچ بازی رو تا وقتی کلی تکون بدم کنسول رو نمیخونه! :((

و یک چیز دیگه، من آپدیت خوندن فرمت های تصویری رو میریزم، وقتی کنسول خاموش و روشن میشه، دیگه نمیخونه فرمت ها رو! چه کنم!؟

خوب این مشکل برای من هم هست باید از دیسکهای مرغوب استفاده کنید !سعی کنید از بهترین و معتبر ترین فروشگاه خرید کنید حتی من تست کردم که دیسکهای شرکتی تو بازار 3 تومنی بهتر کار میدن تا این دیسکهای که تو بازار افراد ناوارد رایت میکنن !!! مشکل از رایتهاست !من خودم چند روز پیش رفتم مافیا 2 خریدم گذاشتم تو دستگاه راحت اجرا شد بعد 2 روز پیش رفتم هیلو رایچ رو خریدم دستگاه گیر داد با چند بار بیرون اوردن دیسک و گذاشتن دوباره درست شد ! این مشکلات بیشتر از دیسکهاست تا خرابی لنز!!!

خوب این مشکل برای من هم هست باید از دیسکهای مرغوب استفاده کنید !سعی کنید از بهترین و معتبر ترین فروشگاه خرید کنید حتی من تست کردم که دیسکهای شرکتی تو بازار 3 تومنی بهتر کار میدن تا این دیسکهای که تو بازار افراد ناوارد رایت میکنن !!! مشکل از رایتهاست !من خودم چند روز پیش رفتم مافیا 2 خریدم گذاشتم تو دستگاه راحت اجرا شد بعد 2 روز پیش رفتم هیلو رایچ رو خریدم دستگاه گیر داد با چند بار بیرون اوردن دیسک و گذاشتن دوباره درست شد ! این مشکلات بیشتر از دیسکهاست تا خرابی لنز!!!
آخه همون بازیهایی رو الآن نمیخونه که قدیما راحت میخوند!

دوست من سوال شما خوب جواب نداره زدي دستتو به ***** دادي چيكار مي خواي بكني فقط نمي دونم چيكار كردي من گيم پد چيني كوبدم تو ديوار سالم موند معجزه كردي اگه بلدي خودت باز كن ببين چيش اسيب ديده اگرم نه بعيده كسي تعمير بكنه يكي ديگه بخر خيال راحت

سلام یه مورد دستگاه داریم قفل family setting روش را فراموش کردند چند تا متد روی اینترنت بود تست کردیم
جواب نگرفتیم شما اطلاعات لازم برای برداشتن این فقل را دارید یا یک راهکاری#:-s

با سلام
دوستان من یه الیت دارم روی دسته همیشه از 4 تا چراغ یه چراغ روشنه اما فکر کنم اون میزانه شارژ دسته رو نشون میده وقتی من باتری پر میندازم بازم یه چراغش روشن. راهی داره اون 4 چراغ با هم روشن شه با تشکر

جدیدا تو بعضی از بازیا وقتی یه اچیومنت میگیرم بعد که می خوام برم تو لیست اونارو ببینم هنوز به صورت lock هست یعنی انگار مثلا اون اچیومنت رو اصلا نگرفتم مثلا فرض کنید اچیومنت تموم کردن یه مرحله از یه بازی رو دارم ولی مثلا ماله مرحله قبلش هنوز lock هست در ضمن بگم که profile من یه بار corrupted شد که rehash اش کردم و بعد از اون مشکلاتی از این قبیل پیش اومده مثلا بعد از اجرای یه بازی و برگشتن به محیط دشبورد تمام امتیازات صفر نشون داده میشن اگه کسی همچین مشکلاتی داشته میشه یه راهنمایی بکنید.

جدیدا تو بعضی از بازیا وقتی یه اچیومنت میگیرم بعد که می خوام برم تو لیست اونارو ببینم هنوز به صورت lock هست یعنی انگار مثلا اون اچیومنت رو اصلا نگرفتم مثلا فرض کنید اچیومنت تموم کردن یه مرحله از یه بازی رو دارم ولی مثلا ماله مرحله قبلش هنوز lock هست در ضمن بگم که profile من یه بار corrupted شد که rehash اش کردم و بعد از اون مشکلاتی از این قبیل پیش اومده مثلا بعد از اجرای یه بازی و برگشتن به محیط دشبورد تمام امتیازات صفر نشون داده میشن اگه کسی همچین مشکلاتی داشته میشه یه راهنمایی بکنید.

من دقیقا همین مشکل رو داشتم، شما این کار رو بکنید، یه USB توی XBox360تون درست کنید و پروفیلتون را روی اون کپی کنید، بعدش اگر هارد دارید اون رو بردارید و یکبار با پروفیلتون به لایو وصل بشید که پروفیل شما توی لایو آپدیت بشه. بعدش USB رو فرمت کنید و در حالی که به لایو وصل هستید، پروفیل رو ریکاور کنید.
درست میشه.

مشکل جالبی برای من پیش اومده:)
دیشب خواستم بخوابم یه صدا مثل صدا فن تو گوشم بود اهمیت ندادم ولی یه 1 ساعت بعد که دقت کردم دیدم X360 روشنه!!:-/
خاموشش کردم صبح که بلند شدم بازم دیدم روشنه:-o
یا جن های اتاقم داشتن فیفا میزدن یا X360 من ...
مشکل چیه؟؟همش برقشو قطع میکنم:-s

اتصال هارد اکسترنال به کنسول

سلام دوستان

من تازه کنسول گرفتم و از رو کنجکاوی یه هارد اکسترنال داشتتم وصل کردم که ببینم روش بازی نصب میشه و یا فقط هارد خودش کنسول باشه؟ و بازی رو هارد نصب شد .2 تا بازی رو نصب کردم و خوشحال از این موضوع ولی وقتی هارد رو به کامپیوتر فایل های قبلی رو که روش رو نشون نمیده و فقط فایل بازی رو نشون میده و وقتی میزنی به کنسول فضا خالی که با نصب بازی باقی مونده رو نشون میده.
به نظر شما دستگاه هارد رو فرمت کرده؟
اگه فرمت کرده پس چرا فضای یه هارد500 رو 6 گیگ خالی نشون میده؟
اگه کسی نظری داره ممنون میشم.
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or