سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام xbox ام 20 تا 30 ثانیه که کار میکنه در حالت ایستاده دوتا پراغ بالا روشن میشه و کنسول از کار میفته البته 12 ولت شده است و یه آداپتور هم از بیرونه .
اگه بگید که چه دردی داره ممنون میشم اگه هم که بگید درمونش چیه که خیلی مخلسم.

سلام
منXBOX 360 ARCADE دارم کهcrackشده هست وکپی میخونه ولی یک 9 ماهی میشه دقیقا از زمان اخرین قسمت بازیcall of duty مجبورم یهdvd راه انداز قبل از اجرا بازی بذارم و بعدش بازی اصلی رو در دستگاه قرار بدم و الا نمی خونه
می خواستم راهنماییم کنید که اگه راه بی خطری وجود داره این مشکل حل بشه

متشکر

سلام
امرزو یه اتفاقی برا کنسول یکی از دوستام افتاد:
داشت Spiderman :shatterd رو بازی میکرد (کنسول رو هم به صورت خوابیده گذاشته بود) بعد یه دفعه کنسول خاموش شد و بعد که روشن شد سه چراغ شده بود! بعد از یه ربع ساعتی دوباره روشن کردیمش و ایستاده گذاشتیمش درست شد!!!!!
چی شده؟ مشکلی پیدا کرده؟

مرسی

سلام
امرزو یه اتفاقی برا کنسول یکی از دوستام افتاد:
داشت Spiderman :shatterd رو بازی میکرد (کنسول رو هم به صورت خوابیده گذاشته بود) بعد یه دفعه کنسول خاموش شد و بعد که روشن شد سه چراغ شده بود! بعد از یه ربع ساعتی دوباره روشن کردیمش و ایستاده گذاشتیمش درست شد!!!!!
چی شده؟ مشکلی پیدا کرده؟

مرسی

با سلام
بنظر من بعلت تهویه نامناسب هوا گرم کرده بود.
رجوع شود به مشکلات سه چراغ قرمز ، جهت ایجاد تهویه مناسب هوا

سلام
منXBOX 360 ARCADE دارم کهcrackشده هست وکپی میخونه ولی یک 9 ماهی میشه دقیقا از زمان اخرین قسمت بازیcall of duty مجبورم یهdvd راه انداز قبل از اجرا بازی بذارم و بعدش بازی اصلی رو در دستگاه قرار بدم و الا نمی خونه
می خواستم راهنماییم کنید که اگه راه بی خطری وجود داره این مشکل حل بشه

متشکر

باید بدی دستگاهت رو برات دوباره فلش کنن و آخرین ورژن رو برات روش بریزن.

دوستان ایکس باکسم وقتی بازی میکنم بعد وقتی میخوام از بازی خارج بشم و بازی بعد رو بذارم بازی بعدی رو نمیاره ولی اگه خاموشش کنم و دوباره روشنش کنم اون بازی رو بدون مشکل میاره میشه بگید مشکل از کجاست؟:-s:-s دیگه از باتری قلمی تو دسته استفاده میکنم

با سلام
بنظر من بعلت تهویه نامناسب هوا گرم کرده بود.
رجوع شود به مشکلات سه چراغ قرمز ، جهت ایجاد تهویه مناسب هوا

جای کنسول خوبه کامل هم تهویه میشه. جاسپر هم هست نباید به خاطر گرما این طوری شه!!!! ولی نکته جالبش اینه که خوب شد!!! سه چراغ شد ولی صفحه بالا نمیومد. ولی بعد از یه 5 دقیقه کامل روشن شد و هیچ مشکلی نداشت!!! میخوام ببینم مشکلی براش پیش نیومده؟

با سلام
دوستان یه مشکلی پیش اومده برای من که خیلی جالبه من وقتی یه بازی جدید رو داخل dvd میزارم و کلید y رو میزنم بازی رو هم install میکنم کامل ولی بعد که میخوام بازی رو اجرا کنم نمینوسه play with hard drive
اینم عکس:

ممنون میشم اگه کسی راهنمائی کنه و بگه مشکل از کجاست :x

با سلام
دوستان یه مشکلی پیش اومده برای من که خیلی جالبه من وقتی یه بازی جدید رو داخل dvd میزارم و کلید y رو میزنم بازی رو هم install میکنم کامل ولی بعد که میخوام بازی رو اجرا کنم نمینوسه play with hard drive
اینم عکس:

ممنون میشم اگه کسی راهنمائی کنه و بگه مشکل از کجاست :x
نباید هم بنویسه!:)
گزینه ی آخر هست delete game پس یعنی بازی روی هارد نصب شده و مشکلی نیست.

من جدیدا بازیمی زارم تو درایو XBOX تصویر یکدفعه بهم میریزه و قطع میشه
کسی این مشکل رو نداره

اولش تصویر یکدفعه بهم می ریخت و می رفت الان سه چراغ میده

آخرین ویرایش:
سلام بر همه
من امروز هر چه قدر اومدم با 360 ازی کنم نشد که نشد !
هر بازی ـی که میزارم بعد 10 دقیقه بازی تیک تیک هنگ می کنه و یهو کامل هنگ میکنه که چاره ای جز در آوردن دیسک ندارم بعضی وقت ها رو داشبورد هم بعد بازی هنگ میکنه که واقعا نگرانم میکنه کسی میدونه مشکل ممکنه از چی باشه ؟ به نظرتون 12 ولتش کتنم ؟ بردش جسپره :( من بازی هام رو از رو درایو اجرا میکنم (هارد ندارم) میخواستم بدونم ممکنه لنز درایو کثیف یا خراب شده باشه ؟ اگه لنز درایو مشکل داره پس چرا رو دشبورد هم هنگ میکنه ؟ :((

با سلام
من وقتی یه بازیی که مثلا مال یه سال پیش هست و دیگه بازیش نکردم رو الان توی دستگاه میذارم بعد از مدت کوتاهی مثلا 5 دقیقه هنگ میکنه. یا یه موقع هایی هست که اصلا بازی رو نمیخونه.
فقط با بازی های قدیمی اینجوریه وگرنه دیگه باهاش مشکلی ندارم.
مشکل از لنزه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or