سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بر همه
من امروز هر چه قدر اومدم با 360 ازی کنم نشد که نشد !
هر بازی ـی که میزارم بعد 10 دقیقه بازی تیک تیک هنگ می کنه و یهو کامل هنگ میکنه که چاره ای جز در آوردن دیسک ندارم بعضی وقت ها رو داشبورد هم بعد بازی هنگ میکنه که واقعا نگرانم میکنه کسی میدونه مشکل ممکنه از چی باشه ؟ به نظرتون 12 ولتش کتنم ؟ بردش جسپره :( من بازی هام رو از رو درایو اجرا میکنم (هارد ندارم) میخواستم بدونم ممکنه لنز درایو کثیف یا خراب شده باشه ؟ اگه لنز درایو مشکل داره پس چرا رو دشبورد هم هنگ میکنه ؟ :((

به این اصصلاحا میگن Green Freeze و مقدمه ای برای ROD هستش.

سلام بر همه
من امروز هر چه قدر اومدم با 360 ازی کنم نشد که نشد !
هر بازی ـی که میزارم بعد 10 دقیقه بازی تیک تیک هنگ می کنه و یهو کامل هنگ میکنه که چاره ای جز در آوردن دیسک ندارم بعضی وقت ها رو داشبورد هم بعد بازی هنگ میکنه که واقعا نگرانم میکنه کسی میدونه مشکل ممکنه از چی باشه ؟ به نظرتون 12 ولتش کتنم ؟ بردش جسپره :( من بازی هام رو از رو درایو اجرا میکنم (هارد ندارم) میخواستم بدونم ممکنه لنز درایو کثیف یا خراب شده باشه ؟ اگه لنز درایو مشکل داره پس چرا رو دشبورد هم هنگ میکنه ؟ :((

برا منم چند روزه این جوری می شد
دیگه امروز سه چراغ داد
کسی علت رو میدونه

اگه همون اول به حرفمون گوشی میکردید و 12 ولت و ... میکردید اینطور نمیشد. به مایکروسافت اعتماد نکنید.

منظورم از ... بریدن توری فلزی پشت کنسول + پوشیدن 90 درصد سطح هیدسینکها هستش.

هزینه کولینگ هم اگه خودتون بخواهید انجام بدید 3 هزارتومن ناقابل میشه. فقط هزینه یه اداپتور سویچ 12 ولت 1 آمپر

اگه همون اول به حرفمون گوشی میکردید و 12 ولت و ... میکردید اینطور نمیشد. به مایکروسافت اعتماد نکنید.

منظورم از ... بریدن طوری فلزی پشت کنسول + پوشیدن 90 درصد سطح هیدسینکها هستش.

هزینه کولینگ هم اگه خودتون بخواهید انجام بدید 3 هزارتومن ناقابل میشه. فقط هزینه یه اداپتور سویچ 12 ولت 1 آمپر
آخه من با ضمانت گرفتم از طرف گفت که اگه دستکاری انجام بدی تخفیف تو هزینه های بعدی قائل نمی شیم برا کنسولت و اگه فیرمویر جدید اومد مجانی آپ نمی کنیم و اینا ! اما تصمیم گرفته بودم فردا ببرمش برام 12 ولت کنن آخه چرا :((
ممکنه بخاطر نوسان برق باشه ؟ آخه این چن روزه نوسان برقمون زیاد بوده :(

آخه من با ضمانت گرفتم از طرف گفت که اگه دستکاری انجام بدی تخفیف تو هزینه های بعدی قائل نمی شیم برا کنسولت و اگه فیرمویر جدید اومد مجانی آپ نمی کنیم و اینا ! اما تصمیم گرفته بودم فردا ببرمش برام 12 ولت کنن آخه چرا :((
ممکنه بخاطر نوسان برق باشه ؟ آخه این چن روزه نوسان برقمون زیاد بوده :(

نه فکر نکنم نوسان برق ربطی داشته باشه
الان چند ساعتی خاموشش کن اگه بعدشم بازم مشکل داشت باید به جای گیره های X پیچ بزاری. خمیرسلیکونشم عوض کنی. Reflow بشه.

توصیه: این کنسول رو تعمیر کن بعد بفروشش یکم بزار روش یه کنسول جدید بخر.

اصلا به حرف فروشنده ها نباید گوش کنی. به خاطر یه فریمور 5 تومنی که خودتم میتونستی انجام بدی و یه گارانتی فرمالیته کنسولتو خراب کردی.
کنسول رو که خریدی باید یک روز تستش کنی بعد کولینگش کنی. مایکروسافت 6 ساله از عرضه کنسولش میگذره هنوز نتونسته مشکلش رو حل کنه. باید روش های کولینگ دستی رو انجام بدهیم.

تضمین میکنم با کولینگ کامل حداقل کنسولت 5-6 سال برات مثل ساعت کار کنه

نه فکر نکنم نوسان برق ربطی داشته باشه
الان چند ساعتی خاموشش کن اگه بعدشم بازم مشکل داشت باید به جای گیره های X پیچ بزاری. خمیرسلیکونشم عوض کنی. Reflow بشه.

توصیه: این کنسول رو تعمیر کن بعد بفروشش یکم بزار روش یه کنسول جدید بخر.

اصلا به حرف فروشنده ها نباید گوش کنی. به خاطر یه فریمور 5 تومنی که خودتم میتونستی انجام بدی و یه گارانتی فرمالیته کنسولتو خراب کردی.
کنسول رو که خریدی باید یک روز تستش کنی بعد کولینگش کنی. مایکروسافت 6 ساله از عرضه کنسولش میگذره هنوز نتونسته مشکلش رو حل کنه. باید روش های کولینگ دستی رو انجام بدهیم.

تضمین میکنم با کولینگ کامل حداقل کنسولت 5-6 سال برات مثل ساعت کار کنه

رفیق من این کاره نیستم :d یعنی تجربه این کارا رو ندارم سنم هم کمه کلا
یعنی ممکنه بعد از تعمیر هم دوباره خراب شه ؟ منظورم اینه که میدونم همیشه احتمال خرابی هست اما احتمالش نسبت به کنسول نو بیشتره نه ؟
والا من هم دیروز همین تصمیمو گرفتم اما امروز جمعه بود هیچ جا باز نیست برا همین انداختمش برا فردا که اینطوری شد :((
به نظرت بدمش 12 ولتش کنن و هیدسینک ها رو هم بپوشونن و reflow و xclamp هم بشه رو هم چند در میاد ؟

دوستان من الان کنسولو روشن کردم و یه نیم ساعتی باهاش فیفا 10 زدم
کنسول هنگ نکرد و مثه روز اولش بود
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
اگه مشکلی نداشته باشه انشالله فردا میبرمش 12 ولتش میکنم و هیدسینک هاشم میپوشونم
بعدش یه موردی هست من طبق گفته یکی از دوستان هر وقت میخوام دستگاه رو خاموش کنم 10 دقیقه میزارم رو داشبورد بنظرتون تأثیری داره این کار ؟ میگن داشبورد چون سنگین نیست مثه اینه که کنسولو خاموش کنین فقط فنش روشنه ما هم برا همین میزاریم رو داشبورد

كسي كه جواب ما رو نداد تا خودمون امتحان كرديم به هر حال اگه كابل صداي مخصوص 360 با hdmi استفاده كنيد ديگه با مشكل ري استارت رو به رو نمي شيد براي كسايي كه اين مشكل رو دارن گفتم چون احتمالا بازم كسي نباشه جوابشونو بده

رفیق من این کاره نیستم :d یعنی تجربه این کارا رو ندارم سنم هم کمه کلا
یعنی ممکنه بعد از تعمیر هم دوباره خراب شه ؟ منظورم اینه که میدونم همیشه احتمال خرابی هست اما احتمالش نسبت به کنسول نو بیشتره نه ؟
والا من هم دیروز همین تصمیمو گرفتم اما امروز جمعه بود هیچ جا باز نیست برا همین انداختمش برا فردا که اینطوری شد :((
به نظرت بدمش 12 ولتش کنن و هیدسینک ها رو هم بپوشونن و reflow و xclamp هم بشه رو هم چند در میاد ؟

دوستان من الان کنسولو روشن کردم و یه نیم ساعتی باهاش فیفا 10 زدم
کنسول هنگ نکرد و مثه روز اولش بود
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
اگه مشکلی نداشته باشه انشالله فردا میبرمش 12 ولتش میکنم و هیدسینک هاشم میپوشونم
بعدش یه موردی هست من طبق گفته یکی از دوستان هر وقت میخوام دستگاه رو خاموش کنم 10 دقیقه میزارم رو داشبورد بنظرتون تأثیری داره این کار ؟ میگن داشبورد چون سنگین نیست مثه اینه که کنسولو خاموش کنین فقط فنش روشنه ما هم برا همین میزاریم رو داشبورد

اره احتمالش نسبت به کنسول نو بیشتره. تجربی اینو میگم.

اگه مشکلی نداشت یعنی دقیقا مثل کنسول قبلی من شده یعنی هیچ اطمینانی بش نیست میبینی سالمه یهو هنگ میکنه و تصویر فریز میشه.
من احتمال خرابی مجددش رو بعد از تعمیر 40 درصد میدونم

30 دقیقه تست نیست. یه 2 ساعت بازی کن اگه مشکلی نداشت بده برات کولینگ کنن. کولینگ که سرهم کار 1 ساعته اما بستگی داره طرف سرش خلوت باشه نباشه.

اره احتمالش نسبت به کنسول نو بیشتره. تجربی اینو میگم.

اگه مشکلی نداشت یعنی دقیقا مثل کنسول قبلی من شده یعنی هیچ اطمینانی بش نیست میبینی سالمه یهو هنگ میکنه و تصویر فریز میشه.
من احتمال خرابی مجددش رو بعد از تعمیر 40 درصد میدونم

30 دقیقه تست نیست. یه 2 ساعت بازی کن اگه مشکلی نداشت بده برات کولینگ کنن. کولینگ که سرهم کار 1 ساعته اما بستگی داره طرف سرش خلوت باشه نباشه.
دوباره بازی کردم رفتم Geow2 بازی کردم که قبلا بازی کرده بودم و هنگ کرده بود حول و هوش 1 ساعت اما تصویر یه بار هم فریز نشد
انشالله هم هیدسینک رو میپوشونم و هم 12 ولتش میکنم و همچنین توری رو میبرم :d انشالله دیگه فریز نمیده
اما جالبه کنسول من یه جایی هست که هوا خوب جریان داره ! نمیدونم چرا اینطوری شد !

من جایی خونده بودم اگه بازی رو هارد بریزی دیگه از افت فریم و گیر کردن خبری نخواهد بود اما من بازی ها رو با دی وی دی که اجرا میکردم تو فیلمها گیر نمیکرد اما حالا که تو هارد ریختم گیر میکنه جایی هم خوندم اگه با هارد بازی میکنین بهتره کنسول رو عمودی بزارین منم همین کارو کردم به نظرتون مشکل از کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or