سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوست عزیز.

از وقتی دستگاه رو خریدم تا الان بیش از 10 بار وسط بازی هنگ کرده و مجبور به ریست دستگاه شدم .( زمان بازی بعد از 2 ساعت ). ایا مشکل از دیسکه یا از درایو یا از اپدیت و یا از اداپتور برق .؟؟

نکته : کنسول رو قبل عید ( 1 هفته ) خریدم .
نکته : بازی هارو هم بیشتر شون رو از رو دیسک اجرا میکنم.
در هر دو مورد این اتفاق می افته .

از وقتی دستگاه رو خریدم تا الان بیش از 10 بار وسط بازی هنگ کرده و مجبور به ریست دستگاه شدم .( زمان بازی بعد از 2 ساعت ). ایا مشکل از دیسکه یا از درایو یا از اپدیت و یا از اداپتور برق .؟؟

نکته : کنسول رو قبل عید ( 1 هفته ) خریدم .
نکته : بازی هارو هم بیشتر شون رو از رو دیسک اجرا میکنم.
در هر دو مورد این اتفاق می افته .

سعی کنید بازیها رو روی هارد کپی کنید و از اونجا اجرا کنید، اگر بازهم اتفاق افتاد با چندتا بازی دیگه هم امتحان کنید، اگر مشکل باقی بود، دستگاهتون مشکل Green Freeze داره و باید تعمیر بشه.

دوستان، من مشکلم سخت افزاری نیست ولی جای دیگه ای برای مطرح کردنش پیدا نکردم، امشب پسر مهمونمون که پشت کنسول نشسته بوده از غفلت من سو استفاده کرده و دستگاه رو به حالت تنظیمات اولیه برده خلاصه هر چی سیو داشتم پرونده، من تونستم گیمر تگم رو از لایو ریکاور کنم ولی فقط اچیو منت ها میاد و سیو ها نمیاد مثلا برا مس افکت 3 من سیو های مس افکت 1 و 2 رو میخوام یا من الان آخرای مافیا بودم زده همه سیو هامو پرونده راهی نیست که سیو هامم ریکاوری کنم؟
خیلی ممنون میشم کمکم کنید.
کسی نبود کمکم کنه؟

اگه میخوای ARCADE بگیری ، سعی کن یه هارد هم براش بگیری.........
چون وقتی بازی رو رو هارد کپی کنی لنز درایوت ضعیف نمیشه............;)
به نظر من این اشتباه رو نکنه بهتره - اون که میخواد پول یه هاردو یه ارکیدو بده خوب یکمی دیگه پول بذاره یه الیت بخره :d

به نظر من این اشتباه رو نکنه بهتره - اون که میخواد پول یه هاردو یه ارکیدو بده خوب یکمی دیگه پول بذاره یه الیت بخره :d
فکر کنم منظور اون دوستموم هارد 20 یا 60 بود که قیمتش زیر 50 تومنه در صورتی که اگه بخواهی الیت بخری باید 100 تومنی اضافه تر بدی ولی اون هاردش 120 هست

من گزینه اولی رو بهتون پیشنهاد میکنم که هارد 60 بخرید

اگه میخوای ARCADE بگیری ، سعی کن یه هارد هم براش بگیری.........
چون وقتی بازی رو رو هارد کپی کنی لنز درایوت ضعیف نمیشه............;)

فکر کنم منظور اون دوستموم هارد 20 یا 60 بود که قیمتش زیر 50 تومنه در صورتی که اگه بخواهی الیت بخری باید 100 تومنی اضافه تر بدی ولی اون هاردش 120 هست

من گزینه اولی رو بهتون پیشنهاد میکنم که هارد 60 بخرید

دمتون جیززززز!:)

الان كسايي كه HDMI استفاده مي كنن اگه كابل صداي خودشم كنارش استفاده كنن با عوض كانال و برگشت اون دستگاه ريست مي شه مي خواستم ببينم با كابلي كه توي پك الايت ها هم هست بازم اين مشكل رخ مي ده؟

درود
اقا من یه هارد 120 گیگ اورجینال خریدم واسه ارکیدم بیشتر روز ها وقتی میرم تو بازی
کنسول ری استار مییشه از وقتی که این هارد رو خریدم این اتفاق برای کنسول میفته
میرم تو بازی یهو تصویر ثابت میمونه بعد صفحه تلویزیون سیاه میشه هارد رو درمیارم باز میزارم درست میشه
در روز باید دو دفعه اینکار رو انجام بدم
مشکل از کجاست حالا ؟؟؟؟!!!!!
اقا کسی نبود =((=((=((=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or