LEERY
کاربر سایت
نبردم تعمير يعني از تعمير شدنش نا اميد شدم و فروختمش.80-90 تومن خرجش
كجا بردي تعمير ؟ شفارشو داري
نميدوني جه كارش كردن ؟
]
نبردم تعمير يعني از تعمير شدنش نا اميد شدم و فروختمش.80-90 تومن خرجش
كجا بردي تعمير ؟ شفارشو داري
نميدوني جه كارش كردن ؟
]
من حدودا یک ماه 360 خریدم امروز مامور کانتور برق اومد که شماره کانتور رو برداره که گفت مصرف برق تون زیاده مگه چند خانهوار هستین ؟ منم گفتم یکی حالا می خوام بدونم شما هم با خریدن 360 مصرف برق تون باتا رفته یا اینکه مشکل از کنسول یا ترانزش هست؟
شما مشكلت زاد داغ شدنه GPU هستش وقتي دما بالاي 80 درجه ميره اين ارورو ميده.هر چه زودتر ببر تعمير كار درست كنه چون اگه باز هم باهاش بازي كني اين مشكل برات پيش مياد كه وقتي دستگاتو روشن ميكني صدا داري اما تصوير نداري(مشكلي كه واسه خودم پيش اومد).
اون موقع ديگه GPU از بين رفته و حدود 80-90 تومن خرجشه.
من حدودا یک ماه 360 خریدم امروز مامور کانتور برق اومد که شماره کانتور رو برداره که گفت مصرف برق تون زیاده مگه چند خانهوار هستین ؟ منم گفتم یکی حالا می خوام بدونم شما هم با خریدن 360 مصرف برق تون باتا رفته یا اینکه مشکل از کنسول یا ترانزش هست؟
سلام
من امروز رفتم xbox360 بخرم
آقای فروشنده به من گفت من بهت ایکس باکس 360 میدم تا 24 ساعت هم باهاش بازی کردی مشکل نداشته باشی
گفت مارک پال میسوزه ولی j و us نه فقط کنار ایکس باکس یک پنکه روشن کنی کافیه!!!
سلام
من امروز رفتم xbox360 یا ps3بخرم
آقای فروشنده به من گفت من بهت ایکس باکس 360 میدم تا 24 ساعت هم باهاش بازی کردی مشکل نداشته باشی
براي ما 1 ماه نشده سه چراغ داد اون هم روزانه سه ساعت كلا بازي ميكرديمسلام
من امروز رفتم xbox360 یا ps3بخرم
منظورش xbox 360 premium بودبراي ما 1 ماه نشده سه چراغ داد اون هم روزانه سه ساعت كلا بازي ميكرديم
شما كه روز اول گرفتي 24 ساعت بازي كردي فردا بايد بري پيش دكترش
براي ما 1 ماه نشده سه چراغ داد اون هم روزانه سه ساعت كلا بازي ميكرديم
شما كه روز اول گرفتي 24 ساعت بازي كردي فردا بايد بري پيش دكترش