يعني بايد چه كاري روي كنسول انجام بدم تا ببينم درست ميشه يا نه؟
احتمالا پورت مربوط به برق کنسولت مشکل پیدا کرده.
من دقیق به این مسائل وارد نیستم.
مهدی جان باید راهنماییت کنه.
يعني بايد چه كاري روي كنسول انجام بدم تا ببينم درست ميشه يا نه؟
ارور اول من 0020 بود كه بع از x-clamp كردن ، به علت سفت كردن زياد پيچ برد تاب برداشت كه وقتي برد را بستيم و امتحان كرديم چراغ زرد كنسول به سبز تغيير نمي كرد و به كنسول برق وارد نميشد و فن هم كار نميكرد كه پيش nextgen بردم و اون هم گفت شايد برد تاب ورداشته از زير پايه هاي cpu , gpu خرد شده ، ولي نه لحيم ها شل شده و نه cpu , gpu چون از هر دو طرف هيچ لقي نداره و تكون نميخوره ، الان وقتي كنسول روشن مي كنم ارور 0001 بهم ميده ايا با روشي چيزي درست ميشه يا اينكه كلا كنسول مرخص هست ؟
لطفا جوابم را بدهيد
متاسفانه کنسول دوست من هم 3 چراغ داد میگه زیاد سفت میکنم روشن نمیشه که 99% 0001 میده
واقعا مشکل 0001 بسیار داره بزرگ میشه
یعنی هیچ راهی برای 0001 نیست! حالا بعد از 0022 و 0020 نوبت به حکومت 0001 رسیده
کنسولش چی بود؟ چرا سه چراغ داد؟ چند وقته داشتش؟ یه بیوگرافی کامل ازش بگو(کنسول نه دوستت):biggrin1:
میشه گفت دقیق 1 سال! نمیدونم چرا اکثر 3 چراغ سر 1 سال میشه
برد لانچ
هیچ نوع کولینگ نکرده بود فقط میگفت کولر گازی که....
سن کنسول 1 سال
متولد چین
نام پدر بیل گیتس:biggrin1:
سلام بچه ها من چند روزی میشه الایت گرفتم و آپدیت خودش جدید بود و من سیدی برن اوت رو گذاشتم و یه آپدیت اومد تو صفحه که منم اینستال کردم تا نصب شد دیدم قدیمیه و حالا راهی داره که آپدیت قبای رو برگردونم؟
سلام بچه ها من چند روزی میشه الایت گرفتم و آپدیت خودش جدید بود و من سیدی برن اوت رو گذاشتم و یه آپدیت اومد تو صفحه که منم اینستال کردم تا نصب شد دیدم قدیمیه و حالا راهی داره که آپدیت قبای رو برگردونم؟