danijon_2006
کاربر سایت
دوستان کی میگه پرمیوم زفیر هست من شنیدم تاریخ جدیدا هر مدلی باشه فالکون هست
اقا میشه جواب منو تو صفحه ی قبل گفتم بدید ؟
جسپر هم CPU و هم GPU داخلش 65 نانومتری هست.اینطوری که اعلام شده از ماه آگوست به بعد روی کنسول ها قرار میگیره و وارد بازار میشه.یعنی از آگوست به بعد احتمالا شاهدش هستیم.این مادربورد جسپر چیه؟چه فرقی با بقیه داره؟کی میاد؟میشه واسه امسال روش حساب کرد؟:confused:
اطلاعات بيشتري داريد بكوييد
من مي خوام ارزون ترين نوعو بكيرم از دبي حالا وايسم كه جسبر بياد يا اركيد جي بكيرم اكه در اين مورد (دبي ) اطلاعي دارين لطفا راهنما يي كنيد
درود
آقا console فکر کنم اسمت پدرام باشه سلام
من تا حداکثر یه ماه دیگه پول 360 میاد دستم خواستم بگم که از دبی بخرم بهتره یا از ایران هیچ مشکلی هم برام نداره که از دبی بخرم چون یکی از آشنایان میخواد برام بیاره .
نظر شما چیه ؟
قیمت هم اگه به تومان بزارید ممنون می شوم!!!
در مورد هک کردنش چکار کنم چون تو شهرستان ما کسی انجام نمیده !!؟؟ و خودم باید هکش کنم .
اگه نکته خاصی هم هست بگو
راستی می خوام الایت بگیرم .
---------------------------------------------------------
در ضمن چند سوال دارم در مورد 360 دارم ؟؟؟
1.الان بهترین مادربورد چیه و چه مدلی ؟؟؟
2.من از مدل llamma edition خوشم اومده آیا واقعا همچین مدلی وجود داره ؟؟؟
3.درایوش چه مدلی باشه ؟؟؟
و اگه چیز دیگه از قلم انداختم بگو ...
ارور اول من 0020 بود كه بع از x-clamp كردن ، به علت سفت كردن زياد پيچ برد تاب برداشت كه وقتي برد را بستيم و امتحان كرديم چراغ زرد كنسول به سبز تغيير نمي كرد و به كنسول برق وارد نميشد و فن هم كار نميكرد كه پيش nextgen بردم و اون هم گفت شايد برد تاب ورداشته از زير پايه هاي cpu , gpu خرد شده ، ولي نه لحيم ها شل شده و نه cpu , gpu چون از هر دو طرف هيچ لقي نداره و تكون نميخوره ، الان وقتي كنسول روشن مي كنم ارور 0001 بهم ميده ايا با روشي چيزي درست ميشه يا اينكه كلا كنسول مرخص هست ؟
لطفا جوابم را بدهيد