سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من فکر میکنم تعداد واشرهام خیلی مهمه
اگر هم زیره برد هم روی برد واشر لاستیکی بزنیم فشار روی برد خیلی کم میشه در نتیجه برد اسیب نمیبینه و برای GPU 16 واشر مناسبه

gta

با سلام من 13% GTA رفتم جلو دیروز که خواستم ادامه بازی رو برم بعد از لود بازی حدود 1 دقیقه ای که بازی میکنم کنسول هنگ میکنه و دو چراغ قرمز میده در صورتی که روزهای قبل 4 الا 5 ساعت بازی میکردم این اتفاق رخ نداد
توجه : فقط فقط با GTA این مشکلو دارم بازی های دیگه خیلی راحت رو کنسول جواب میده و به هیچ عنوان 2 چراغ نمیده
احتمالا گرافیکش نمیکشه دستگاه داره هنگ میکنه !!! نمیدونم؟؟؟ شاید هم از رایت بازی باشه من حتی تمام کابل ها هم چک کردم حتی هارد کنسول هم عوض کردم هارد آک انداختم روش گفتم شاید از هارد باشه ولی بد تر شد که بهتر نشدمن که دیگه حالشو ندارم دوباره کنسولو چک کنم دوستان کمک هر راهی به نظرتون میرسه بگین ممنون

با سلام من 13% GTA رفتم جلو دیروز که خواستم ادامه بازی رو برم بعد از لود بازی حدود 1 دقیقه ای که بازی میکنم کنسول هنگ میکنه و دو چراغ قرمز میده در صورتی که روزهای قبل 4 الا 5 ساعت بازی میکردم این اتفاق رخ نداد
توجه : فقط فقط با GTA این مشکلو دارم بازی های دیگه خیلی راحت رو کنسول جواب میده و به هیچ عنوان 2 چراغ نمیده
احتمالا گرافیکش نمیکشه دستگاه داره هنگ میکنه !!! نمیدونم؟؟؟ شاید هم از رایت بازی باشه من حتی تمام کابل ها هم چک کردم حتی هارد کنسول هم عوض کردم هارد آک انداختم روش گفتم شاید از هارد باشه ولی بد تر شد که بهتر نشدمن که دیگه حالشو ندارم دوباره کنسولو چک کنم دوستان کمک هر راهی به نظرتون میرسه بگین ممنون
کنسول شما زیادی داغ میشه ...
2چراغ واسه داغ شدنه زیاده ...
ولی دلیلی که فقط با GTA این مشکل رو داری می تونه این باشه که GPU مشکل پیدا کرده و تو بازی ای با گرافیک متوسط رو به بالا هنگ می کنه.
مشکل می تونه از Cooling هم باشه ... 12 ولت کردی ؟ SM رو انجام دادی رو کنسولت ؟

3 چراغ

امروز هم یکی از دوستام کنسولش 3 چراغ شد رنگش پریده بود :biggrin1: من کنسولو ازش گرفتم اوردم خونه یه کمی باهاش ور رفتم را افتاد تعجب کردم سریع یه بازی گذاشتم روش تا بازی امد کنسول یه صدای شبیه بوق البته صدا ضعیف بود داد و هنگ کرد خاموش کردم دوباره روشن کردم 3 چراغ داده بود :biggrin1: دوباره باهاش ور رفتم کار کرد و همون اتفاق قبلی افتاد خلاصه تا بازی میخواد بیاد 3 چراغ میده باید چیکار کرد ؟؟؟؟؟؟

به ارور هایی که توی تاپیک مربوط به کد ها هست توجه کن ببین کدوم یکی از کد ها توی کنسولت نمایان میشه.دلیل بروز مشکل رو جلوی هر کد نوشتم.

مطمئن نیستم آپدیت قدیمی روی جدید نصب بشه :confused:. اصولا نباید امکانپذیر باشه . مطمئنی ؟اگه اینطور شده باشه باید آپدیت جدید رو از اینترنت دانلود کنی و با سی دی آپ کنی .
مهدی جان میشه لطف کنی لینک این آپدیت جدیده رو واسه دانلود بزاری ؟ :biggrin1:
دستت درد نکنه

تورو خدا کمک کنید ... اول تابستونی همه ی رنکام پرید....
بازی رو که عوض کردم کلی رو لوگوی 360 موند صفحه بعدشم ارور E68 داد...
هارد رو دراوردم، روشن شد و بالا اومد...
الان نمی دونم اگه با SATA از رو هارد Backup بگیرم میشه بعدا همه ی رنک ها و Achievemnt هارو منتقل کرد ؟
روش Recover Gamertag همه ی Achievement ها و رنک هارو هم Recover می کنه ؟

الان نمی دونم اگه با SATA از رو هارد Backup بگیرم میشه بعدا همه ی رنک ها و Achievemnt هارو منتقل کرد ؟

Achivment ها با Recover GamerTag همش بر میگرده.رنک های تو بازی هم اگه توی GamerTag ثبت شده باشه احتمالا بر میگرده. ;)

اقا ما دستگامون ارور 0022 داد x-clamp کردم حالا ارور 0102 میده چه کار کنم ؟ :(
مال منم اول اینطوری شد... از تاپیک مربوط به X-Clamp (تاپیک خلیل) همه ی روش هارو امتحان کنید ... آخرش میشه... من خودم 5 دفه همه ی کارای X-Clamp رو تکرار کردم و 4 دفعه هم خمیر سیلیکون عوض کردم تا درست شد ... همش بین 0022 و 0102 ارورا عوض میشد:laughing:

من هم چند بار اين مشكل برام پيش اومده ولي هاردمو يه خورده انگولك كردم جا افتاد مشكلش لق بودن هارده.هاردو در بيار دو باره جا بزن درست ميشه.(البته اميدوار باش مشكلت همين باشه):biggrin1:

شما مشكلت زاد داغ شدنه GPU هستش وقتي دما بالاي 80 درجه ميره اين ارورو ميده.هر چه زودتر ببر تعمير كار درست كنه چون اگه باز هم باهاش بازي كني اين مشكل برات پيش مياد كه وقتي دستگاتو روشن ميكني صدا داري اما تصوير نداري(مشكلي كه واسه خودم پيش اومد).
اون موقع ديگه GPU از بين رفته و حدود 80-90 تومن خرجشه.

مال منم اول اینطوری شد... از تاپیک مربوط به X-Clamp (تاپیک خلیل) همه ی روش هارو امتحان کنید ... آخرش میشه... من خودم 5 دفه همه ی کارای X-Clamp رو تکرار کردم و 4 دفعه هم خمیر سیلیکون عوض کردم تا درست شد ... همش بین 0022 و 0102 ارورا عوض میشد:laughing:

لینک تاپیکی که گفتید رو میدید من تازه عضو شدم نمیدونم کجاست :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or