سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
hamed4002
اول عضویت تون رو در بازی سنتر تبریک میگم

دوم اینکه یک اخطار کوچیک هم بدم ( از طرف سایت )
برای ارسال پست جدید در فاصله زمانی کوتاه نیازی به ارسال پست جدید نیست
فقط کافی است پست قبلی خود را ویرایش کنید.

اگر هم كسي هواي x-clamp كردن به سرش زد به نظر من اين كار رو نكنه
عجب شما این نظر رو از روی چه استدلالی میدید.؟
شما از روی چه تجربه ای این توصیه بزرگ رو میکنید.؟

چون احتمال اتصالي وجود داره و ديگه به كنسول برق نمياد و الفاتحه
این مشکل اتصالی فقط به خاطر بی احتیاطی خود شخص ممکنه رخ دهد و گرنه هیچ مشکلی نباید پیش بیاد
شما یک بار کنسول رو باز کن کامل و بعد این حرف ها رو قبول کن که درست است یا خیر.

من كه ديگه سراغ يه همچين كنسولي نميرم چون مايه دار نيستم تا هر روز خرجش كنم (سه چراغ )
به قول انگليسيها هنوز اينقدر پول دار نشديم كه جنس بد بخريم
اين جمله رو ديگه تو ذهنم هميشه حفظ مي كنم
شما کاملاً آزاد هستید در انتخاب ولی با کمی احتیاط و اعمال شیوه های درست

می توانستید مثل سایر دوستان در سایت کنسول خود را مدت ها نگه دارید حتی بیشتر از 2 سال که فکرش رو کنید.
و لذت واقعی رو بدون ترس و لرزش تا بیش از سه ساعت در روز بازی کنید.

من از چند نفر كه پرسدم گفتند كه واشر انداختن كار اشتباهييه و واشرها باعث اتصال ميشه و برد مرخص ميشه ايا يه همچين چيزي صحت داره يا نه ؟
میشه کمی در مورد سوابق کاری آن اشخاص بگید که از روی چه اگاهی این نظریه را دادند.؟
کسی که همچین حرفی میزنه بهتره بره شیوه های Towel رو انجام بده

مهدی جان کاملاً با شما موافق هستم

آقا كمك..
اين Memory unit Aمن دريچه اي داره يا همون درش كه فشار ميدي ميره بالا و مياد پايين امروز از جا در اومده فنرشم در اومد چه كار كنم جا بندازم درست بشه؟؟؟
علي دايي كنسول طراحي ميكرد بهتر از اين بود كاره چينه ديگه.

آقا كمك..
اين Memory unit Aمن دريچه اي داره يا همون درش كه فشار ميدي ميره بالا و مياد پايين امروز از جا در اومده فنرشم در اومد چه كار كنم جا بندازم درست بشه؟؟؟
علي دايي كنسول طراحي ميكرد بهتر از اين بود كاره چينه ديگه.

کاری نداره فیس پلیت رو باز کن و فنرشو جا بنداز .

سلام دوستان:)
درایو کنسول من یه مشکلی واسش پیش اومده.تقریبا 2.3 ماهی میشه که این مشکل رو داره.
وقتی که از بازی بر میگردم توی داشبورد یا حتی بعضی مواقع در حین بازی کردن یه صدای عجیب (غرررر)از درایو میاد به نظرمیرسه بعد از مدتی هم روی دیسک خش میندازه!! کنسول رو در هر دو حالت افقی و عمودی امتحان کردم ولی باز همین صدا از درایو میاد.
دیروز GTA IV رو راحت اجرا میکرد ولی امروز که اومدم بازی کنم پیغام Unreadable میداد.
دقیقا هفته پیش همین مشکل رو با COD4 هم داشتم!یعنی مشکل از کجاست؟
باید تنظیم لنز کنم:confused:
البته بازیها رو سریع اجرا میکنه و از این نظر مشکلی ندارم.
در ضمن من هیچ وقت تا حالا از دیسکهای مالزی استفاده نکردم!

سلام دوستان:)
درایو کنسول من یه مشکلی واسش پیش اومده.تقریبا 2.3 ماهی میشه که این مشکل رو داره.
وقتی که از بازی بر میگردم توی داشبورد یا حتی بعضی مواقع در حین بازی کردن یه صدای عجیب (غرررر)از درایو میاد به نظرمیرسه بعد از مدتی هم روی دیسک خش میندازه!! کنسول رو در هر دو حالت افقی و عمودی امتحان کردم ولی باز همین صدا از درایو میاد.
دیروز GTA IV رو راحت اجرا میکرد ولی امروز که اومدم بازی کنم پیغام Unreadable میداد.
دقیقا هفته پیش همین مشکل رو با COD4 هم داشتم!یعنی مشکل از کجاست؟
باید تنظیم لنز کنم:confused:
البته بازیها رو سریع اجرا میکنه و از این نظر مشکلی ندارم.
در ضمن من هیچ وقت تا حالا از دیسکهای مالزی استفاده نکردم!

اینجا رو بخون شاید بدردت بخوره :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14941

سلام دوستان:
بالاخره بعد از چند بار تنظیم لنز ، مقاومت متغیر درایوم خراب شد و احتمالا لنز رو کلا نابود کرده. حالا من چندتا سوال دارم. یه نفر لطف کنه جواب بده:

1- در صورتی که لنز سوخته باشه با چه پیغامی روبرو میشیم؟ ( Open try , unplayable disk.......)
2- این لنز کنسول با لنز DVD درایوهای معمولی فرق داره؟
3- هزینه تعویض لنز چقدره؟
4- هزینه تعویض کامل درایو چقدره؟
متشکرم

آخرین ویرایش:
سلام
می خواستم بدونم که کنسول پریمیم جی زیاد به مشکل می خوره یا نه؟
یعنی از اون مدل اولی ها هستش یا نه مادربردش فالکوم هستش

اگر تاریخش جدید باشه مطمئنا فالکون هست و مشکل گرمایی تقریبا توش حل شده. ;)

آقا چه طور ميشه فقط قاب جلوي اكس باكس رو درآورد؟

شما از قسمتی که درایو هست 2 طرف قاب جلو ناخون بنداز پشتش و بکش.البته خیلی آروم این کار رو کن چون می شکنه گاهی اوقات.بعدشم دیگه تا پایین پشتش رو بکش تا باز بشه کامل.

شما از قسمتی که درایو هست 2 طرف قاب جلو ناخون بنداز پشتش و بکش.البته خیلی آروم این کار رو کن چون می شکنه گاهی اوقات.بعدشم دیگه تا پایین پشتش رو بکش تا باز بشه کامل.
من هم یه روش اختصاصی دارم! :biggrin1: اونم اینکه ( اگر کنسول رو افقی در نظر بگیریم ) از بالا 8 تا ناخن میندازم پشتش و یک ذره فشار! قاب خیلی راحت در میاد و تا حالا تلفاتی هم نداشته!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or