سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
می دونید شنیدم که اگه کنسول تصویر سیاه میشده و بعد هم به همون صورتی که می گن میشده
و اگه مشکل از کابل نباشه که با دادن 4 چراغ 100 % مشکل از کابل Component یا VGA هست . اما چرا بعد از این باید 3 چراغ بده ؟ اینجاست که من فکر می کنم مشکل از GPU و در اکثر مواقع درست نمیشه و من احتمال 20 % میدم که درست بشه کنسولشون !

به هر حال امکانش هست که درست بشه...

هر چند هر وقت دستگاه خراب بشه باید به فکر یکی دیگه بود.

سلام من يك الايت دارم كه تاريخ پشت دستگاه 15/7/2007 هست مي خواستم بدونم بايد فنها رو 12 ولت كنم يااصلا لازم نيست چون دربرابر ps2 خيلي زود داغ ميكنه -حالا اين 12 ولت كردن براي دستگاه ضرر نداره.

سلام من يك الايت دارم كه تاريخ پشت دستگاه 15/7/2007 هست مي خواستم بدونم بايد فنها رو 12 ولت كنم يااصلا لازم نيست چون دربرابر ps2 خيلي زود داغ ميكنه -حالا اين 12 ولت كردن براي دستگاه ضرر نداره.
12 کنی خوبه. جاش هم مناسب باشه و هوا خور باشه (:دی). ضرر داره و اگر LIVE بازی میکنی احتمال داره ماکروسافت بن کنه شما رو.

پ.ن. سخت افزار ps2ـ CUP سه هستی نداره !! :دی.
نوشته شده توسط HotGoal
می دونید شنیدم که اگه کنسول تصویر سیاه میشده و بعد هم به همون صورتی که می گن میشده
و اگه مشکل از کابل نباشه که با دادن 4 چراغ 100 % مشکل از کابل Component یا VGA هست . اما چرا بعد از این باید 3 چراغ بده ؟ اینجاست که من فکر می کنم مشکل از GPU و در اکثر مواقع درست نمیشه و من احتمال 20 % میدم که درست بشه کنسولشون !
متاسفانه تجریه این اتفاق رو دارم و باید بگم هیچ راهی نداره. درست میشه ولی احتمالا 48 ساعت بیشتر کار نمیکنه. برای من که اینطور شد.

اول ببین روی جعبه دستگاهت یه برچسب هست.پایین این برچسب باید نوشته شده باشه 175w یا 203w.اگر 203w باشه یعنی Zephyr هست.
همونطور که فریدون گفت 12 ولت کن ولی X-Clamp هم انجام بدی خیلی خوب هست.فکر کنم هر 2 تاش رو انجام بدی یه 45-50 هزار تومان خرجش باشه...
ولی کلا این یه دستکاری سخت افزاری هست.امکان بن شدنت با 12 ولت کردن هست.مخصوصا اگر منبع برقش داخلی باشه...

خدا نکنه درست نشه بدبخت میشه .به نظر من از گرما نبود چون زیاد بازی نمیکرد .دعا کنید درست شه می خواست تازه gta بازی کنه :(یعنی درست نشه پر 500 تومن

خدا نکنه درست نشه بدبخت میشه .به نظر من از گرما نبود چون زیاد بازی نمیکرد .دعا کنید درست شه می خواست تازه gta بازی کنه :(یعنی درست نشه پر 500 تومن

امکان داره با X-Clamp بشه امکان هم داره نشه...بهتره NextGen ببینه دستگاه رو و ببینید نظر NextGen که X-Clamp انجام میده چیه...دستگاه هم به نظر میاد برای قبل از 2/2007 بوده.

آقا این بنده خدا که دستگاهش 3چراغ داده :(اگر میگه کابلش ایراد داشته ممکنه ایراده کار همون جا باشه چون دیدید که اگر کابل وصل نباشه 3چراغ میده ؟
شاید کابلش قطعی داره اگر با یه کابله سالم امتحان کنه شاید انشااله مشکلی نداشته باشه;)

آقا این بنده خدا که دستگاهش 3چراغ داده :(اگر میگه کابلش ایراد داشته ممکنه ایراده کار همون جا باشه چون دیدید که اگر کابل وصل نباشه 3چراغ میده ؟
شاید کابلش قطعی داره اگر با یه کابله سالم امتحان کنه شاید انشااله مشکلی نداشته باشه;)

ایراد از کابل نیست.چون زمانی که کابل مشکل داشته باشه یا وصل نباشه به پشت دستگاه 4 چراغ قرمز میده نه 3 چراغ.
مشکل از خود دستگاه هست.باز هم میگم ببرید NextGen نشون بدید.
ولی با یه کابل دیگه هم برای اطمینان امتحان کنید،اما مطمئن باش که با این کار هم مشکل حل نمیشه...

كسي تا به حال دستگاه شو 12 ولت كرده و آيا راضي هستن - مادربورد دستگاه من zephyr هست به نظر شما 12 ولت كنم ارزش باز كردن دستگاه رو داره

برای مادربورد های Zephyr هم پیشنهاد میشه این کار.

شما این تاپیک رو بخون : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8667

مهدی ایجاد کننده این تاپیک خیلی به این کار وارد هست.می تونی باهاش مشورت کنی.

12 ولت كنم بعدا كسي دستگامو ازم ميخرن نمي گن پشتش باز شده

شما دستگاهت رو که می خوان کپی خور کنن بازش می کنن.پس چه فرقی می کنه که باز بشه یا نه ؟

در ضمن کسی که از شما می خواد بخره باید خوشحال باشه که 12 ولت هم شده دستگاهت.

با یه کابل دیگه امتحان کردم نشد . بعد تاریخش 2007 هست از مال من 4 ماه جدید تر ولی من یک سال دارم اخ نگفته با این همه وقت که بازی میکنم ولی این بدبخت کم بازی میکرد تا گزاشت صفحه اول گیر کرد بعد خاموش روشن کرد صفحه سیاه وسفید میشد و حالا 3 چراغ قرمز فردا میبره توپ خونه اشنا داره ببینه چشه

با یه کابل دیگه امتحان کردم نشد . بعد تاریخش 2007 هست از مال من 4 ماه جدید تر ولی من یک سال دارم اخ نگفته با این همه وقت که بازی میکنم ولی این بدبخت کم بازی میکرد تا گزاشت صفحه اول گیر کرد بعد خاموش روشن کرد صفحه سیاه وسفید میشد و حالا 3 چراغ قرمز فردا میبره توپ خونه اشنا داره ببینه چشه

دیگه شانسش بوده.تاریخش احتمالا 1/2007 باید باشه.
اگر برد توپ خونه کاری نتونستن بکنن ببریدش NextGen.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or