سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیگه شانسش بوده.تاریخش احتمالا 1/2007 باید باشه.
اگر برد توپ خونه کاری نتونستن بکنن ببریدش NextGen.

بچه ها می شه لطفا کمکم کنید من دستگامو سال 85خریدم تا دو.سه ماه پیش مشکلی نداشتم تا اینکه برای اولین بار سه چراغه شد که من گذاشتمش تو یه جای خنک بعد از3ساعت درست شد اما دیروز دوباره سه چراغه شد منم دوباره گذاشتم تو یه جای خنک اما درست نشد دوستان راهنمایی کنید چیکار کنم تعمییر گاه خوب مطمن ای معرفی کنید هزینه ی تغریبیش لطف کنید بگید ممنون

بچه ها می شه لطفا کمکم کنید من دستگامو سال 85خریدم تا دو.سه ماه پیش مشکلی نداشتم تا اینکه برای اولین بار سه چراغه شد که من گذاشتمش تو یه جای خنک بعد از3ساعت درست شد اما دیروز دوباره سه چراغه شد منم دوباره گذاشتم تو یه جای خنک اما درست نشد دوستان راهنمایی کنید چیکار کنم تعمییر گاه خوب مطمن ای معرفی کنید هزینه ی تغریبیش لطف کنید بگید ممنون

دستگاه وقتی 1 بار 3 چراغ داد دیگه روشنش نکنید.

ولی الان دستگاه رو ببرید NextGen تا چکش کنن.احتمال داره با X-Clamp به حالت اول بازگرده و راحت کار کنه.اما این که 100% با X-Clamp درسته بشه رو نمیشه گفت.
حتما ببرش و نشونشون بده.سعی کن بعد از X-Clamp بگی برات 12 ولت هم بکنن فن ها رو.

دستگاه وقتی 1 بار 3 چراغ داد دیگه روشنش نکنید.

ولی الان دستگاه رو ببرید NextGen تا چکش کنن.احتمال داره با X-Clamp به حالت اول بازگرده و راحت کار کنه.اما این که 100% با X-Clamp درسته بشه رو نمیشه گفت.
حتما ببرش و نشونشون بده.سعی کن بعد از X-Clamp بگی برات 12 ولت هم بکنن فن ها رو.

ممنون.
اكه ميشه ادرس و شماره تلفنشو بزار
بازم ممنون

اقا این 3 چراغ شدن ممکن بخاطر لنز دستگاه هم باشه یا فقط مربوط به مادربرد مخصوصا وقتی که در هنگام checkpoint یا load هنگ میکنه؟

فکر نمی کنم به خاطر لنز دستگاه 3 چراغ بشه.لنز چه ضعیف بشه چه خراب بشه فقط به درایو دستگاه صدمه میزنه...

دلایل روشن شدن چراغ های قرمز رو در لینک زیر می تونی بخونی :

سلام بچه هامن تصميم گرفتم فنهاي دستگاه مو 12 ولت كنم -بايد دو تا ترانز بگيرم يا يكي كافيه -ترانز بايد چند وات باشه- سيمهاي فن مثبت و منفي داره اگه داره كدوم مثبت كدوم منفي؟

سلام بچه هامن تصميم گرفتم فنهاي دستگاه مو 12 ولت كنم -بايد دو تا ترانز بگيرم يا يكي كافيه -ترانز بايد چند وات باشه- سيمهاي فن مثبت و منفي داره اگه داره كدوم مثبت كدوم منفي؟
مسائل مربوط به 12 ولت کردن رو در تاپیک زیر سوال و پیگیری کنید :

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8667&page=48

من دیروز داشتمcod 4 بازی میکردم که برای دومین بار برام این مشکل پیش اومد.میخواستم مرحله ی اخر رو بازی کنم(مرحله ترور مخفیانه)که صفحه ی tv سیاه شد :confused:بعد از اینکه جمله ابجکت کمپیلت رفت صفحه سیاه شد و دیگه چیزی بالا نیومد.حالا این مشکل به خاطر لنز هستش یا از دیسکه،بقیه بازیها رو راحت بازی میکنم، فقط یه دفعه توی بازی اساسین کرید اینطوری شد،همون اول بازی. کنسولم رو هم دو هفته هستش که خریدم و به صورت افقی(خوابیده) میزام .خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید

من دیروز داشتمcod 4 بازی میکردم که برای دومین بار برام این مشکل پیش اومد.میخواستم مرحله ی اخر رو بازی کنم(مرحله ترور مخفیانه)که صفحه ی tv سیاه شد :confused:بعد از اینکه جمله ابجکت کمپیلت رفت صفحه سیاه شد و دیگه چیزی بالا نیومد.حالا این مشکل به خاطر لنز هستش یا از دیسکه،بقیه بازیها رو راحت بازی میکنم، فقط یه دفعه توی بازی اساسین کرید اینطوری شد،همون اول بازی. کنسولم رو هم دو هفته هستش که خریدم و به صورت افقی(خوابیده) میزام .خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید

از دستگاهت نیست چون توی اکثر بازی ها باید همین مشکل رو داشته باشی...

دستگاهت رو ایستاده بگذار و بازی رو امتحان کن.

احتمال داره بازی ها بد رایت شده باشن یا فایل ISO این بازی ها مشکل داشته...

از لنز دستگاهت هم نیست.

بعضی از بازی ها عادت دارن که دستگاه رو به یه شکل بذاری که اجرا بشن.من خودم Top Spin 2 حتما باید دستگاه رو افقی بگذارم تا اجرا بشه در صورتی که قبلا اینطوری نبود...

توی همین بازی و اساسین کرید (اساسین همیشه اینطوری نیست یکی دو دفعه بیشتر اینطوری نشد)، دیگه توی هیچ بازی دیگه ای این مشکل رو نداشتم بازی ها هم مل یه شرکت هستند ،حالا من این روشی رو که شما گفتی امتحان میکنم ببینم چی میشه.
خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or