سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
bazi_khor جان اگر هر بار که بازی میکنی در همون منطقه فیریز بشه ایراد از بازی ست اگر نه، متاسفانه از کنسوله.

اینطوری که درباره COD 4 گفت معلومه که مشکل از بازیه.بازی هم برای NextGen هست فکر کنم.

کنسولش نو هست.2-3 هفته پیش از پیام خرید که خودمم کپیش کردم.

bazi_khor جان اگر هر بار که بازی میکنی در همون منطقه فیریز بشه ایراد از بازی ست اگر نه، متاسفانه از کنسوله.

اره هر دو بار که اینطوری شد سر همون مرحله ی ترور بود .8 روز برای رسیدن بازیت انتظار بکشی بعدا هم اینطوری بشه:wallbash:

اره هر دو بار که اینطوری شد سر همون مرحله ی ترور بود .8 روز برای رسیدن بازیت انتظار بکشی بعدا هم اینطوری بشه:wallbash:

خوب DVD بگیر بیار بوشهر تا من یا پیام برات رایت کنیم.این همه ناراحتی که نداره...پیش میاد. ;)

تاپیکی که بشه در بارهی لوازم جانبی 360 سوال کرد میشه بگید گجاست یعنی لینک بزارید

نمی دونم که همچین تاپیکی باشه از بخش جستجوی سایت استفاده کنید.ولی می تونید توی تاپیک راهنمایی و اطلاعات تکمیلی... سوالتون رو مطرح کنید...

سلام به همگی
ببخشید یه سوال داشتم شاید جاش اینجا نباشه ولی جایی بهتر پیدا نکردم شرمنده
من هارد XBOX360 ام رو باز کردم و وصل کردم به PC ویندوز اونومیشناسه ولی هیچ درایوی از اونو تو My Computer نمیاره
اگه می شه کمک کنین آخه می خوام روش mp3 بریزم و شنیدم این تنها راهش هستش
مرسی
موفق باشید

سلام به همگی
ببخشید یه سوال داشتم شاید جاش اینجا نباشه ولی جایی بهتر پیدا نکردم شرمنده
من هارد XBOX360 ام رو باز کردم و وصل کردم به PC ویندوز اونومیشناسه ولی هیچ درایوی از اونو تو My Computer نمیاره
اگه می شه کمک کنین آخه می خوام روش mp3 بریزم و شنیدم این تنها راهش هستش
مرسی
موفق باشید

عزیز بهتر هست که این کار رو انجام ندی چون امکان داره بعدا کنسول نتونه شناساییش کنه.با نرم افزار XPlorer 360 میشه کارهای انتقال رو انجام داد فکر کنم اما باز هم میگم باعث میشه هارد کنسولت دیگه شناسایی نشه...

عزیز بهتر هست که این کار رو انجام ندی چون امکان داره بعدا کنسول نتونه شناساییش کنه.با نرم افزار XPlorer 360 میشه کارهای انتقال رو انجام داد فکر کنم اما باز هم میگم باعث میشه هارد کنسولت دیگه شناسایی نشه...
آخه تنها راه برای ریختن Mp3 رو هارد همینه
اینجوریم که شما میگین خیلی خطرناکه
واقعا مسخره است xbox360 توانایی باز کردن Mp3 رو از روی هارد دیسکش داره
ولی چطوری می شه روش Mp3 ریخت رو خدا می دونه
شما می تونین یکم بگردین ببینین راه دیگه ایی نداره(واقعا شرمنده ام ولی شما وارد ترین تو این کارا واسه همین می گم)
بازم مرسی بابت کمکتون خیلی ممنون
موفق باشید

ميشه فايل mp3 رو توي 360 ريخت

عمدتا" اينجور سيستمها از طريق شبكه و يا اتصالات ديگه بارگذاري ميشن و نبايد اينقدر ناشناخته باشه!:confused:
من هم از طريق روتر تونستم لپ تاپم رو به كونسول ارتباط بدم، ولي دقيقا متوجه نشدم كه فايلهايي رو كه حالا نشون ميده به چه صورت انتقالش كنم به هاردش و اونجا نگهداري كنم!!؟
آخه دقيقا مثل يك پي سي عمل ميكنه . فولدر شير شده ي صدا و فيلم ويندوز رو نمايش ميده و اطلاعات اونهارو اجرا هم ميكنه/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or