سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشيد مزاهم ميشم -يك سوال ديگه داشتم چه جوري ميشه فيلم هاي dvd رو روي هارد 360 نصب كرد ؟
دوست عزیز این کار از روی Dvd امکان پذیر نیست ولی شما می تونید فیلمهایی رو که از Xbox live خریداری کردین رو روی هاردش ذخیره کنین
موفق باشید

ببخشيد مزاهم ميشم -يك سوال ديگه داشتم چه جوري ميشه فيلم هاي dvd رو روي هارد 360 نصب كرد ؟

خیر این کار امکان پذیر نیست.
تنها حالتی که فیلم روی هارد دستگاه قرار میگیره این هست که از XBox Live فیلم دانلود کنی که کیفیت اون فیلم ها هم HD هست.
اما خوب فیلم های DVD رو می تونید روی دستگاه نگاه کنید(منظور این هست که فیلم با فرمت DVD که بر روی DVD رایت شده).همچنین با ریختن آپدیت DivX می تونید فیلم های با فرمت DivX رو روی CD یا DVD رایت کرده و با همون فرمت DivX داخل درایو دستگاه گذاشته و تماشا کنید.

می گم دستگاه یکی از دوستام قبلا سه چراغ داد.برده بودش تعمیر و 12 ولت کرده بود و سشوار صنعتی.
الان دوباره سه چراغ داده.آیا قابل تعمیر هست یا نه ؟

کمک کمک 360 پسر عموم یه جوری شده داشت بازی میگرد یهو تصویر سیاه ونقطه های سفید اومد خاموش کرد باز روشن کرد یهو باز قاطی کرد بعد دیشب 4 تا چراغ قرمز داد بعد یک ساعت یعد 3تا چراغ داد شماره 1 و3و4 قرمز شد چشه ؟و چقدر خرجش میشه

کمک کمک 360 پسر عموم یه جوری شده داشت بازی میگرد یهو تصویر سیاه ونقطه های سفید اومد خاموش کرد باز روشن کرد یهو باز قاطی کرد بعد دیشب 4 تا چراغ قرمز داد بعد یک ساعت یعد 3تا چراغ داد شماره 1 و3و4 قرمز شد چشه ؟و چقدر خرجش میشه
فکر کنم دیگه درست نشه
بهتر به فکر یکی دیگه باشه و خرجش هم نکنه به صرفست !

4 چراغ قرمز به این دلیل بوده که کابل Video دستگاه رو درست توی پورت XBox360 نزدید.اما خوب اون 3 چراغ به هر دلیلی میتونه باشه که اکثرا گرمایی هست مشکل.شما بهتره ببریدش NextGen که براتون X-Clamp کنه.احتمالا درست میشه.البته این هم بگم که اگر بعد از X-Clamp فن ها هم 12 ولت بشه بد نیست.هزینه X-Clamp برای دستگاه های 3 چراغ شده حدودا 40-50 تومان هست.

می دونید شنیدم که اگه کنسول تصویر سیاه میشده و بعد هم به همون صورتی که می گن میشده
و اگه مشکل از کابل نباشه که با دادن 4 چراغ 100 % مشکل از کابل Component یا VGA هست . اما چرا بعد از این باید 3 چراغ بده ؟ اینجاست که من فکر می کنم مشکل از GPU و در اکثر مواقع درست نمیشه و من احتمال 20 % میدم که درست بشه کنسولشون !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or