سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام :love:
فیش کامپوننت 360 شش تا سر داره.در صورتی که ورودی کامپوننته LCDام 5تا ست.فیش اضافی کجا باید وصل شه.

خوب شما اگر LCD تون فیش زرد رو نداره درسته.باید همه فیش ها رو بزنید فقط زرد آزاد باشه.اونطوری 3 تا فیش کامپوننت و 2 تا فیش صداش رو وصل کردید و هم تصویر HD خواهید داشت هم صدا...

سلام
گاهس کنسول من وسط بازی هنگ میکنه و تصویر یهو سیاه یشه.صدای بازی هست اما تصویر نیست. و نمیتونم سیو کنم بازیمو. کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟ منظورم اینه که میشه کارش کرد؟

سلام
گاهس کنسول من وسط بازی هنگ میکنه و تصویر یهو سیاه یشه.صدای بازی هست اما تصویر نیست. و نمیتونم سیو کنم بازیمو. کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟ منظورم اینه که میشه کارش کرد؟

شما امکان داره سیم ویدئو کنسولت مشکل پیدا کرده باشه...

اما به نظر من دیگه فعلا روشنش نکن امکان داره 3 چراغ بشه...البته این رو به این خاطر میگم که میگی هنگ می کنه...

نشون NextGen بده شاید بتونن درستش کنن...

من یه مشکلی دارم اونم اینه که من هاردم مشکل error E68 داشت و درست نشد، رفتم یکی دیگه خریدم وقتی که به دستگاهم فن وصله دوباره همون error رو میده ولی وقتی که فن رو در میارم مشکلی نداره ، به نظر شما اگه بدون فن بازی کنم مشکلی پیش میاد ؟

من یه مشکلی دارم اونم اینه که من هاردم مشکل error E68 داشت و درست نشد، رفتم یکی دیگه خریدم وقتی که به دستگاهم فن وصله دوباره همون error رو میده ولی وقتی که فن رو در میارم مشکلی نداره ، به نظر شما اگه بدون فن بازی کنم مشکلی پیش میاد ؟

اگر کنسولت Launch هست مادربوردش آره امکان این که داغ کنه و کار دستت بده زیاد هست.حالات دستگاه رو تغییر بده شاید درست بشه...البته زیاد ارتباطی به این نداره...

سلام

اگر ممکنه اون لینکی رو که برای آپدیت 360 به منظور نشون دادن فایلهای AVI هست رو بدید

ممنون

بفرما این هم آپدیت از یه جای سر راست...

http://www.xbox360-hacks.com/file/76

سلام بچه ها -چه جوري بايد دستهاي 360 رو شارژ كرد؟

شما باید از باطری های قلمی استفاده کنی.یا از باطری های قلمی معمولی یا از باطری های قلمی قابل شارژ.البته یه کار دیگه هم می تونید بکنید.اون هم این که Play & Charge Kit بخرید و استفاده کنید.این باطری مخصوص خود XBox360 هست.یه باطری بقولا کتابی که جای درب حاوی باطری به دسته متصل میشه که یه مقدار کمی هم وزن دسته رو بیشتر می کنه.

باطري كتابي قيمتش چنده و ميشه بدون باطري به usb وصل كني و استفاده كني؟

قیمتش رو ندارم.

اما این تصویرش هست.یه باطری و یه سیم USB برای شارژ همراهش هست :

xbox360_acc_pnc.jpg

xbox360pnc.jpg

20060806110519.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or