بچه ها امکان داره بازی army oftwo را لایو 2 نفره بازی کنیم...( از نظر اینترنت مشکلی نیست )
باید چک کنی اینطوری میشه یا نه.اما فکر نکنم بشه توی Live اینو 2 نفره زد.
بچه ها امکان داره بازی army oftwo را لایو 2 نفره بازی کنیم...( از نظر اینترنت مشکلی نیست )
آقا کسي ميدونه براي share کردن فايل هاي مولتي مديا با کامپيوتر چي کار بايد کرد؟
من وقتي ئديا تست رو مي زنم تو قسمت PC Selected بهم Fail ميده.
با اين وجود آي پي کانفيگ مي کنه و تست لايو هم همه چيزيش درسته. رووش اتصالم هم از روش سومي هست که آقا پدرام تو تاپيک 4 روش اشتراک اينترنت توضيح دادن هست.
نمي دونم بايد چي کارش بکنم.
توضيح: من ويندوز ايکس پي سرويس پک دو با مديا پلير يازده دارم.
دو تا کارت شبکه رو سيستم هست که با يکيش به مودم اي دي اس ال و با اون يکي به کنسول وصل هستم.
از طريق کامپيوتر مي تونم از داخل ويندوز ايکس باکس رو براي share کردن تعيين کنم اما هيچ جا اون کدي 8 رقمي رو از من نمي خواد و ضمنا ً کنسول هم سيستم رو نمي بينه!!!
سلام دوستان!!!
من از کجا می تونم بفهمم یک کنسولی که هیچی نداره یعنی جعبه اینا نداره!
بفهمم از روی خودش کنسول چی هستش!
یعنی NTSC/J هستش یا PAL هستش و یا NTSC/UC >روشی داره که بشه فهمید از روی خوده کنسول؟
اگر هستش خواهشن بهم بگید!
آقا من درایوم روی DVDها یه خشهای ریزی میندازه، مثلا روی AC خشهاش بیشتره، میخواستم بدونم مال شمام اینجوریه در ضمن درایو من نو .

با سلام
دیروز یکی از دوستام امد پیش من رنگش پریده بود اون گفت وقتی کنسول روشنه بعد از نیم ساعت یا یک ساعت حالا دیگه شانسی هستش تصویر قاطی میکنه دقیقا حالت موج مانند
گرافیک قاطی میشه یه نفر لطف کنه راهنمایی کنه تا دوست ما سکته نکرده
امان از دسته این 360.....![]()
با سلام
دیروز یکی از دوستام امد پیش من رنگش پریده بود اون گفت وقتی کنسول روشنه بعد از نیم ساعت یا یک ساعت حالا دیگه شانسی هستش تصویر قاطی میکنه دقیقا حالت موج مانند
دستگاه قبلی من هم بعد از چند دقیقه تصویرش قاطی میشد و رنگ تصویر صورتی میشد که بعد از دو سه بار سه چراغ شد.اگه کابل سالمه احتمالش زیاده که در حال 3چراغ باشهبا سلام
دستگاه قبلی من هم بعد از چند دقیقه تصویرش قاطی میشد و رنگ تصویر صورتی میشد که بعد از دو سه بار سه چراغ شد.اگه کابل سالمه احتمالش زیاده که در حال 3چراغ باشه

خدا نکنه در حال سه چراغ باشه آخه این بنده خدا به هزار زحمت این 360 رو خرید اگه بهش بگم دستگاهت داره عمرش تموم میشه که دیگه بد جوری حالش گرفته میشه
ولی یه جورای تقصیر خودش میشه آخه من اون قدر تو گوشش خوندم پی اس 3 بگیر ولی کو گوش شنوا....
حالا به حر حال شما دوستان گرامی هر راهی به نظرتون میرسه به من بگین تا این دوست ما هم بی مشکل بشه البته راه حل های قبلی که گفتین ممنون ولی بازم بگین من انجام میدم شاید به نتیجه رسیدیم
قربان همگی ...![]()

عزیز 3 چراغ هم بده می تونه ببره NextGen با عملیات X-Clamp زندگی دوباره به کنسولش بده.فکر کنم یه 50000 تومانی خرجش باشه...![]()
:biggrin1:چقدر کم... 50 تومان که پولی نیست:biggrin1: