سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه دوستان،
دوستان من از یک کانال میخوام اکانت بگیرم، ولی دیتای بازیو ندارم، میخوام بزارم بعدا دانلودش کنم، ولی خب اون فروشنده کلا ده دقیقه بیشتر زمان نمیده که اکانتو اکتیو کنم،
آیا میشه بازی هارو بزنم برای دانلود و. کمی دانلود بشن، بعد کنسولو آفلاین کنم و بعدا دیتارو که دانلود کردم بریزم؟
امیدوارم درست توضیح داده باشم

بله ...بزارش تو لیست دانلود .
اما مطمئن شو که اکانت ظرفیت 2 هست و ایمیلش هم اصلی باشه تغییر نداده باشدش.
تو لیست دانلود که رفت برای اینکه آنلاین نشی و بازیت قفل نشه dns بزن و با psx انتقال بده

یه سوال
تو ps5 دیتای خود بازی از دیتای آپدیت جدا نیست؟ مثل ps4
انگار هر بار که آپدیتی از بازی میاد کل دیتای بازی عوض میشه.
یکجا هست ...برای همین اول بازی رو تهیه کن بعد دانلودش کن که حداکثر تا فرداش بتونی بریزی.

• Like
Reactions: amir200h
سلام.دوستان بعضی از سایت های داخلی که دیتا های بازی ها رو گذاشتن واسه دانلود تو توضیحات دیتا بازی های PS5 نوشتن ریجن مشترک.این یعنی چی؟
یعنی بازی رو من با هر ریجنی بگیرم این دیتا بهش میخوره؟؟

۱- آنتی ویروس و فایروال به صورت کامل غیر فعال شود و برنامه PSX به صورت run as admin اجرا شود

۲- کامپیوتر در حالت WIFI به اینترنت وصل شود و PS4 و کامپیوتر به وسیله کابل لن (CAT6) به هم متصل شوند

۳- اینترنت WIFI به کارت شبکه LAN شیر شود (توجه داشته باشید در زمان اینترنت شیرینگ روی کارت شبکه LAN در قسمت IPV4 آیپی 192.168.137.1 لحاظ شده باشد و دستی وارد نشود )

۴- PS4 در حالت CUSTOM LAN و آیپی ها در حالت اتوماتیک به نت وصل شود و در صفحه تست کانکشن تمامی مقادیر SUCCESSFUL باشد

۵- مقداری از بازی دانلود شود و بعد پاز شود

۶- PSX استارت شود و دوباره در حالت CUSTOM LAN این بار با وارد کردن آیپی پروکسی PSX تست کانکشن گرفته شود و تمامی مقادیر باید SUCCESSFUL باشد
حالا با زدن ریسام می بینیم که انتقال دیتا از روی کامپیوتر انجام می شود (تیک گزینه auto find replace file زده شود و اپلای شود)

نکات مهم

۱- در صورتی که در زمان انتقال دیتا فرایند قطع شد و بازی شروع به دانلود از نت کرد پاز شود و در PSX بررسی شود کدام پارت PKG در حال دانلود است (با نگه داشتن موس روی قسمت PSN) همان پارت به صورت دستی به برنامه داده شود تا دوباره انتقال دیتا از ادامه انجام گیرد

۲- ارور CANT DOWNLOAD به علت کندی سرعت نت است در صورت مشکل از نت دیگری استفاده شود

۳- در صورتی که زمان انتقال دیتا ارور CANT DOWNLOAD گرفتید و PSX پارت مورد نظر را از روی درایو کامپیوتر می خواند پارت دانلودی خراب است و باید دوباره دانلود شود

۴- برای جلوگیری از بسته شدن PSX برنامه را در تب SETTING قرار دهید

۵- در صورتی که PS4 در حالت CUSTOM LAN به اینترنت متصل نشد در قسمت آیپی دستی مقادیر زیر وارد شود

IP 192.168.137.2
SUB 255.255.255.0
GATEWAY 192.168.137.1
DNS PRIMARY 192.168.137.1
DNS SECONDARY 0.0.0.0

سعی کردم به ساده ترین روش توضیح بدم موفق باشید
این اموزشتون غلطه فقط کافیه بریج بشه با لن وای فای بعدش توی ps نت متصل می شه اما برای انتقال داده psx باید باز کرد عین مقادیرش باید در بخش لن در بخش پروکسی واردش کرد دستی به این شکل با psx تونل می زنه همین

چرا اینقدر پیچیده ش می کنید

سلام.دوستان بعضی از سایت های داخلی که دیتا های بازی ها رو گذاشتن واسه دانلود تو توضیحات دیتا بازی های PS5 نوشتن ریجن مشترک.این یعنی چی؟
یعنی بازی رو من با هر ریجنی بگیرم این دیتا بهش میخوره؟؟
بابا من جدیدا هر چی از این سایت ها می گیرم نصب نمی شه بازی که گرفتید با idm فایل هاش بگیرید بعد قرارش بدید
لازمم نیست همش پیدا کنید فقط یکیش به دست بیاد تا اخرش فقط عدد اضافه کنید تا جایی که زیر 4 گیگ می شه فایل

سلام
من تمام کارهایی که توی آموزش گفته شده رو انجام دادم. PC رو با کابل به PS4 وصل کردم و Wifi رو هم روی LAN Network شیر کردم لینک های دانلود بازی Assassin's Creed Odyssey رو هم از PSX گرفتم و دانلود کردم. تمام تنظیمات Proxy هم درسته و لینک های دانلود رو استخراج کردم. پکیج های دانلود شده رو توی یه فولدر ریختم و توی تب Setting هم آدرس فولدر رو دادم. حالا وقتی دوباره دانلود بازی رو شروع میکنم و انتظار دارم که با سرعت خیلی بالا پکیج های دانلود شده رو از PC منتقل کنه بازم شروع میکنه از روی اینترنت دانلود میکنه. وقتی اینترنت رو قطع میکنم اررور میده که دسترسی به فایلها نداره. وقتی توی لاگ هم که میگه می خواد پکیج 0 رو دانلود کنه توی آدرس Local پکیج 0 رو بهش میدم دانلود نمیکنه و اررور میده که Data Corrupted. فایل PD رو هم دانلود کردم و کنار پکیج ها گذاشتم. به نظرتون کجای کارم اشکال داره که فقط قسمت آخر قضیه که باید پکیج ها از PC منتقل بشن به PS رو انجام نمیده؟
ممنون

Playstation 4 Pro
Windows 10
Cat 6
PSX Download Helper 1.8

سلام
من تمام کارهایی که توی آموزش گفته شده رو انجام دادم. PC رو با کابل به PS4 وصل کردم و Wifi رو هم روی LAN Network شیر کردم لینک های دانلود بازی Assassin's Creed Odyssey رو هم از PSX گرفتم و دانلود کردم. تمام تنظیمات Proxy هم درسته و لینک های دانلود رو استخراج کردم. پکیج های دانلود شده رو توی یه فولدر ریختم و توی تب Setting هم آدرس فولدر رو دادم. حالا وقتی دوباره دانلود بازی رو شروع میکنم و انتظار دارم که با سرعت خیلی بالا پکیج های دانلود شده رو از PC منتقل کنه بازم شروع میکنه از روی اینترنت دانلود میکنه. وقتی اینترنت رو قطع میکنم اررور میده که دسترسی به فایلها نداره. وقتی توی لاگ هم که میگه می خواد پکیج 0 رو دانلود کنه توی آدرس Local پکیج 0 رو بهش میدم دانلود نمیکنه و اررور میده که Data Corrupted. فایل PD رو هم دانلود کردم و کنار پکیج ها گذاشتم. به نظرتون کجای کارم اشکال داره که فقط قسمت آخر قضیه که باید پکیج ها از PC منتقل بشن به PS رو انجام نمیده؟
ممنون

Playstation 4 Pro
Windows 10
Cat 6
PSX Download Helper 1.8
همون پارتو یکبار دیگه با برنامه تغییر آیپی دانلود کن پکت لاس خورده

prosperopatches
دیگه کار نمیکنه ؟
از کجا الان میشه دیتا گرفت و فهمید اخرین اپدیت چیه
انگار اپدیت نمیشه مثلا Dead space یا forspoken نیست روش

آخرین ویرایش:
prosperopatches
دیگه کار نمیکنه ؟
از کجا الان میشه دیتا گرفت و فهمید اخرین اپدیت چیه
دیتارو که با psx میتونید دربیارید
اگه از سایتا داخلی میخواید دیتا بگیرید و قبلش میخواید اخربن اپدیتو چک کنید بازیو به لیست دانلود اضافه کنبد تو کنسول یکم دانلودشه تا به صفحه اصلی اضافه بشه بعد روش option بزنید قیمت information ورژن بازیو میزنه

دیتارو که با psx میتونید دربیارید
اگه از سایتا داخلی میخواید دیتا بگیرید و قبلش میخواید اخربن اپدیتو چک کنید بازیو به لیست دانلود اضافه کنبد تو کنسول یکم دانلودشه تا به صفحه اصلی اضافه بشه بعد روش option بزنید قیمت information ورژن بازیو میزنه

ممنون از راهنماییت
اره اونو بلدم منتها من همیشه دیتا رو اول میگرفتم از این سایت و خوبیش هم این بود که اخرین اپدیت رو مینوشت چیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or