فایل خرابه دوباره باید دانلود کنی اون پارت رودوستان من یه بازی رو دانلود کردم هنگام انتقال به پارت سوم که میرسه ارور میده توی کنسول...علتش چیه؟
راهی نداره بقیه پارت ها رو بفهمم خرابه یا نه که دوباره دانلود کنم؟فایل خرابه دوباره باید دانلود کنی اون پارت رو
فکر نکنمراهی نداره بقیه پارت ها رو بفهمم خرابه یا نه که دوباره دانلود کنم؟
اون کد CUSA ـی که استخراج کردی رو بزن توی این سایت:من یه بازی میخوام دانلود کنم ۱۹ گیگه با psx فقط ۹ گیگ فایل اصلی بازی استخراج میشه بقیش احتمالا اپدیت بازیه چجوری باید گیر بیارم؟
ممنون سایت به درد بخوریه ولی یه سری بازیا اپدیتش قدیمی بوداون کد CUSA ـی که استخراج کردی رو بزن توی این سایت:
ORBISPatches.com
لیست آخرین آپدیت های اون کد بازی رو میاره، روی Details بزنی می تونی از قسمت RAW URL لینک ها رو به دست بیاری و وارد IDM کنی
من یه بازی میخوام دانلود کنم ۱۹ گیگه با psx فقط ۹ گیگ فایل اصلی بازی استخراج میشه بقیش احتمالا اپدیت بازیه چجوری باید گیر بیارم؟
دیگه وقتی 9 گیگشو گرفتم یعنی میدونم که باید عدد اضافه کنم اخرشمنظورت چیه از 19 گیگ 9 گیگ شناسایی میکنه؟
تو لینک بازی قبل pkg یک عدد هست از 0 شروع میشه تا آخر .
برای هر لینک اونو تغییر بدین تا فایل آخر کمتر از 4 گیگ حجمش بشه
دیگه وقتی 9 گیگشو گرفتم یعنی میدونم که باید عدد اضافه کنم اخرش
اینم لینکش که فقط 9 گیگ میشه ولی بازی تو کنسول 19 گیگ هست
http://gs2.ww.prod.dl.playstation.n.../f/EP4040-CUSA17266_00-ACCOMP0000000000_0.pkg
سلام بچه ها خوبین ؟
یه سایت ایرانی جهت دانلود بازی های ps5 میگین.ریجن ۲ ترکیه هم هست اکانتم.
پدر صاحبم دراومده با سرورای سونی
مرسییی
به ریجن اکانتی که بازی قراره توش خریداری بشه بستگی دارهدوستان من میخوام یه بازی بخرم ولی دیتاشو زودتر میخام دانلود کنم...
الان چطور بدون psx میتونم بفهمم کدش چیه واسه دانلود؟به ریجن اکانتم بستگی داره یا ریجن بازی؟