این خطای برنامه نویسی هست و هیچ کاری با انتقال فایل نداره.سلام دوستان عضر می خوام
ببخشید لطفا می گید این اروری input string was not in correct format رو چطور حل کنم؟
فایروال و آنتی ویروس هم خاموشه
شیر هم کردم
دیگه موندم چه کنم![]()
این خطای برنامه نویسی هست و هیچ کاری با انتقال فایل نداره.سلام دوستان عضر می خوام
ببخشید لطفا می گید این اروری input string was not in correct format رو چطور حل کنم؟
فایروال و آنتی ویروس هم خاموشه
شیر هم کردم
دیگه موندم چه کنم![]()
راهی برای درست کردنش نیست؟این خطای برنامه نویسی هست و هیچ کاری با انتقال فایل نداره.
اکانت یا بازی های هکی هم ظرفیت دارن البته. بیشترشون ظرفیت یک هستن منتهاسلام دوستان. من تازه کارم تو این بخش. میخاستم بدونم وقتی من یه بازی ظرفیت دوم دارم با برنامه psx میتونم دیتا رو انتقال بدم به ps5 یا مثلا فقط برای بازی های هکی و ظرفیت یک اینجوریه. ممنون
نه.راهی برای درست کردنش نیست؟
ای بابانه.
چون برنامه شامل صد ها فایل هست که هرکدومشون صدها خط هستن پس پیدا کردن خطی که منجر به این ارور میشه سخته
ای بابا
با دوستم می خواستیم it takes two بازی کنیم و گفتیم فایل رو یبار دانلود کنیم برای هر دو کنسولمون
هم مال اون اینجوری شد هم مال من![]()
مشکل اینه وصل نمی شهگفتم که .
اصلا ربطی به انتقال نداره . پیامش رو اوکی کن و انتقال بده
سلامسلام. من psx رو روی لپتاپ ران میکنم. کنسولو روشن میکنم و پروکسی و پورت psx رو تو کنسول میزنم و از طریق psx وصل میشم و بازیارو انتقال میدم، ولی تازگیا انگار تو این حالت هم به psn وصل میشه و آنلاین نشونم میده. چرا اینجوریه؟ قبلا نمیشد.
دی ان اس اصلی و فرعی همینو وارد کنم؟سلام
همونجایی که پروکسی وارد میکنی بالاتر یا پایینترش تنظیمات DNS هست آدرس زیر رو بزن
108.61.128.158
این باعث میشه به PSN لاگین نشی