اصطلاح درستی بکار نبردم.بستگیبه کارت شبکه هم داره یانه
مودم آنبورد همون کارت شبکست .
آره ربط داره .
لب تاب هاب جدید که پردازنده نسل 11 به بعد دارن حتما کارت شبکه قوی دارن
اصطلاح درستی بکار نبردم.بستگیبه کارت شبکه هم داره یانه
دوستان عزیز ماشاالله همه بازی ها رو انتقال می تونین بدین ! فکر نمی کنم سوالی پرسیده باشم که جوابش رو ندونین ممنونم میشم توضیح بدین ...دوستان من می خوام دیتای اکانت رو دانلود کنم بهترین روش کدوم هست و با توجه به شرایطی که می گم کدوم عملی!؟
۱. مستقیم از ps5 با psx دانلود کنم
۲. از سایت های داخلی آخرین ورژن رو بگیرم و از لپتاپ بریزم روی ps5 (مودم دارم چهار تا جای لن داره اما وای فای خونه و سیم تلفن کلا تعطیل هست و نمیشه سیم کشی رو درست کرد، می مونه هات اسپات گوشی که نمی دونم ربطی داره یا نه مثلا هات اسپات رو مشترک کنم بین گوشی، لپتاپ و ps5 و از طریق لن لپتاپ بریزم)
۳. هارد اکسترنال دارم اما نمی تونم فرمتش کنم فقط میشه مثلا بازی رو ریخت و از اون ریخت روی ps5 (اگر بشه)
دیتای بازی رو با لپ تاپ دانلود کندوستان من می خوام دیتای اکانت رو دانلود کنم بهترین روش کدوم هست و با توجه به شرایطی که می گم کدوم عملی!؟
۱. مستقیم از ps5 با psx دانلود کنم
۲. از سایت های داخلی آخرین ورژن رو بگیرم و از لپتاپ بریزم روی ps5 (مودم دارم چهار تا جای لن داره اما وای فای خونه و سیم تلفن کلا تعطیل هست و نمیشه سیم کشی رو درست کرد، می مونه هات اسپات گوشی که نمی دونم ربطی داره یا نه مثلا هات اسپات رو مشترک کنم بین گوشی، لپتاپ و ps5 و از طریق لن لپتاپ بریزم)
۳. هارد اکسترنال دارم اما نمی تونم فرمتش کنم فقط میشه مثلا بازی رو ریخت و از اون ریخت روی ps5 (اگر بشه)
دیتای بازی رو با لپ تاپ دانلود کن
لپ تاپ رو با کابل شبکه مستقیم وصل کن به کنسول
وای فای لپ تاپ که وصله به اینترنت (خیلی پرسرعت هم نمیخواد فقط یه اینترنتی داشته باشه)
کارت شبکه وایرلس رو باید share کنی با کارت شبکه اترنت (اموزشش تو اینترنت هست)
بعدش PSX رو اجرا کن و تنظیماتش رو بزن و دیتا ریخته میشه
لپ تاپ های جدید دیگه اکثرا پورت شبکه رو ندارن. (همون که کابل شبکه یا سوکت RJ45 میخوره بهش) نداشته باشه هم تبدیل USB به شبکه همه جا داره میتونی یکی بگیره یا باید تو کارتون خود لپ تاپ باشهمتشکرم از توضیحات خوبت پس نیازی به مودم نیست !؟ میشه با هات اسپات گوشی یک اینترنتی به لپتاپ داد بعد هم کارت شبکه باید بخرم و کارت شبکه اترنت (یا جفتش یکی هست)؟ ضمن اینکه مگه خود مادربردهای لپتاپ g531gt سرخود کارت اترنت ندارن!؟
پ.ن: خونه خط تلفن نداره
پ.ن ۲: خود لپتاپ wifi داره
دوستان موقع دانلود بازی فقط توجه به ریجن کافیه !؟ یک code id هم فکر کنم داره اون هم مهم هست ؟ چون تا قبل خرید اکانت این code id رو ندارم که بدونم نسخه ای که دانلود می کنم مربوط هست یا نه
orbispatches.com.سلام،
اکانتی که برای ps5 گرفتم چنتا بازی ps4 داره، الان لینکهارو با psx گرفتم و در حال دانلود روی لپتاپ هست. در مورد آپدیت این بازیها روی ps5 باید چیکار کنم؟ پستهای قبلی دیدم که میگن یه آپدیت لازمه.
در ضمن حجم بازی تو کنسول 45.5 گیگ هست، در حالیکه با لینکهای psx حجم بازی حدود 41 گیگ میشه.
میشه یکی از عزیزان راهنمایی کنه.
ممنون از پاسخ، ولی الان این سایت برای کد بازی من 13 تا آپدیت میاره هرکدوم یک گیگ، که با چهار گیگ اختلاف حجم بازی روی کنسول و حجم بازی از لینکای psx نمیخونه. یعنی من نمیدونم دقیقا باید کدوما رو دانلود کنم. راه حلی هست؟orbispatches.com.
کد بازیو داخل این سایت سرچ کن اگه اپدیتی داشته باشه میتونی دانلودکنی.
فقط اخرین اپدیت دانلود کن ، Patch 01.13ممنون از پاسخ، ولی الان این سایت برای کد بازی من 13 تا آپدیت میاره هرکدوم یک گیگ، که با چهار گیگ اختلاف حجم بازی روی کنسول و حجم بازی از لینکای psx نمیخونه. یعنی من نمیدونم دقیقا باید کدوما رو دانلود کنم. راه حلی هست؟
کد بازی CUSA11260
مشکل سایته ظاهراسلام دوستان،
برای چنتا بازی از سایت orbispatches آپدیتها رو راحت گرفتم، ولی الان که میخوام برای بازیای دیگه دانلود کنم ارور میده که recaptcha failed. با چنتا سیستم و بروزر و چیز شکن روشن و خاموش هم امتحان کردم، نشد که نشد. راه حلشو کسی میدونه؟