سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من می خوام دیتای اکانت رو دانلود کنم بهترین روش کدوم هست و با توجه به شرایطی که می گم کدوم عملی!؟

۱. مستقیم از ps5 با psx دانلود کنم
۲. از سایت های داخلی آخرین ورژن رو بگیرم و از لپتاپ بریزم روی ps5 (مودم دارم چهار تا جای لن داره اما وای فای خونه و سیم تلفن کلا تعطیل هست و نمیشه سیم کشی رو درست کرد، می مونه هات اسپات گوشی که نمی دونم ربطی داره یا نه 😁 مثلا هات اسپات رو مشترک کنم بین گوشی، لپتاپ و ps5 و از طریق لن لپتاپ بریزم)

۳. هارد اکسترنال دارم اما نمی تونم فرمتش کنم فقط میشه مثلا بازی رو ریخت و از اون ریخت روی ps5 (اگر بشه)

آخرین ویرایش:
دوستان من می خوام دیتای اکانت رو دانلود کنم بهترین روش کدوم هست و با توجه به شرایطی که می گم کدوم عملی!؟

۲. از سایت های داخلی آخرین ورژن رو بگیرم و از لپتاپ بریزم روی ps5 (مودم دارم چهار تا جای لن داره اما وای فای خونه و سیم تلفن کلا تعطیل هست و نمیشه سیم کشی رو درست کرد، می مونه هات اسپات گوشی که نمی دونم ربطی داره یا نه 😁 مثلا هات اسپات رو مشترک کنم بین گوشی، لپتاپ و ps5 و از طریق لن لپتاپ بریزم)

۳. هارد اکسترنال دارم اما نمی تونم فرمتش کنم فقط میشه مثلا بازی رو ریخت و از اون ریخت روی ps5 (اگر بشه)
دوستان عزیز ماشاالله همه بازی ها رو انتقال می تونین بدین ! فکر نمی کنم سوالی پرسیده باشم که جوابش رو ندونین ممنونم میشم توضیح بدین ...

به ویژه شماره ۲ رو که میگن نمیشه با هات اسپات موندم چطور نمیشه چون هم لپتاپ هست هم کنسول هم کابل لن فقط مودم نیست (تازه مودم هم هست اما خونه نت ندارم)

دیتای بازی رو با لپ تاپ دانلود کن
لپ تاپ رو با کابل شبکه مستقیم وصل کن به کنسول
وای فای لپ تاپ که وصله به اینترنت (خیلی پرسرعت هم نمیخواد فقط یه اینترنتی داشته باشه)
کارت شبکه وایرلس رو باید share کنی با کارت شبکه اترنت (اموزشش تو اینترنت هست)
بعدش PSX رو اجرا کن و تنظیماتش رو بزن و دیتا ریخته میشه

• Like
Reactions: Dark_Souls
دیتای بازی رو با لپ تاپ دانلود کن
لپ تاپ رو با کابل شبکه مستقیم وصل کن به کنسول
وای فای لپ تاپ که وصله به اینترنت (خیلی پرسرعت هم نمیخواد فقط یه اینترنتی داشته باشه)
کارت شبکه وایرلس رو باید share کنی با کارت شبکه اترنت (اموزشش تو اینترنت هست)
بعدش PSX رو اجرا کن و تنظیماتش رو بزن و دیتا ریخته میشه

متشکرم از توضیحات خوبت پس نیازی به مودم نیست !؟ میشه با هات اسپات گوشی یک اینترنتی به لپتاپ داد بعد هم کارت شبکه باید بخرم و کارت شبکه اترنت (یا جفتش یکی هست)؟ ضمن اینکه مگه خود مادربردهای لپتاپ g531gt سرخود کارت اترنت ندارن!؟

پ.ن: خونه خط تلفن نداره
پ.ن ۲: خود لپتاپ wifi داره

متشکرم از توضیحات خوبت پس نیازی به مودم نیست !؟ میشه با هات اسپات گوشی یک اینترنتی به لپتاپ داد بعد هم کارت شبکه باید بخرم و کارت شبکه اترنت (یا جفتش یکی هست)؟ ضمن اینکه مگه خود مادربردهای لپتاپ g531gt سرخود کارت اترنت ندارن!؟

پ.ن: خونه خط تلفن نداره
پ.ن ۲: خود لپتاپ wifi داره
لپ تاپ های جدید دیگه اکثرا پورت شبکه رو ندارن. (همون که کابل شبکه یا سوکت RJ45 میخوره بهش) نداشته باشه هم تبدیل USB به شبکه همه جا داره میتونی یکی بگیره یا باید تو کارتون خود لپ تاپ باشه
بعدش هم که اره همون نت گوشی رو هات اسپات کن به لپتاپ کنسول هم که با کابل وصله به لپ تاپ و بقیه ماجرا

• Like
دوستان موقع دانلود بازی فقط توجه به ریجن کافیه !؟ یک code id هم فکر کنم داره اون هم مهم هست ؟ چون تا قبل خرید اکانت این code id رو ندارم که بدونم نسخه ای که دانلود می کنم مربوط هست یا نه

دوستان موقع دانلود بازی فقط توجه به ریجن کافیه !؟ یک code id هم فکر کنم داره اون هم مهم هست ؟ چون تا قبل خرید اکانت این code id رو ندارم که بدونم نسخه ای که دانلود می کنم مربوط هست یا نه

در رابطه با بازیای ps5 مهم نیست چون با اینکه فرق میکنن اما نصب میشن البته 1 درصد احتمال داره نشه . بازیای جدید همشون ریجن مشترکن

• Like
دوستان من تا هفته پیش راحت با کابل لن psx رو به ps5 وصل می کردم اما الان نمی دونم چرا نمیشه!!! ممنون میشم کمک کنید مستقیم بدون لن به هات اسپات گوشی وصل میشه ولی زمانی که هات اسپات گوشی رو به psx لپتاپ و ps5 وصل می کنم اتصال برقرار نمیشه (میگه که کابل وصل هست اما در هنگام اتصال از هیچکدوم از مراحل wired lan و internet connection نمی‌گذره)

با دو تا لپتاپ هم امتحان کردم نشد!؟ چه احتمالاتی وجود داره!؟ dns اصلا ربطی داره چون نزدم

• Angry
Reactions: rahmanshahi
سلام،
اکانتی که برای ps5 گرفتم چنتا بازی ps4 داره، الان لینکهارو با psx گرفتم و در حال دانلود روی لپتاپ هست. در مورد آپدیت این بازیها روی ps5 باید چیکار کنم؟ پستهای قبلی دیدم که میگن یه آپدیت لازمه.
در ضمن حجم بازی تو کنسول 45.5 گیگ هست، در حالیکه با لینکهای psx حجم بازی حدود 41 گیگ میشه.
میشه یکی از عزیزان راهنمایی کنه.

آخرین ویرایش:
سلام،
اکانتی که برای ps5 گرفتم چنتا بازی ps4 داره، الان لینکهارو با psx گرفتم و در حال دانلود روی لپتاپ هست. در مورد آپدیت این بازیها روی ps5 باید چیکار کنم؟ پستهای قبلی دیدم که میگن یه آپدیت لازمه.
در ضمن حجم بازی تو کنسول 45.5 گیگ هست، در حالیکه با لینکهای psx حجم بازی حدود 41 گیگ میشه.
میشه یکی از عزیزان راهنمایی کنه.
orbispatches.com.
کد بازیو داخل این سایت سرچ کن اگه اپدیتی داشته باشه میتونی دانلودکنی.

• Like
Reactions: ehsan11
orbispatches.com.
کد بازیو داخل این سایت سرچ کن اگه اپدیتی داشته باشه میتونی دانلودکنی.
ممنون از پاسخ، ولی الان این سایت برای کد بازی من 13 تا آپدیت میاره هرکدوم یک گیگ، که با چهار گیگ اختلاف حجم بازی روی کنسول و حجم بازی از لینکای psx نمیخونه. یعنی من نمیدونم دقیقا باید کدوما رو دانلود کنم. راه حلی هست؟
کد بازی CUSA11260

ممنون از پاسخ، ولی الان این سایت برای کد بازی من 13 تا آپدیت میاره هرکدوم یک گیگ، که با چهار گیگ اختلاف حجم بازی روی کنسول و حجم بازی از لینکای psx نمیخونه. یعنی من نمیدونم دقیقا باید کدوما رو دانلود کنم. راه حلی هست؟
کد بازی CUSA11260
فقط اخرین اپدیت دانلود کن ، Patch 01.13

• Like
Reactions: bob_omniscient
سلام دوستان،
برای چنتا بازی از سایت orbispatches آپدیتها رو راحت گرفتم، ولی الان که میخوام برای بازیای دیگه دانلود کنم ارور میده که recaptcha failed. با چنتا سیستم و بروزر و چیز شکن روشن و خاموش هم امتحان کردم، نشد که نشد. راه حلشو کسی میدونه؟

Attachments

• Screenshot_20241011-200633_Chrome.jpg
    Screenshot_20241011-200633_Chrome.jpg
    80.5 KB · مشاهده: 3
سلام دوستان،
برای چنتا بازی از سایت orbispatches آپدیتها رو راحت گرفتم، ولی الان که میخوام برای بازیای دیگه دانلود کنم ارور میده که recaptcha failed. با چنتا سیستم و بروزر و چیز شکن روشن و خاموش هم امتحان کردم، نشد که نشد. راه حلشو کسی میدونه؟
مشکل سایته ظاهرا
برای منم ارور میده

• Like
Reactions: bob_omniscient

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or