سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
وقت بخیر دوستان
من برای ps5 اکانت هکی انلاین افلاین گرفتم
از psx لینک بازی رو گرفتم و با اضافه کردن عدد به قبل pkg همه پارت هارو دانلود کردم
الان که میخام دیتا رو با psx به کنسول بدم شیش گیگ رفت بعد کنت اینستال داد
الان که به psx نگاه کردم لینک بازی رو عوض کرده
یعنی برای همه پارت ها یه پسوندA0125-v0100 اومده و این لینک هارو میخاد!

چرا؟

الان دیگه من به psx اینترنت دادم و مستقیم به نت وصله ...الانم داره از نت دانلود میشه رو کنسول

این که اوکیه؟

اول باید ببینی چی دانلود کردی .
شما دیتا ps4 رو گرفتی و ps4 علاوه بر دیتا base game دیتا update هم جداگانه داره و باید هر دو دانلود بشن بر خلاف ps5.
این لینک که گفتی برای دیتا update هست حالا یا شما آپدیت رو دانلود نکردی یا دانلود کردی ولی در همین حین بازی آپدیت جدید داده و باید لینک دیتا رو از اول دانلود کنی.
اگر هنوز auto replace فعال باشه موقعی که بخواد base game رو بریزه از فایل دانلودی خودت استفاده میکنه

اول باید ببینی چی دانلود کردی .
شما دیتا ps4 رو گرفتی و ps4 علاوه بر دیتا base game دیتا update هم جداگانه داره و باید هر دو دانلود بشن بر خلاف ps5.
این لینک که گفتی برای دیتا update هست حالا یا شما آپدیت رو دانلود نکردی یا دانلود کردی ولی در همین حین بازی آپدیت جدید داده و باید لینک دیتا رو از اول دانلود کنی.
اگر هنوز auto replace فعال باشه موقعی که بخواد base game رو بریزه از فایل دانلودی خودت استفاده میکنه
اها
ممنون داداش فهمیدم چی شد
من update رو دانلود نکردم
نمیدونستم جداست
بازی ps5 اینطوری نبود

• Like
Reactions: mac man
اولین باره این مشکل برام پیش اومده:

دانلود میشه اما توی قسمت لاگ ظاهر نمیشه

اصلا PSX Download helper شناخته نمیشه و ظاهرا مستقیم از طریق لن از خود اینترنت لپتاپ استفاده میکنه.

بعد از Pause کردن و دادن دایرکتوری دیتا بازم بازی رو از نت میگیره.

22.jpg

اصلا PSX Download helper شناخته نمیشه و ظاهرا مستقیم از طریق لن از خود اینترنت لپتاپ استفاده میکنه.

View attachment 333242
بعضی وقتا برای منم اینجوری میشه که دلیلش رو نمیدونم ولی من میزازم بره برای خودش بعد چند دقیقه لینکا رو از لپ تاپ میگیره و دیگه از اینترنت دانلود نمیکنه

• Like
Reactions: Skylar

View attachment 333242
مطمئن شو که اول نت کامل براش شیر میشه ی ارتباط ایزی بگیر بعد آیپی بده
توی برنامه PSX حتما باید آیپی درست رو وارد کنی معمولا چند تا آیپی میده
در نهایت اگه نمیشه پورت رو هم تغییر بده

• Like
شرمنده دوستان

مشکل از طرف خودم بود که حل شد.

کانکشن لن جدید که ساختم یادم رفت Use proxy رو فعال کنم و IP و Port رو وارد کنم.:">

از عکسی که فرستاده بودی میخواستم بگم مطمعنی پروکسی رو زدی یا نه ...بعد دیدم میگی قبلا همچین مشکلی نبوده با خودم گفتم پس مراحل رو میدونه

• Like

View attachment 333242
منم همین مشکلو روی بعضی بازیا دارم! مثلا god of war ragnarok خودش این مشکل باهاش داشتم ولی دی ال سیش اوکی بود و لاگ مینداخت! همزمان forbidden west هم اوکی بود

من قبلا هم با psx بازی ریختمد
بازی کرن توریسمو ۷
لینک داده های بازی را توسط خود psx فراخوانی کردم و دانلود کرد بعد با استفاده از psx میخوام بازی بریزم لینک psn فراخوانی میشه و با دیتای بازی من هم از کامپیوتر فراخوانی میشه دقیقا یکسانه ، بعد از چند ثانیه این ارور نمایش داده میشه تو صفحه کنسول
1000969456.jpg
البته گفتم شاید فایل اول ، دوم ، سوم مشکل داره الان ۳ تا فایل ۴ گیگ رو بدون استفاده از psx دانلود کردم تو فایل ۴ هم همون ارور را نمایش میده

سلام
برنامه psx و تمام تنظیمات ps5 روانجام دادم وقتی میخوام بازی هارو انتقال بدم مثلا ۲ گیگ انتقال میده بعد دیگه انتقال نمیده لپ تاپ و ps5 ری استارت میکنم باز ۲ گیگ انتقال میده باز همینطور میشه
مشکل از کجا میتونه باشه؟ روی ۸ تا بازی امتحان کردم همه همینطورن!
پراکسی 192.168.1.137 هسته و دی ان اس هم 108.61.128.158
برنامه psx که باز میشه این پیامم میده:
Input string was not in a correct format
لطفا راهنمایی کنید ۳ روز منو حیرون خودش کرده
ممنون

بعد میخواستم بپرسم واسه انتقال بازی روی ps4 و ps5 حد اقل سیستمی که نیازه چ مشخصاتی باید داشته باشه؟!لپ تاپم core i3 و رم ۴ گیگ هست میشه انجام داد یا باید سیستم بالا تری بگیرم
و مودم چی بگیرم که واسه این کار مناسب باشه
ممنون از راهنمایی تون

من قبلا هم با psx بازی ریختمد
بازی کرن توریسمو ۷
لینک داده های بازی را توسط خود psx فراخوانی کردم و دانلود کرد بعد با استفاده از psx میخوام بازی بریزم لینک psn فراخوانی میشه و با دیتای بازی من هم از کامپیوتر فراخوانی میشه دقیقا یکسانه ، بعد از چند ثانیه این ارور نمایش داده میشه تو صفحه کنسول
View attachment 338391
البته گفتم شاید فایل اول ، دوم ، سوم مشکل داره الان ۳ تا فایل ۴ گیگ رو بدون استفاده از psx دانلود کردم تو فایل ۴ هم همون ارور را نمایش میده

فایل هات مشکل دارن. وقتی 12 گیگ با کنسول دانلود کردی پس فایل ها مشکل دارن.
اگر از سرور سونی دانلود کردی احتمال خراب بودن دارن باز هم . چون واسه ایرانیا تایم اوت زیاد داره از طرفی نرم افزار ها فایل رو تیکه تیکه دانلود میکنن و بعد سر هم میکنن این دو مورد کنار هم احتمال خرابی رو بالا میبره .
و لینک psx رو با فایل دانلودی خودت چک کن همه اسم یکی باشه .

آخرین ویرایش:
بعد میخواستم بپرسم واسه انتقال بازی روی ps4 و ps5 حد اقل سیستمی که نیازه چ مشخصاتی باید داشته باشه؟!لپ تاپم core i3 و رم ۴ گیگ هست میشه انجام داد یا باید سیستم بالا تری بگیرم
و مودم چی بگیرم که واسه این کار مناسب باشه
ممنون از راهنمایی تون

سیستم که مهم نیست . من با سیستم 10 سال پیش دارم انتقال میدم.
اون پیغام هم همیشه هست.
اما تا حالا آفلاین انتقال ندادم که بخوام dns بزنم.
همه تنظیمات لب تاب رو برگردون به حالت عادی(از شیر در بیار همه ip ها رو اتومات که چه کانکشن کنسول تو سیستم چه وای فای ) کنسول و سیستم رو ریست کن و دوباره تنظیم کن.
تنها موردی که به ذهنم میرسه احتمال اینکه یه لحظه کابل قطع و وصل بشه هست چه از طرف کنسول چه لب تاب یا کابل مشکل داشته باشه .
من الان یه کابل دارم دقیقا همین مشکل رو باهاش دارم سر سوکت هاش خرابه . هی قطع میکنه و وصل میشه در نتیجه ip psx هم عوض میشه و مجبور میشم ریست کنم تا دوباره همون ip رو بده

سیستم که مهم نیست . من با سیستم 10 سال پیش دارم انتقال میدم.
اون پیغام هم همیشه هست.
اما تا حالا آفلاین انتقال ندادم که بخوام dns بزنم.
همه تنظیمات لب تاب رو برگردون به حالت عادی(از شیر در بیار همه ip ها رو اتومات که چه کانکشن کنسول تو سیستم چه وای فای ) کنسول و سیستم رو ریست کن و دوباره تنظیم کن.
تنها موردی که به ذهنم میرسه احتمال اینکه یه لحظه کابل قطع و وصل بشه هست چه از طرف کنسول چه لب تاب یا کابل مشکل داشته باشه .
من الان یه کابل دارم دقیقا همین مشکل رو باهاش دارم سر سوکت هاش خرابه . هی قطع میکنه و وصل میشه در نتیجه ip psx هم عوض میشه و مجبور میشم ریست کنم تا دوباره همون ip رو بده
سلام دادا با ی لپ تاپ دیگه با همون تنظیمات انتقال میده ولی با لپ تاپ خودم کامل انتقال نمیده! کلا هر کار کردم نشد!

میخواستم بپرسم مث ps4 ک میشه بازی رو بدون آپدیت انتقال داد آیا راهی هست ک بازی های ps4 رو بدون اپدیت ریخت روی ps5؟!

سلام دادا با ی لپ تاپ دیگه با همون تنظیمات انتقال میده ولی با لپ تاپ خودم کامل انتقال نمیده! کلا هر کار کردم نشد!

میخواستم بپرسم مث ps4 ک میشه بازی رو بدون آپدیت انتقال داد آیا راهی هست ک بازی های ps4 رو بدون اپدیت ریخت روی ps5؟!
قبلا روی ps4 راهش بود اما روی همون ps4 بستنش و دیگه نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or