سلام و درود،دوستان من ی ps4 خریدم،
الآن ی سری بازی تو ps5 دارم که دیتاهاش مال ps4 هست،
آیا میشه از این دیتا تو ps4 استفاده کرد که نخوام دوباره دانلود کنم؟
ممنون از پاسختون.سلام و درود،
نه خیر نمیشه
مگه اینکه اکانت بازی رو انتقال بدی بهps4 و بعد بازی های همون اکانت رو از رو 5 انتقال بدی به 4
طور دیگه ای نمیشه،
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
سایت p30dayدیتا گیم رو معمولا از کجا میگیرین؟
دوستان من ی ps4 خریدم،
الآن ی سری بازی تو ps5 دارم که دیتاهاش مال ps4 هست،
آیا میشه از این دیتا تو ps4 استفاده کرد که نخوام دوباره دانلود کنم؟
رفقا یه کمکی کنیدسلام دوستان وقت بخیر من دیتا سکیرو رو دانلود کردم . فقط من مودم ندارم چطور باید دیتا رو با psx انتقال بدم؟ کابل لن هم خریدم cat6
سلام رفیقسلام دوستان وقت بخیر من دیتا سکیرو رو دانلود کردم . فقط من مودم ندارم چطور باید دیتا رو با psx انتقال بدم؟ کابل لن هم خریدم cat6
بابا حلال اوسونسلام رفیق
اول از همه گوشی رو با کابل وصل کن به سیستم (USB tethering) بعد برو تو نتورک ستینگ سیستم ، تو اداپتور ستینگ کنترل پنل ، روی اینترنت گوشی که معمولا با نام network 1 یا ۲ و غیره نشون داده میشه ، کلیک راست کن ، از بالا sharing رو بزن ، گزینه allow sharing رو فعال کن ، بعد کابل لن رو از پیسی به کنسول وصل کن ، PSX رو باز کن ، اینجا اگر کار ها رو درست انجام داده باشی باید IP: 192.168.137.1 (ممکنه یه جاییش رو اشتباه نوشته باشم ، فقط در همین حد بدون یه عددی تو همین مایه هاست) و پورت رو هم رو ۸۰۸۰ تنظیم کن ، حالا برو تو تنظیمات کنسول ، پورت و ایپی رو تو قسمت پروکسی وارد کن ، استارت PSX رو بزن ، حالا اینجا برو تو ستینگ file folder رو جایی که دیتا ذخیره هست براش وارد کن و تیک autofind یا autofill بود فکر کنم اونم بزن ، apply و تمام (موقع نصب دیتا بهتره تو همین تب ستینگ باشی نرم افزار باگ نخوره ) حالا اگر قبلش از رو کنسول با نت عادی سکیرو رو چند مگش رو دان کردی دیگه ادامه اش رو میزنی و تو چند دقیقه کلش اوکی میشه و چک هم بکن موقع نصب شدن سرعت بین ۹۰ تا ۱۰۰ مگ در ثانیه باشه ، بعد نصب تنظیمات پروکسی رو به حالت اولیه برگردونید و لذت ببرید
ببخشید خیلی طولانی شد سعی کردم خلاصه کنمش اگر مشکلی داشتی خصوصی پیام بده اوکیش میکنیم .
سلام برشمادوستان سلام. من تازه از این نرم افزار شروع کردم به استفاده و قبلاً ازش استفاده نکرده بودم. در مراحل وصل شدن به اینترنت و وصل شدن به کامپیوتر هیچ مشکلی وجود نداره و Test Internet Connection هم به درستی انجام میشه ولی وقتی بازی شروع به دانلود روی PS5 میکنه، هیچ اتفاقی توی خود برنامه نمیفته و لینکی اضافه نمیشه. مشکل از کجاست به نظرتون؟
اولین بار که برنامه رو اجرا میکنی یه پیغام فایروال میده که باید یه تیک دوم هم بزنی . بعد allow رو بزنی در غیر اینصورت باید فایروال رو خاموش کنی .امتحان کردم. متاسفانه تاثیری نداشت.