سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
جدیدا موقع لینک گرفتن از بازی های ps4 بهم ارور ce-107961-4 رو میده.
بدون هیچ مشکلی لینک بازی های ps5 رو میشه گرفت.
حتی انتقال دیتای ps4 هم مشکلی نداره.
وقتی نت رو مستقیم به کنسول وصل میکنم هم بدون هیچ مشکلی بازی هارو دانلود میکنه و فقط با psx به مشکل میخوره.

همه تنظیمات هم مثل قبله و هیچ تغییری نداشته. با عوض کردن dns هم مشکلم حل نشد.

سلام وقتتون بخیر
من وقتی فولدر دیتا رو بهش میدم
همچنان از نت دانلود می‌کنه و از فولدر دیتا چیزیو دریافت نمیکنه مشکل کجاست
سلام و درود
1. یا بازیت اپدیت داده و دیتای شما قدیمی و غیر قابل استفاده شده
2. یا کد دیتا با کد بازیت فرق داره
3. یا فایل دیتا خرابه
راهکار: شما اسم لینکی که موقع انتقال دیتا میده، با دیتایی که داری چک کن، اگه یکی بود که، مورد یک و دو درسته و در این صورت دستی فایل رو انتخاب کن، اگه باز هم مشکل داشت دیتا خرابه، بزار یکمی از نت دان کنه (مثلا 100 مگ) بعد بزار با psx انتقال بده، معمولا اینطوری رد میکنه اون بخش مشکل دار رو

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سلام خیلی خفنه تاپیک حل مشکله تقریبا کامل ترین و درست ترین بودید ایول
دو تا سوال
یک اینکه امکان دوباره ساین این شدن تو اکانت هکی که ازش ساین اوت شدیم هستش ؟یه بازیو اشتباه ادد کردم لیست دانلود اصل بازی ادد نشده
و تینکه چرا بازی هایی ک اد کردم جای کارایی ضربدر و دایره تو سیستم بازیا جا بجااست به خاطر ریجن ژاپنه؟؟

سلام دوستان،
آیا با مودم 5گیگاهرتز سرعت انتقال دیتا بصورت بی سیم بیشتر میشه یا نه؟
تا جایی که اطلاع دارم 5 گیگاهرتز برد کمی داره ولی سرعت بالاتر و 2.4 برد زیادی داره و سرعت کمتر.
امتحانش بی ضرره .
خبرش رو بده
سلام خیلی خفنه تاپیک حل مشکله تقریبا کامل ترین و درست ترین بودید ایول
دو تا سوال
یک اینکه امکان دوباره ساین این شدن تو اکانت هکی که ازش ساین اوت شدیم هستش ؟یه بازیو اشتباه ادد کردم لیست دانلود اصل بازی ادد نشده
و تینکه چرا بازی هایی ک اد کردم جای کارایی ضربدر و دایره تو سیستم بازیا جا بجااست به خاطر ریجن ژاپنه؟؟
میتونی وارد اکانت بشی اگه و بری بخش لایبرری اگه بازیاش رو نشون داد یعنی صاحب اکانت دی اکتیو نکرده و اگه نشون نداد و نوشته بود sign in یعنی دی اکتیو کرده و هیچ راهی نداره

بله ژاپن جای دایره و ضربدر فرق میکنه که داخل تنظیمات کنسول میتونین جابجاش کنین

• Like
Reactions: shagame
تا جایی که اطلاع دارم 5 گیگاهرتز برد کمی داره ولی سرعت بالاتر و 2.4 برد زیادی داره و سرعت کمتر.
امتحانش بی ضرره .
خبرش رو بده

میتونی وارد اکانت بشی اگه و بری بخش لایبرری اگه بازیاش رو نشون داد یعنی صاحب اکانت دی اکتیو نکرده و اگه نشون نداد و نوشته بود sign in یعنی دی اکتیو کرده و هیچ راهی نداره

بله ژاپن جای دایره و ضربدر فرق میکنه که داخل تنظیمات کنسول میتونین جابجاش کنین
داداش امکان قفل شدن ک نیس ک برم تو اکانتش دی ان اس زدم با psx هم وصل میشم چیزی نشده تا الان برم تو اکانتش رو نمیدونستم ‌

ظ
ظرفیت یک باشه که قفل میشن .
ظرفیت 2 اگه باشه اگه به نت وصل بودی که نه قفل نمیشن و اگه وصل نبودی احتمالش هست قفل بشن
ظرفیت یکه ولی به این تنظیمات به نت وصل میشدم ک‌دیتا رو بگیرم و انتقال بدم دستگاه به نت وصل بود غیر مستقیم ولی مشکلی پیش نیومده الان چه طوره ک قفل نشده تا حالا پس

ظ

ظرفیت یکه ولی به این تنظیمات به نت وصل میشدم ک‌دیتا رو بگیرم و انتقال بدم دستگاه به نت وصل بود غیر مستقیم ولی مشکلی پیش نیومده الان چه طوره ک قفل نشده تا حالا پس
احتمالا dns میزنی که به سرور سونی وصل نشه.
پس کاریش نمیشه کرد

• Like
Reactions: shagame

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or