satellitedvb
کاربر سایت
دوستان الان بنده میخام god-of-war-ragnarok ps5 از سایت p30day از طریق کامپیوتر دانلود کنم و بریزم تو هاردم .میشه این دیتا رو سریع تو پلی 5 ریخت و نصب کرد ؟ سردرگم شدم ؟
میشهدوستان الان بنده میخام god-of-war-ragnarok ps5 از سایت p30day از طریق کامپیوتر دانلود کنم و بریزم تو هاردم .میشه این دیتا رو سریع تو پلی 5 ریخت و نصب کرد ؟ سردرگم شدم ؟
کنسولم حتما باید اخرین ورژن اپدیت باشه ؟میشه
ولی
1، دقت کن که اخرین ورژن بازی رو دانلود کنی، (یعنی با اخرین ابدیت)، اگه اخرین ورژن نباشه به هیچ دردی نمیخوره
2، از هارد اکستربال نمیتونی ها بزنی دیتارو ( چون گفتی بریزم رو هارد فکر میکنم میخوای بریزی تو اکسترنال)
3، بعضی بازیها دیتاشون رجین بندی داره بعضی مشترک هستن ( بیشتر مشترک هستن) اینم چک کن، اشتباهی اگه مثلا دیتای رجین 2 دان کنی ولی بازیت دیتای رجین یک بخواد، باز اونی که دانلود کردی به هیچ دروی نمیخوره
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
کنسولم حتما باید اخرین ورژن اپدیت باشه ؟
هربازی میخام نصب کنم حتما باید جدیدترین ورژن باشه ؟ PPSA01685.USA.PS5.v1.029.000 برای بازی sniper elite 5 هستش , اگه ورژن 1.01 باشد نصب نمیشود ؟ مثال اگه کنسول بنده رجین اروپا هستش اینم باید ریجن 2 اروپا باشددرسته ؟ اگه ریجن مشترک باشد فرق نمکینه برای اروپا و امریکا نصب میشه ؟
از بیرون یا مغازه دیتا هر بازی رو بخام میشه خرید؟ یعنی آخرین ورژن بازی رو به اکسترنال منتقل کنم و بعدش به هارد اینترنال کامیپوتر منتقل کنم و بعد از اونجا بریزم تو
پلی 5 ؟
هاردم اینترناله...
اموزش تصویری یا ویدوئیی ازش دارید PSX Download Helper ؟ چندتا آموزش پیدام کردم ولی متوجه نشدم چندتا کابل لن میخاد ؟
مودم بنده تی دی هستش چطوری 2 تا کابل بزنم و میخام دیتا بخرم از بیرون و یا خودم از کامپیوتر به کنسول شیر کنم ؟کنسولت اگر هکی نیست باید آخرین ورژن باشه.
بازی رو که گذاشتی لیست دانلود روی دکمه option بزن برو روی information اونجا ورژنش رو نوشته . اگه میخوای زودتر دانلود کنی برو تو سایت PROSPEROPatches.com اسم بازی رو بنویس آخرین ورژن رو نوشته .
ریجن کنسول به هیچی ربط نداره. ریجن اکانت مهمه .
مثلا gow ریجن مشترک هست . اما بهتره برای اطمینان از خود کنسول با psx لینک بگیری . بعد تو سایت های ایرانی دنبال اون کد بگردی.
معمولا دیتا رو میفروشن اما اینکه آخرین ورژن باشه یا نه مشخص نیست اما از روی هارد اکسترنال هم میشه انتقال داد به کنسول.
آموزش خاصی نداره.
اگه سیستم وای فای داره یه کابل میخواد : سیستم رو به وای فای وصل میکنی و کنسول رو با کابل به سیستم بعد کانکشن وای فای رو شیر میکنی و تمام .
اگه وای فای نداره دو تا کابل هر دو رو به مودم وصل میکنی و تمام .
همه جا آموزش اولی رو با تصویر دارن
دیتا که هر جور راحتی اما باید آخرین ورژن باشه.مودم بنده تی دی هستش چطوری 2 تا کابل بزنم و میخام دیتا بخرم از بیرون و یا خودم از کامپیوتر به کنسول شیر کنم ؟
مال بنده 1 دونه بیشتر نداره مودممدیتا که هر جور راحتی اما باید آخرین ورژن باشه.
مودم های td lte هم چهارتا جای lan دارن .
اگه هیچی جای لن نداره فک نکنم بشه ریخت
مال بنده 1 دونه بیشتر نداره مودمم
سلام من با psx یدونه بازی انتقال دادم بقیه بازی هارو میخوام انتقال بدم اصلا لوگ نمیده psx و بعد ارور کن نات میده
پوشه خالی هم میدم بهش که از نت دانلود کنه بازم نمیشه بازی ها ظرفیت ۱ هستن و نمیتونم به نت مستقیم وصل کنم کسی مشکل رو میدونه ؟
تا زمانیکه بازی ها توی لیست دانلود باشن، کد شون یکی باشه و آخرین ورژن باشن نباید مشکلی داشته باشیسلام من با psx یدونه بازی انتقال دادم بقیه بازی هارو میخوام انتقال بدم اصلا لوگ نمیده psx و بعد ارور کن نات میده
پوشه خالی هم میدم بهش که از نت دانلود کنه بازم نمیشه بازی ها ظرفیت ۱ هستن و نمیتونم به نت مستقیم وصل کنم کسی مشکل رو میدونه ؟
سلام دوستان یه سوال دارم من موقع که انتقال میزنم سرعت انتقال10تا12میگ افلاین انجام دارم میدم چرا سرعت کمه مشکل از کجاست یکی راهنمایی کنه ممنونم
بستگیبه کارت شبکه هم داره یانهعمده ترین مشکل مدل کابل هست cat6e به بالا اگه باشه سرعت بالای 100 مگ میده.
بعدش مودم آنبورد که باید 10/100/1000 یا همون گیگابایتی باشه .
کل مشکل سرعت به این دو مورد برمیگرده
معمولا وقتی کنسول وصل بشه به مودم بعدش وصل باشه به لپ تاپ یا PC اینجوری میشهسلام دوستان یه سوال دارم من موقع که انتقال میزنم سرعت انتقال10تا12میگ افلاین انجام دارم میدم چرا سرعت کمه مشکل از کجاست یکی راهنمایی کنه ممنونم