سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. منم همین مشکل رو دارم انتی ویروس و دفندر هم کامل غیر فعاله. اما چرا jnternet connection failed میزنه؟ دوروزه اینطوری شده
مشکل از سکیوریتی اپدیت جدیده ویندوز ۱۰ و ۱۱ هستش معلوم نیست چیو بلاک کردن. من با ریستور به ماه پیش تونستم رفعش کنم ولی راه حل کاملی نیست و دقیق هم نمیدونم کدوم اپدیت ویندوز این مشکلو ایجاد میکنه

• Like
Reactions: Homan425
مشکل از سکیوریتی اپدیت جدیده ویندوز ۱۰ و ۱۱ هستش معلوم نیست چیو بلاک کردن. من با ریستور به ماه پیش تونستم رفعش کنم ولی راه حل کاملی نیست و دقیق هم نمیدونم کدوم اپدیت ویندوز این مشکلو ایجاد میکنه
راه حل پیدا کردید بگید منم همین مشکل دارم هم مودم ریست کردم هم نتورک ویندوز را ریست کردم نت رابه کنسول انتقال میده بدون ip ولی بازی به کنسول انتقال نمیده وقتی ip را واردمیکنی اطلا نت را هم منتقل نمیکنه خواستم ویندوز عوض کنم که دیدم بقیه هم همین مشکل دارند

منم جدیدا نمیتونم لینک بگیرم! با اون روش غیرمستقیم (پی سی و کنسول به یک مودم وصل باشن) میشه لینک گرفت و انتقال دیتا آنلاین داد، ولی مستقیم از pc نت بدم به کنسول نمیشه (منظورم با psx هست وگرنه بدون اون مشکل نداره)

راه حل پیدا کردید بگید منم همین مشکل دارم هم مودم ریست کردم هم نتورک ویندوز را ریست کردم نت رابه کنسول انتقال میده بدون ip ولی بازی به کنسول انتقال نمیده وقتی ip را واردمیکنی اطلا نت را هم منتقل نمیکنه خواستم ویندوز عوض کنم که دیدم بقیه هم همین مشکل دارند
دوستانی که موقع وصل شدن ازpcبه psxارور دارن این مشکل از اپدیت جدید ویندوز هست شما باید وارد تنطیمات سیستم بشید بعد قسمت آپدیت بعدhistory آپدیت داخل لیست جدید ترین پک های که نوشتهsecurty رو باید حذف کنید بعد حذف سیستم رو ریستارت کنید

بچه ها من با اخرین اپدیت ویندوز با همین روش لن مستقیم که شیر می کنید با کابل کت 5 تست کردم فول 1000 مگابیت گرفتم یعنی توی کمتر از 6 دقیقه 31 گیگ رو منتقل کردم فقط کافیه وای فای با لن شیر کنید
فقط چنتا نکته از داخل psx حتما 137.1 انتخاب کنید برای ای پی
از داخل کنسول حتما لن انتخاب کنید نه وای فای
لن و با کابل مستقیم بزنید به پی سی
چک کنید توی پی سی سرعت 1000 مگابیت متصل شده
قسمت پروکسی هم همین اپی با پورت psx بدید دقت کنید توی psx ای پی وای فای هم هست شتباه انتخاب نکنید

وقتی ویندوز جدید نصب میکنید حتما با برنامه stopupdates10 آپدیت اتوماتیک ویندوز رو کامل غیر فعال کنید

دیفندر هم از گروپ پولیسی غیر فعال کنید حتما یک آنتی ویروس خوب روی سیستم داشته باشید

با توجه به این آموزش

سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

اگر زمان اینترنت شیرینگ در حالتی که مستقیم از کامپیوتر به کنسول با کابل لن وصل هست بر روی کارت شبکه لن کامپیوتر آیپی 192.168.137.1 ست نمیشه یا اگر ست میشه کنسول آیپی نمیگیره حتما مراحل زیر رو یکبار انجام بدید مشکل بر طرف میشه

۱-ابتدا وضعیت شیرینگ آداپتورها به حالت پیش فرض برگردونید

۲-تیک نت کنسول رو بردارید

۳-با زدن کلید WIN+R منو RUN رو باز کنید با تایپ عبارت services.msc وارد منوی سرویس بشید و با انتخاب Internet Connection Sharing (ICS) مقدار startup type رو به disabled و کلیک روی stop اپلی و اکی
مجدد تغییر مقادیر به manual و apply استارت اکی اینترنت شیرینگ ویندوز رو ریست بدید

۴-یکبار هم با disabled و enable کردن آداپتورهای شبکه WIFI و LAN در نتورک کانکشن ویندوز حالا یکبار دیگه مراحل شیرکردن رو انجام بدید حتما تست کانکشن در کنسول بگیرید اگر آیپی نمیگرفت یکبار هم آیپی دستی وارد کنید امیدوارم مشکل برطرف بشه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
برای مشکل psx بعد از اپدیت ویندوز چی کار باید کرد !؟ من سکیوریتی ویندوز رو غیر فعال کردم و اپدیت جدید ویندوز رو هم uninstall کردم ولی جواب نداد

سلام دوستان
برای مشکل psx بعد از اپدیت ویندوز چی کار باید کرد !؟ من سکیوریتی ویندوز رو غیر فعال کردم و اپدیت جدید ویندوز رو هم uninstall کردم ولی جواب نداد
هرچی آپدیت security از ماه June به بعد هست پاک کن و ری استارت کن

دوستان سلام

من موقع انتقال دیتا از psx به ps5 (چه با LAN و چه به صورت Wireless)، بعد از اینکه یه حجمی از بازی انتقال پیدا میکنه با خطای CE-107928-7 مواجه میشم که میگه Data is corrupted... این کار رو برای چند تا بازی هم چک کردم همین ارور رو میده. همه چی رو هم چک کردم... از فایروال و آنتی ویروس گرفته تا کُد آخرین آپدیت بازی ها.... مثلاً برای بازی Fortnite که رایگان هست، چند مگ اول رو با کنسول آنلاین دانلود میکنم، بعدش که به psx وصل میکنم و میزنم بقیه دانلود از طریق دیتا انتقال پیدا کنه، تا حدود 240 مگ میره جلو و بعدش اون ارور رو میده. این رو هم بگم که دارم این کار رو برای بازی های Free که روی استور سونی هستند روی اکانت PSN شخصی خودم انجام میدم.
ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنمایی کنه

Attachments

• Screenshot (1).png
    Screenshot (1).png
    388.7 KB · مشاهده: 8
  • Screenshot (2).png
    Screenshot (2).png
    190.9 KB · مشاهده: 12
  • Screenshot (3).png
    Screenshot (3).png
    193.4 KB · مشاهده: 13

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند